IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
    от HFT-та
    картечница vs. снайпер.

Нещата на борсите заприличаха на Counter Strike.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Аз четох тези дни статия, че близо 70% от търговията вече е от компютри с алгоритми.

Тежка е борбата машина (с много пари и без емоции) vs. човек (с малко пари и емоции).
      Ама ще гледаме да ги преборим.

Вчера мисля беше или онзи ден 50% от интрадей търговията в минитата на СП500 беше от HFT-та

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Току що обяснявах защо е по-добре да се шортва DAX в момента, отколкото СП500
        Аз четох тези дни статия, че близо 70% от търговията вече е от компютри с алгоритми.

Тежка е борбата машина (с много пари и без емоции) vs. човек (с малко пари и емоции).
        Ама ще гледаме да ги преборим.

Коментар

• DAX:
          Attached Files

Коментар

И след днешните данни продължавам да очаквам горния сценарий.
            Засега съм прав за бичата част (че чукна 1550, ама то това е лесно ).
            Да видим дали и мечата част ще ми се изпълни, че там чакам парите.

Успех.

Току що обяснявах защо е по-добре да се шортва DAX в момента, отколкото СП500

Коментар

Мислих, мислих и реших да напиша долното (а и е скука в другите теми):

Би трябвало, ако поне от малко разбирам от пазари, днес да бъде последният покачващ се ден на борсите. Има вероятност утре, след безработицата, С&П да чукне 1550 и после би трябвало да започне корекцията (5-10%).
              Още повече, смятам, че ДАКС ще падне по-ускорено.

Аргументи:
              1. Днешното заседание на ECB
              2. Решението на BOE
              3. Решението но BOJ
              4. Цялата реторика на Бърнанки и други значими фигури през последните дни.

Успех си желая, а и на вас.
              И след днешните данни продължавам да очаквам горния сценарий.
              Засега съм прав за бичата част (че чукна 1550, ама то това е лесно ).
              Да видим дали и мечата част ще ми се изпълни, че там чакам парите.

Успех.

Коментар

• Ще ги ревизират надолу другия месец. Нали ги знаем.

Коментар

• ураааааааааааааа

Коментар

Нищо не им пречи да надуят индексите и с още 10 или 20 процента. Ако са решили, ще го направят независимо от фундамента.

Аз в момента правя голяма глупост с търсене на върха, но пък си струва да опитам за малко разнообразие , а и точно сега не ми се купува.
                    Не си единствен!

Поздрави и успехи
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                      Уважавам това мнение, НО!

От около 2 месеца една не дотам лицеприятна клика танцува,
                      както срещу техниката, така и срещу фундамента (особено второто).
                      Аргументи за това бол. Ще спомена висящия, отложен във времето проблем с фискалната скала, орязването на разходите, увеличения търговски баланс. Положението с ЯЕ издиша отдавна, но към момента нямат полезен ход. Безработицата е дооооооста манипуларана откъм даннии т.н. За какъв растеж говорим, освен изкуствено напомпани мускули, поддържани от благи намерения и потупване по рамото.

Поздрави и успехи!
                      Няма клика и не клика, има само зелени и червени барове... Не забравяй, че след време тая клика ще продава... или ще кара другите да продават. Няма значение - идеята ми е, че това със скалата беше ясно, че ще се случи. А орязването на разходите ще намали дефицита /на теория/, ето... самоунищожиха се нещата. За друго говорех аз, прочети по-назад ако ти е интересно : )

Поздрави!
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение

Аргументи за това бол. Ще спомена висящия, отложен във времето проблем с фискалната скала, орязването на разходите, увеличения търговски баланс. Положението с ЯЕ издиша отдавна, но към момента нямат полезен ход. Безработицата е дооооооста манипуларана откъм даннии т.н. За какъв растеж говорим, освен изкуствено напомпани мускули, поддържани от благи намерения и потупване по рамото.

Поздрави и успехи!
                        Нищо не им пречи да надуят индексите и с още 10 или 20 процента. Ако са решили, ще го направят независимо от фундамента.

Аз в момента правя голяма глупост с търсене на върха, но пък си струва да опитам за малко разнообразие , а и точно сега не ми се купува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                          Казах го мисля 2 пъти до сега, ще го кажа за трети и последен - корекция ще има след промяна във фундамента!
                          И не говоря за безработицата!
                          Онзи ден една лелка по телевизора каза "Определено съм булиш, но ако нямате дълги в момента не ви препоръчвам да влизате сега".

Поздрави и успехи!
                          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Казах го мисля 2 пъти до сега, ще го кажа за трети и последен - корекция ще има след промяна във фундамента!
                            И не говоря за безработицата!
                            Онзи ден една лелка по телевизора каза "Определено съм булиш, но ако нямате дълги в момента не ви препоръчвам да влизате сега".
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Това не го разбрах малко , значи ли ,че ще си пас по време на корекцията (ако стане)
                              и ще чакаш завършването и за да заложиш на дългото после
                              Може да не съм се изразил правилно.
                              Отворил съм къси от тези нива и бих ги затворил на загуба, ако стане цената 1558.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                                Забрави варианта "Баумгартнер".
                                При този вариант корифеите по оста London, NY, Frankfurt ще си събуят
                                гащите от кеф. Ще има джобни за чипс и биричка, а може и за друго да остане!

Поздрави и успехи!
                                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X