If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега,
този сайт го знам... Мерси много! Мене по точно ме интересува Отчетите на компаниите, т.е. Календар коя кога се отчита. Искам да видя календар с отчетите на компаниите, които са в индекса.
Колега,
този сайт го знам... Мерси много! Мене по точно ме интересува Отчетите на компаниите, т.е. Календар коя кога се отчита. Искам да видя календар с отчетите на компаниите, които са в индекса.
Здрасти , нямам идея за конкретни нива , не случайно си определям
моите таргети времево (такъв е начинът ми на търговия) .
Какво ще кажеш за корекция до края на този месец ? (нивата според фундаменто)
За мене ще направи нов исторически връх след което ще падне здраво като в момента зависи от това дали сега ще се получи една по-дълбока корекция след което възходящото движение ще продължи или директно ще го гониме върха като максимума, който според мене би могъл да бъде достигнат е зоната около 1600 пункта времевата рамка зависи от това дали ще има корекция съпроводени от нови движения нагоре фундамента е новонапечатаната маса от пари която захрани пазарите в противен случай нямаше да наблюдаваме подобни движения мога и да греша така или иначе в момента не пипам Успех и дано нацелиш с правилен анализ посоката на пазара
Здрасти , нямам идея за конкретни нива , не случайно си определям
моите таргети времево (такъв е начинът ми на търговия) .
Какво ще кажеш за корекция до края на този месец ? (нивата според фундаменто)
Много интересни нива при Дау , предстои краткосрочна разпродажба ,
а достигнатите евентуални нива надолу ще се определят от новините идните дни .
И познайте какво идва след това... UP UP и пак UP
Не е препоръка !
Е, купуването на индекс не изисква (много) пари и няма тегавини, като време и енергия, а като цяло винаги си напред, стига да не си нетърпелив.
Но все пак, Играта е, да си нетърпелив и да ползваш лост
+1
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар