IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    РЪСТТттттттттттттттттттттттт!!!
    Шема,разбирам,те,че за да ти падне златото ти трябва ръст тук ама......

Преекспонираш малко вече-по-спокойно.

Всяко хубаво нещо си има край нали знаеш
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• РЪСТТттттттттттттттттттттттт!!!
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Честито на удължилите в началото на седмицата , бих ги посъветвал да преразглдат
        краткосрочно вижданията си до къде ще държат дългите позиции , много сме близко до корекция , не повече от седмица . Виждат ми се добри нивата за усредняване единствено при NAS 100 , каквото и ще направя , успех ! НЕ Е ПРЕПОРЪКА
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

198 K на ADP Reporta-!!!

Яхууууууууууууу!!!

РЪСТтттттттттттттттттттттттттт!!!
          Прекалено много емоция влагаш... както и шрифт. Нещата стоят по малко по-различен начин за борсите. Особено относно данните за безработицата.

Успех.

Коментар

198 K на ADP Reporta-!!!

Яхууууууууууууу!!!

Гледай какви чистосърдечни пожелания получи от мене, а да се отнасяш с такова унизително словохулство спрямо моята скромна е непорочна персона в друга тема на този сериозен инвеститорски форум където се е събрал каймака на инвестиционната общоност на нашата мила и просперираща татковина дължиш ми искрени извинения колега Схема

Коментар

198 K на ADP Reporta-!!!

Яхууууууууууууу!!!

Майка, РЪСТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ и за СОФФИИИИИИИИИИИИИИКССС

Знам, че е кофти ако нямаш акции или да си на кеш,. какво да правиш, сори Монти, гетоф и другите
              Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

Казах ти!

ако направя над 5000 $ печалба от късото Златото (имам в предвид от последната позиция) ще те почерпя една бутилка уиски...Нали така искаш?
                Да да си жив и здрав и много успехи тоест ако направиш 10000 долара ще имаме двойна почерпка
                Гледай какви чистосърдечни позитивни послания отправям към тебе, а ти така да се заядеш в една друга тема с мене умът ми не го побира
                Last edited by Muller; 06.03.2013, 16:17.

Коментар

• 198 K на ADP Reporta-!!!

Яхууууууууууууу!!!

Коментар

• Казах ти!

ако направя над 5000 $ печалба от късото Златото (имам в предвид от последната позиция) ще те почерпя една бутилка уиски...Нали така искаш?

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                    Да не изгориш чедо че ще ми е мъчно нали обеща черпене та затова

Коментар

РЪСТТТТтттттттттттттттттттттттттттттттттттттт!!!

*п.с. имам американски акции , но не индекси, ETF-и и т.н.
                      Да не изгориш чедо че ще ми е мъчно нали обеща черпене та затова

Коментар

• РЪСТТТТтттттттттттттттттттттттттттттттттттттт!!!

*п.с. имам американски акции , но не индекси, ETF-и и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                          Шортиш като почнат да падат, значи не от днес
                          С тия пряснонапечатани пари може и утре да не е но времето наближава колкото по-бързо покачват толкова по дълбок ще е спада
                          Все пак аз бях един от малкото които говореше за рапробиване на предишните върхове докато експертите скъсяваха нива от 7600 при дакса и не знам какво си сега внимателно трябва да се наблюдава нужно е и официално събитие за пързалката така че чакаме
                          Last edited by Muller; 06.03.2013, 13:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            Че тиктака тиктака ама тайминга е важен точно кога да се шортнат това е изкуството на руския национален риболов по параблоично се изкачат толкова по добре
                            Шортиш като почнат да падат, значи не от днес
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Говедата са ънстопъбъл!

Часовника до бруталния сел на маркета тиктака... и ми се струва че този път ще е като при Аплето ...

Само COT рипорта може да покаже кога дирижорите излизат...
                              Че тиктака тиктака ама тайминга е важен точно кога да се шортнат това е изкуството на руския национален риболов по параблоично се изкачат толкова по добре

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                                Говедата са ънстопъбъл!

Часовника до бруталния сел на маркета тиктака... и ми се струва че този път ще е като при Аплето ...

Само COT рипорта може да покаже кога дирижорите излизат...
                                Те тва чакам да си направят изродите палта от говежди кожи
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X