If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ябълките зреят
Ще чакам още -преместих стопа на лека печалба и чакам .......
ех напараво ме е яд как ги познах за дъното на 500
сега са 590 ,че не натоварих повече кошницата,ама пусти страх ,бая отворени позиции станаха вече.
Зинга и ФБ взеха глътка въздух (аз също)
Успехи!
Слушай старото за Епъл.... за Фейсбук ме е много яд и мен след 35% печалба само от дълги останах без акции.
Ябълките зреят
Ще чакам още -преместих стопа на лека печалба и чакам .......
ех напараво ме е яд как ги познах за дъното на 500
сега са 590 ,че не натоварих повече кошницата,ама пусти страх ,бая отворени позиции станаха вече.
Зинга и ФБ взеха глътка въздух (аз също)
Успехи!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Как е международници, скубете ли перушинка от гадните империалисти...
Успехи ! И с Коледното рали също тоже.
Аз за жалост ще го пропусна макар да ми влизаше в плановете, ама финансите..както винаги. Но напролет отварям акаунт с IB и се мятам и аз.
През това време ще си наблягам на домашните и рисърча.
Бих замолил ако някой търгува по отдавна с някоя от долните акции да сподели малко опит, може и на лични.
Засега само тия от цялото НИСЕ отговарят на скрининг критериите ми за портфейл и за играта която търся там.
Мерси.
Приятели, според мен е изключително добра идея да се купува MS. Този празничен сезон, очаквам да е сред най-силно растящите. Не е препоръка за търговия с ЦК!
Ей затова ви се дразня на теб и Монти. Сега е време, не да купуваш спадове, а да продаваш ралита.
Ама всеки си знае.
Успех!
Здравей,
Още не съм почнал да купувам НГ ралито но до 20 дни и това ще направя...
Вече Комерса е на такива цени ,ДБ трябва да падне до 25 и нещо Даймлер коло 32 и нещо...
Ами знаеш че купувам действителни акции а моят посредник къси не дава...
Със СФД не ползвам защото на един 6 май ,гръцката криза преди време мойт ИП не работеши и ми удариха стоповете на четири от позициите с по минус 20,30 % ...другите две издържава и се качиха със 10-15% % по късно след решението за първите помощи за Гърция но това ми унищожи и печалбите за годината отидоха......
Какъв марджин кол бре аноне. Имах купени X на 540. Купил съм 2Х на 508 и съм продал Х на 524. Средната ми цена е текущата в момента така че ако не падне не съм се насрал поне засега.
Ей затова ви се дразня на теб и Монти.
Сега е време, не да купуваш спадове, а да продаваш ралита.
Условие: Имам количество Х акции. Допълних двойно на това количество и половината от това допълнено количество продадох преди малко.
Въпрос I: Освен Apple, дали и аз съм се насрал?
Въпрос II: Какво е първоначалното ми количество акции, т.е. на колко е равен Х?
Въпрос III: Какво ниво трябва да достигнат акциите на Apple, за да ми удари марджин кол?
Какъв марджин кол бре аноне. Имах купени X на 540. Купил съм 2Х на 508 и съм продал Х на 524. Средната ми цена е текущата в момента така че ако не падне не съм се насрал поне засега.
Видях как се насраха и точно в този момент допълних двойно. Половината продадох преди минути а на другите стоп няма засега. ще реша на затваряне
Това твойто ми прилича малко на словесна задача.
Условие: Имам количество Х акции. Допълних двойно на това количество и половината от това допълнено количество продадох преди малко.
Въпрос I: Освен Apple, дали и аз съм се насрал?
Въпрос II: Какво е първоначалното ми количество акции, т.е. на колко е равен Х?
Въпрос III: Какво ниво трябва да достигнат акциите на Apple, за да ми удари марджин кол?
Коментар