Винаги съм го казвал и сега го повтарям - ТЕЯ СА НАРКОМАНИ!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСега знаем кво да праим...въпроса обаче е какво да правим след 2 часа...Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеСега знаем кво да праим...въпроса обаче е какво да правим след 2 часа...
Ако го напиша след изявлението на ФЕД - ще кажете, ама така е лесно.
Аз ви пиша какво смятам, че ще стане, ако ФЕД направи това и това. Както и че го очаквам..... Ако е друго - ще се търгува по друг начин.
Изненадвам се, че хора с 6 цифрени сметки не го разбират.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКолкото повече свеждаш до минимум риска, толкова повече можеш да увеличаваш обема на позицията си.
Това е във връзка с вчерашните ти доста смели писания на многоцифрени числа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеVIX-а е на петгодишно дъно един час преди изявлението..по съм склонен да мисля, че пазара се подготвя за оптимистични новини, които ще закараи индекса до 1400...
градя позиция в tvix-a ама се пъне
добре разкарах uvxy, че там как потъна..ще го дебна за вход ако потъне още.
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми, кокто казват, имаш позиция, имаш риск. никой не знае какво ще стане, затова бъдещето е интересно..
Това е във връзка с вчерашните ти доста смели писания на многоцифрени числа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеVIX-а е на петгодишно дъно един час преди изявлението..по съм склонен да мисля, че пазара се подготвя за оптимистични новини, които ще закараи индекса до 1400...
Аз очаквам, че ще ъпгрейднат ръста на икономиката, консумацията на потребителя и спада на безработицата, само хаузинга ще оставят на старата оценка.
Това ще е достатъчно да се намалят до минимум шансовете за QE3, както и ще се преизчислят шансовете за вдигане на лихви към по-скорошна дата от 2014 г..
Тези фактори ще са негативни за борсата, златото, суровините и позитивни за долара.
И пак повтарям - ако това се случи, предполагам, че разпродажбите на акции няма да са панически, защото имаме сериозен фундамент в САЩ за подкрепа.Last edited by anon6706; 13.03.2012, 19:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАми, кокто казват, имаш позиция, имаш риск. никой не знае какво ще стане, затова бъдещето е интересно..
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВече два месеца Правителството на САЩ ни захранва с оптимистични данни за САЩ. От месец някъде се говори, че борсата започва да достига балонизирани нива и й трябва корекция.
Днес е много удобен момент ФЕД да й изпусне малко парата, без да предизвика паника, защото имаме подкрепа от фундамента в САЩ.
Златото се движи напоследък с риска, т.е. ако борсата падне, златото ще я последва.
Само си разсъждавам....
Пак успех!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВече два месеца Правителството на САЩ ни захранва с оптимистични данни за САЩ. От месец някъде се говори, че борсата започва да достига балонизирани нива и й трябва корекция.
Днес е много удобен момент ФЕД да й изпусне малко парата, без да предизвика паника, защото имаме подкрепа от фундамента в САЩ.
Златото се движи напоследък с риска, т.е. ако борсата падне, златото ще я последва.
Само си разсъждавам....
Пак успех!..по съм склонен да мисля, че пазара се подготвя за оптимистични новини, които ще закараи индекса до 1400...
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар