If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предполагам че говориш за питовете в Чикаго(в NYSE няма какво да се слуша понеже там не става нищо).И аз бях намерил сайт с звук от там ама ми искаше регистрация и го зарязах.Това клипче е от там http://www.youtube.com/watch?v=1mC4tu1NhUA
много е яко-само не мога да разбера-що така го коментират като футболни коментатори?
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Предполагам че говориш за питовете в Чикаго(в NYSE няма какво да се слуша понеже там не става нищо).И аз бях намерил сайт с звук от там ама ми искаше регистрация и го зарязах.Това клипче е от там http://www.youtube.com/watch?v=1mC4tu1NhUA
The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Трябва да потърся, може и тук в старата тема, бях давал линк от един сайт с онлайн автентичен звук мисля че от NYSE, заедно с непрекъснат коментар на движението на S&P мини. Беше много готино.
Погледнете месечни или годишни графики и ще видите че посоката на пазара е само една нагоре . По малките или големи корекций ни дават шанс да влезем от по добри нива.
Поздрави Емил
Пазара в САЩ се дига средно по 7% на година. Това виждаш на графиката. Това се виждаше и през 2007 година сьщо.
Погледнете месечни или годишни графики и ще видите че посоката на пазара е само една нагоре . По малките или големи корекций ни дават шанс да влезем от по добри нива.
Поздрави Емил
Поздрави Емил
Пазара е обречен да върви нагоре и само нагоре.
Ако има лоши данни - това означава че ще има повече стимул - нагоре
Ако има добри данни - това означава че икономиката се подобрява - нагоре
В един момент ще му спретнат мечи капан - ще падне 5% до 7% и после пак нагоре.
Нужда от повече анализ няма!
когато масата инвеститори и спекуланти започна да мисли така - това е ясна индикация , че ще друсат крушата здраво....
бичия маркет е много силен и затова традиционния селлофф през май може би ще го отложат във времето, но пък за сметка на това ще рязко и мощно слизането, когато кажат айде стига толко ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Пазара е обречен да върви нагоре и само нагоре.
Ако има лоши данни - това означава че ще има повече стимул - нагоре
Ако има добри данни - това означава че икономиката се подобрява - нагоре
В един момент ще му спретнат мечи капан - ще падне 5% до 7% и после пак нагоре.
Нужда от повече анализ няма!
Коментар