IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Винаги съм го казвал и сега го повтарям - ТЕЯ СА НАРКОМАНИ!!!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• Houston, we have lift off! Аз за ракетното гориво думах одеве. За някви цифри стана въпрос - ей ги на къде са.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Големи пики,големи печалби и големи загуби
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Хо хо хо Кеш
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Сега знаем кво да праим...въпроса обаче е какво да правим след 2 часа...
            Е как какво - кинти!
            Custodite sortem vestram

Коментар

Сега знаем кво да праим...въпроса обаче е какво да правим след 2 часа...
              Няма угодия.....

Ако го напиша след изявлението на ФЕД - ще кажете, ама така е лесно.

Аз ви пиша какво смятам, че ще стане, ако ФЕД направи това и това. Както и че го очаквам..... Ако е друго - ще се търгува по друг начин.

Изненадвам се, че хора с 6 цифрени сметки не го разбират.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Колкото повече свеждаш до минимум риска, толкова повече можеш да увеличаваш обема на позицията си.

Това е във връзка с вчерашните ти доста смели писания на многоцифрени числа.
                just for the record...реших да затворя златото и да изчакам фед-а.. а относно, това че си скептичен към това, което съм написал вчера, това си е твое право. аз просто споделям моето лично мнение. всеки има право на това.

Коментар

• Сега знаем кво да праим...въпроса обаче е какво да правим след 2 часа...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

VIX-а е на петгодишно дъно един час преди изявлението ..по съм склонен да мисля, че пазара се подготвя за оптимистични новини, които ще закараи индекса до 1400...
                    vix-a e като пред абитуриентски бал...

градя позиция в tvix-a ама се пъне
                    добре разкарах uvxy, че там как потъна..ще го дебна за вход ако потъне още.

успех
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                      Ами, кокто казват, имаш позиция, имаш риск. никой не знае какво ще стане, затова бъдещето е интересно ..
                      Колкото повече свеждаш до минимум риска, толкова повече можеш да увеличаваш обема на позицията си.

Това е във връзка с вчерашните ти доста смели писания на многоцифрени числа.

Коментар

VIX-а е на петгодишно дъно един час преди изявлението ..по съм склонен да мисля, че пазара се подготвя за оптимистични новини, които ще закараи индекса до 1400...
                        пазарът очаква да няма промяна от предишното изявление на ФЕД.
                        Аз очаквам, че ще ъпгрейднат ръста на икономиката, консумацията на потребителя и спада на безработицата, само хаузинга ще оставят на старата оценка.
                        Това ще е достатъчно да се намалят до минимум шансовете за QE3, както и ще се преизчислят шансовете за вдигане на лихви към по-скорошна дата от 2014 г..

Тези фактори ще са негативни за борсата, златото, суровините и позитивни за долара.

И пак повтарям - ако това се случи, предполагам, че разпродажбите на акции няма да са панически, защото имаме сериозен фундамент в САЩ за подкрепа.
                        Last edited by anon6706; 13.03.2012, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                          Ами, кокто казват, имаш позиция, имаш риск. никой не знае какво ще стане, затова бъдещето е интересно ..
                          Добре казано!
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Вече два месеца Правителството на САЩ ни захранва с оптимистични данни за САЩ. От месец някъде се говори, че борсата започва да достига балонизирани нива и й трябва корекция.
                            Днес е много удобен момент ФЕД да й изпусне малко парата, без да предизвика паника, защото имаме подкрепа от фундамента в САЩ.
                            Златото се движи напоследък с риска, т.е. ако борсата падне, златото ще я последва.

Само си разсъждавам....

Пак успех!

Коментар

• Не се лъжете. Това не е балон. Това е началото на Великото американско хилядолетие на БХО. Много скоро всички ще живеем в Америка, ще ядем бургери, ще пием кола по нова рецепта и ще слушаме щастливи Майли Сайръс!
                              Custodite sortem vestram

Коментар

Вече два месеца Правителството на САЩ ни захранва с оптимистични данни за САЩ. От месец някъде се говори, че борсата започва да достига балонизирани нива и й трябва корекция.
                                Днес е много удобен момент ФЕД да й изпусне малко парата, без да предизвика паника, защото имаме подкрепа от фундамента в САЩ.
                                Златото се движи напоследък с риска, т.е. ако борсата падне, златото ще я последва.

Само си разсъждавам....

Пак успех!
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X