IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    50 еврака на Рукито. Мое да е демоджия, но е пич
    call
    Custodite sortem vestram

Коментар

• 50 еврака на Рукито. Мое да е демоджия, но е пич

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
        виж краво

разбирам, че много хора тука си въобразяват, че като видят Северния полюс на снимка и после говорят така, все едно са били там. Тука съм от три месеца и да ти кажа, видях оникални изказвания и мнения...Няма лошо, даже вече ми е забавно. Всички са големи на думи..Обаче, когато дойде време за действие малко са смелите...другите се гътват и почват да се увъртат едни локуми с 5 възможни сценария аху иху ..аре нема нужда ясни са ми
        OK отворко.
        ето един брокер : https://forex-metal.com/, който дава 100$ no deposit bonus за срок от 2 месеца .дори няма нужда да рискуваш собствените си пари регвай се , поствай номера на сметката и почвай.аз имам вече регната и захранена сметка. ще я публикувам , след като видя твоята. след 2 месеца ше си ги мерим. и не ми се извинявай и оправдавай, че е форекс брокер.добрият търговец , а ти претендираш, че си такъв , ще изкара пари без значение от инструмента , пазара и софта.
        ти си на ход келеменце. да те видим имаш ли cojones между краката или само много лаеш по форумите
        Last edited by NYSERookie; 18.02.2012, 20:57.
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Иванчо арбитър се пробва да го раздава
          Кой какво играел,всички били демоджии
          Ванка кажи нещо и за себе си,имаш ли отворена позиция и каква е ,ако не е тайна (моята я знаеш вече).
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Иване, ако не е тайна, през кой бъкет търгуваш? Остави го Рукито, него го знаем - има мултитерминал с 15 Демо-сметки

Коментар

• Еееех, ама сте я заформили тук Брава, брава....

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                бъзикам се просто
                виж краво

разбирам, че много хора тука си въобразяват, че като видят Северния полюс на снимка и после говорят така, все едно са били там. Тука съм от три месеца и да ти кажа, видях оникални изказвания и мнения...Няма лошо, даже вече ми е забавно. Всички са големи на думи..Обаче, когато дойде време за действие малко са смелите...другите се гътват и почват да се увъртат едни локуми с 5 възможни сценария аху иху ..аре нема нужда ясни са ми
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• бъзикам се просто

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                    иван това добре го знае, но нали трябва да насочи някъде гнева от загубите. а рукито си го проси с наглостта си да печели от търговия
                    крадлива мижитурка
                    хехе..да ти звуча гневно И защо реши, че имам загуби ??

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Принципно не се меся в такива неща, но трябва да те предупредя, че много бъркаш. Рукито е тук от много отдавна, и лично съм чел десетки, може би стотици негови постове с конкретни трейдове, със стоп и лимит. Може би около 90% от време целеше 10-ка. Просто казвам.
                      иван това добре го знае, но нали трябва да насочи някъде гнева от загубите. а рукито си го проси с наглостта си да печели от търговия
                      крадлива мижитурка

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Принципно не се меся в такива неща, но трябва да те предупредя, че много бъркаш. Рукито е тук от много отдавна, и лично съм чел десетки, може би стотици негови постове с конкретни трейдове, със стоп и лимит. Може би около 90% от време целеше 10-ка. Просто казвам.
                        Вие при един и същ ли сте ходили на частни уроци, че се познавате

Коментар

Оле-боже.. спри се ве човеко.. кат те гледам как се ежиш сам приличаш на помияр дето лае, а не хапе То досега така или иначе не съм те видял и чул нищо да търгуваш нито да имаш някаква фундаментална идея само спамиш..Всъшност пак си затвърждавам мнението, че си само един злобен кибик и комплексиран семколюпач. Знам си всичките търговии тази година - 11 на брой са. Няма нужда да ми ги броиш. Аз чиче имам РЕАЛНА сметка.. а твоята е ДЕМО ..така пише накъде на екрана ти ако се вгледаш...пък ако щеш прави и по 10 пъти повече трейда и си мисли, че земята е плоска.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                            Ти Рукито не го мисли, щото той си е пичага и ги разбира нещата, не е лошо да се погледаш в огледалото па да видиме.....
                            А ти кой си ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              рукито е професионалист и в петък след обяд само ракии пие търговията я оставяме на мъстии кат тебе, дет скъсявахте началото на януари/ помниш ли надувчице или да ти ровя постовете от тогава с трите къси ? / и ви обезкости пазара със стопове.теб така те ебна , че два месеца не посмя да отвориш позиция/ преди 4-5 дни сам призна , че ти е мътна и те е страх да отвориш каквато и да е позиция / по собствените си признания вече сте обърнали на дълги ерго време е за скъсяване, че пак да ви приберем паричките на галфончетата с унесесарски дипломи

рукито на ден прави толкова трейдове btw, колото ти за месец амтьорче capisce ?
                              Оле-боже.. спри се ве човеко.. кат те гледам как се ежиш сам приличаш на помияр дето лае, а не хапе То досега така или иначе не съм те видял и чул нищо да търгуваш нито да имаш някаква фундаментална идея само спамиш..Всъшност пак си затвърждавам мнението, че си само един злобен кибик и комплексиран семколюпач. Знам си всичките търговии тази година - 11 на брой са. Няма нужда да ми ги броиш. Аз чиче имам РЕАЛНА сметка.. а твоята е ДЕМО ..така пише накъде на екрана ти ако се вгледаш...пък ако щеш прави и по 10 пъти повече трейда и си мисли, че земята е плоска.

Коментар

Руки как е...мъкнеш ли ските към върха..или пробваш леко да пантиш

Ще се сетите кога сте искали да излъжете чичо ви Бен посред лютата зима
                                рукито е професионалист и в петък след обяд само ракии пие търговията я оставяме на мъстии кат тебе, дет скъсявахте началото на януари/ помниш ли надувчице или да ти ровя постовете от тогава с трите къси ? / и ви обезкости пазара със стопове.теб така те ебна , че два месеца не посмя да отвориш позиция/ преди 4-5 дни сам призна , че ти е мътна и те е страх да отвориш каквато и да е позиция / по собствените си признания вече сте обърнали на дълги ерго време е за скъсяване, че пак да ви приберем паричките на галфончетата с унесесарски дипломи

рукито на ден прави толкова трейдове btw, колото ти за месец амтьорче capisce ?
                                Last edited by NYSERookie; 17.02.2012, 23:29.
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X