IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
    разпродавам индексите , решението за гърция не е добра новина щото някой няма да си види парите.. гледат да отложат ама няа да стане.. иде криза
    Първо е коледата
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• разпродавам индексите , решението за гърция не е добра новина щото някой няма да си види парите.. гледат да отложат ама няа да стане.. иде криза
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Ябълките зреят
        Ще чакам още -преместих стопа на лека печалба и чакам .......
        ех напараво ме е яд как ги познах за дъното на 500
        сега са 590 ,че не натоварих повече кошницата,ама пусти страх ,бая отворени позиции станаха вече.

Зинга и ФБ взеха глътка въздух (аз също)

Успехи!
        Слушай старото за Епъл.... за Фейсбук ме е много яд и мен след 35% печалба само от дълги останах без акции.

Коментар

• Ябълките зреят
          Ще чакам още -преместих стопа на лека печалба и чакам .......
          ех напараво ме е яд как ги познах за дъното на 500
          сега са 590 ,че не натоварих повече кошницата,ама пусти страх ,бая отворени позиции станаха вече.

Зинга и ФБ взеха глътка въздух (аз също)

Успехи!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Как е международници, скубете ли перушинка от гадните империалисти...
            Успехи ! И с Коледното рали също тоже.

Аз за жалост ще го пропусна макар да ми влизаше в плановете, ама финансите..както винаги. Но напролет отварям акаунт с IB и се мятам и аз.
            През това време ще си наблягам на домашните и рисърча.
            Бих замолил ако някой търгува по отдавна с някоя от долните акции да сподели малко опит, може и на лични.
            Засега само тия от цялото НИСЕ отговарят на скрининг критериите ми за портфейл и за играта която търся там.
            Мерси.

BP / COP / CVX / E / TOT / STO / INTC / CYS

Коментар

• Blue Horseshoe loves Morgan Stanley!
              Не е препоръка.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Приятели, според мен е изключително добра идея да се купува MS. Този празничен сезон, очаквам да е сред най-силно растящите.
                Не е препоръка за търговия с ЦК!
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Закъснях с един ден - явно големото нещо е било писано за днеска Още един тест на 1350 и експреса може да отцепва ..
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ето защо ябълките бяха дотук

http://prikachi.com/images/240/5506240m.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Ей затова ви се дразня на теб и Монти.
                      Сега е време, не да купуваш спадове, а да продаваш ралита.

Ама всеки си знае.

Успех!

Здравей,
                      Още не съм почнал да купувам НГ ралито но до 20 дни и това ще направя...
                      Вече Комерса е на такива цени ,ДБ трябва да падне до 25 и нещо Даймлер коло 32 и нещо...
                      Ами знаеш че купувам действителни акции а моят посредник къси не дава...
                      Със СФД не ползвам защото на един 6 май ,гръцката криза преди време мойт ИП не работеши и ми удариха стоповете на четири от позициите с по минус 20,30 % ...другите две издържава и се качиха със 10-15% % по късно след решението за първите помощи за Гърция но това ми унищожи и печалбите за годината отидоха......

Коментар

• Май най-лошото мина..Иде време за пуйки
                        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Ама всеки си знае.

Успех!
                          Това го правя днес няколко пъти с S&P500 и в момента отново съм на къси. Не мога да остана без къси в момента

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Какъв марджин кол бре аноне. Имах купени X на 540. Купил съм 2Х на 508 и съм продал Х на 524. Средната ми цена е текущата в момента така че ако не падне не съм се насрал поне засега.

Ама всеки си знае.

Успех!

Коментар

Това твойто ми прилича малко на словесна задача.

Условие: Имам количество Х акции. Допълних двойно на това количество и половината от това допълнено количество продадох преди малко.

Въпрос I: Освен Apple, дали и аз съм се насрал?
                              Въпрос II: Какво е първоначалното ми количество акции, т.е. на колко е равен Х?
                              Въпрос III: Какво ниво трябва да достигнат акциите на Apple, за да ми удари марджин кол?
                              Какъв марджин кол бре аноне. Имах купени X на 540. Купил съм 2Х на 508 и съм продал Х на 524. Средната ми цена е текущата в момента така че ако не падне не съм се насрал поне засега.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                                Видях как се насраха и точно в този момент допълних двойно. Половината продадох преди минути а на другите стоп няма засега. ще реша на затваряне
                                Това твойто ми прилича малко на словесна задача.

Условие: Имам количество Х акции. Допълних двойно на това количество и половината от това допълнено количество продадох преди малко.

Въпрос I: Освен Apple, дали и аз съм се насрал?
                                Въпрос II: Какво е първоначалното ми количество акции, т.е. на колко е равен Х?
                                Въпрос III: Какво ниво трябва да достигнат акциите на Apple, за да ми удари марджин кол?
                                Last edited by anon6706; 16.11.2012, 22:09.

Коментар

Working...
                                X