Първоначално изпратено от IvanG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениебравус,думайCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеТук пак хванах румънския мангал Профитеску.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЕми точно за това ти казах в по-предният пост, че за търгуваш с 2% риск ти тршбват поне 100 000.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми отговора е ако имаш само 200 лева нямаш работа на пазара... Аз бих казал дори ако нямаш 20000 лева, нямаш работа на пазара.. Но това е въпрос на лично мнение.
Просто по-добре си намери работо и когато спестиш достатъчно търгувай. Дотогава нямаш достатъчно за да играеш.... Очакванията, че 200 лева ще станат 2 милиона са нереастични. Успех.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеКой говори за възвращаемост от 25%?!?!
Просто сметка - на 100 лева, рискуваш 2, колко ще направиш?!
На 1000 лежа рискужав 20, колко ще направиш?!
На 10 000, рискуваш 200 и тук вече може да направиш нещо, което да изхарчиш реално!
Обаче, задавам въпрос - какъв финансово търгуван актив можеш да предобиеш за 100 лева без лийвъридж, какво можеш да купиш/продадеш с 1 000 и какво можеш с 10 000?!
Отговора е лесен - с 10 000 можеш да купиш 400 акции по 25$ /ако кажем, валутата е $/. Ако с 400 акции хванеш 1$ движение ще спечелиш 400$. Не ти слагам комисионни и глупости...
Е сега ми кажи, кое не разбра или пак ще ме убеждаваш, че с 200 лева ще направиш пари с които да си купиш нови гащи...
Просто по-добре си намери работо и когато спестиш достатъчно търгувай. Дотогава нямаш достатъчно за да играеш.... Очакванията, че 200 лева ще станат 2 милиона са нереастични. Успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеСъжалявам ако това те разочарова. Просто възвращаемост над 20-25% на година е невороятно трудно да се постига, не говоря за една година, говоря за период от няколко години наред. Ако наистина мислиш обратното, ти или си в заблуда или ще управляваш милиарди в близко бъдеще.
Просто сметка - на 100 лева, рискуваш 2, колко ще направиш?!
На 1000 лежа рискужав 20, колко ще направиш?!
На 10 000, рискуваш 200 и тук вече може да направиш нещо, което да изхарчиш реално!
Обаче, задавам въпрос - какъв финансово търгуван актив можеш да предобиеш за 100 лева без лийвъридж, какво можеш да купиш/продадеш с 1 000 и какво можеш с 10 000?!
Отговора е лесен - с 10 000 можеш да купиш 400 акции по 25$ /ако кажем, валутата е $/. Ако с 400 акции хванеш 1$ движение ще спечелиш 400$. Не ти слагам комисионни и глупости...
Е сега ми кажи, кое не разбра или пак ще ме убеждаваш, че с 200 лева ще направиш пари с които да си купиш нови гащи...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеС 2% от сметката риск тршбва да имаш сметка айде не над 100, ама съссигурност над 50 000, за да ПРАВИШ пари... За да имаш реална печалба, с която да можеш да си позволиш да си купиш нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми с колкото започнеш. Ти може и да дей-тредваш. Просто е въпрос на риск. А това колко пари ти трябват е много голяма дискусия.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеТова е практически не приложимо и никога не съм го разбирал!
С колко пари трябва да играеш за можеш реално да имаш печалба от такъв вид търговия?!
Не ми се смята за да ти докажа, че няма как да спазваш 2% загуба и ДА ПРАВИШ ПАРИ!
Можеш само ако си без лийвъридж и си със сметка над 100 000!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеДа вярно е това.. Само едно нещо искам да посоча, не 2% загуба а 2% от капитала...
Може да имаш10% загуба на позиция, но доколкото това е под 5% ( или 2%) от капитала, това не проблем.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеДа вярно е това.. Само едно нещо искам да посоча, не 2% загуба а 2% от капитала...
Може да имаш10% загуба на позиция, но доколкото това е под 5% ( или 2%) от капитала, това не проблем.
С колко пари трябва да играеш за можеш реално да имаш печалба от такъв вид търговия?!
Не ми се смята за да ти докажа, че няма как да спазваш 2% загуба и ДА ПРАВИШ ПАРИ!
Можеш само ако си без лийвъридж и си със сметка над 100 000!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЦял живот се учи човек
А на 2% да излизам -не ми звучи сероизно,но всеки си знае най -добре.
Успехи желая на всички!
Може да имаш10% загуба на позиция, но доколкото това е под 5% ( или 2%) от капитала, това не проблем.
Коментар
Коментар