IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Пазарът е кучка..ако некой не ми верва - сега е момента да се убеди
    ммм,тъй си е ,ама и тия Американи,намериха кога да сменят времето
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      бравус,думай
      Нищо специално, завъртях дълги индекси през бъкета за едни 40 пойнта.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Пазарът е кучка..ако некой не ми верва - сега е момента да се убеди
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Тук пак хванах румънския мангал Профитеску.
          бравус,думай

Коментар

• Тук пак хванах румънския мангал Профитеску.
            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
              Еми точно за това ти казах в по-предният пост, че за търгуваш с 2% риск ти тршбват поне 100 000.
              Да, това е една от ниските стартови позиции за капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                Ами отговора е ако имаш само 200 лева нямаш работа на пазара... Аз бих казал дори ако нямаш 20000 лева, нямаш работа на пазара.. Но това е въпрос на лично мнение.

Просто по-добре си намери работо и когато спестиш достатъчно търгувай. Дотогава нямаш достатъчно за да играеш.... Очакванията, че 200 лева ще станат 2 милиона са нереастични. Успех.
                Еми точно за това ти казах в по-предният пост, че за търгуваш с 2% риск ти тршбват поне 100 000.
                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                България Над Всичко

Коментар

Кой говори за възвращаемост от 25%?!?!
                  Просто сметка - на 100 лева, рискуваш 2, колко ще направиш?!
                  На 1000 лежа рискужав 20, колко ще направиш?!
                  На 10 000, рискуваш 200 и тук вече може да направиш нещо, което да изхарчиш реално!
                  Обаче, задавам въпрос - какъв финансово търгуван актив можеш да предобиеш за 100 лева без лийвъридж, какво можеш да купиш/продадеш с 1 000 и какво можеш с 10 000?!
                  Отговора е лесен - с 10 000 можеш да купиш 400 акции по 25$ /ако кажем, валутата е $/. Ако с 400 акции хванеш 1$ движение ще спечелиш 400$. Не ти слагам комисионни и глупости...
                  Е сега ми кажи, кое не разбра или пак ще ме убеждаваш, че с 200 лева ще направиш пари с които да си купиш нови гащи...
                  Ами отговора е ако имаш само 200 лева нямаш работа на пазара... Аз бих казал дори ако нямаш 20000 лева, нямаш работа на пазара.. Но това е въпрос на лично мнение.

Просто по-добре си намери работо и когато спестиш достатъчно търгувай. Дотогава нямаш достатъчно за да играеш.... Очакванията, че 200 лева ще станат 2 милиона са нереастични. Успех.

Коментар

Съжалявам ако това те разочарова. Просто възвращаемост над 20-25% на година е невороятно трудно да се постига, не говоря за една година, говоря за период от няколко години наред. Ако наистина мислиш обратното, ти или си в заблуда или ще управляваш милиарди в близко бъдеще.
                    Кой говори за възвращаемост от 25%?!?!
                    Просто сметка - на 100 лева, рискуваш 2, колко ще направиш?!
                    На 1000 лежа рискужав 20, колко ще направиш?!
                    На 10 000, рискуваш 200 и тук вече може да направиш нещо, което да изхарчиш реално!
                    Обаче, задавам въпрос - какъв финансово търгуван актив можеш да предобиеш за 100 лева без лийвъридж, какво можеш да купиш/продадеш с 1 000 и какво можеш с 10 000?!
                    Отговора е лесен - с 10 000 можеш да купиш 400 акции по 25$ /ако кажем, валутата е $/. Ако с 400 акции хванеш 1$ движение ще спечелиш 400$. Не ти слагам комисионни и глупости...
                    Е сега ми кажи, кое не разбра или пак ще ме убеждаваш, че с 200 лева ще направиш пари с които да си купиш нови гащи...
                    България Над Всичко

Коментар

С 2% от сметката риск тршбва да имаш сметка айде не над 100, ама съссигурност над 50 000, за да ПРАВИШ пари... За да имаш реална печалба, с която да можеш да си позволиш да си купиш нещо.
                      Съжалявам ако това те разочарова. Просто възвращаемост над 20-25% на година е невороятно трудно да се постига, не говоря за една година, говоря за период от няколко години наред. Ако наистина мислиш обратното, ти или си в заблуда или ще управляваш милиарди в близко бъдеще.

Коментар

Ами с колкото започнеш. Ти може и да дей-тредваш. Просто е въпрос на риск. А това колко пари ти трябват е много голяма дискусия.
                        С 2% от сметката риск тршбва да имаш сметка айде не над 100, ама съссигурност над 50 000, за да ПРАВИШ пари... За да имаш реална печалба, с която да можеш да си позволиш да си купиш нещо.
                        България Над Всичко

Коментар

Това е практически не приложимо и никога не съм го разбирал!

С колко пари трябва да играеш за можеш реално да имаш печалба от такъв вид търговия?!
                          Не ми се смята за да ти докажа, че няма как да спазваш 2% загуба и ДА ПРАВИШ ПАРИ!

Можеш само ако си без лийвъридж и си със сметка над 100 000!
                          Ами с колкото започнеш. Ти може и да дей-тредваш. Просто е въпрос на риск. А това колко пари ти трябват е много голяма дискусия.

Коментар

Да вярно е това.. Само едно нещо искам да посоча, не 2% загуба а 2% от капитала...

Може да имаш10% загуба на позиция, но доколкото това е под 5% ( или 2%) от капитала, това не проблем.
                            В момента имам позиция,която е на минус -около 30процента от капитала ми,и мисля,че не е проблем

Коментар

Да вярно е това.. Само едно нещо искам да посоча, не 2% загуба а 2% от капитала...

Може да имаш10% загуба на позиция, но доколкото това е под 5% ( или 2%) от капитала, това не проблем.
                              Това е практически не приложимо и никога не съм го разбирал!

С колко пари трябва да играеш за можеш реално да имаш печалба от такъв вид търговия?!
                              Не ми се смята за да ти докажа, че няма как да спазваш 2% загуба и ДА ПРАВИШ ПАРИ!

Можеш само ако си без лийвъридж и си със сметка над 100 000!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Цял живот се учи човек
                                А на 2% да излизам -не ми звучи сероизно,но всеки си знае най -добре.
                                Успехи желая на всички!

Коментар

Working...
                                X