IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тая седмица си минаха доста големи обеми , сигурно са ни подготвили
    хубав финал на седмицата
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Епъл прави дъно. Първа цел 441. Днес беше луд ден за акционерите на Комерцбанк. Имах смешните 200 акции за да ги следя, но от днес съм сериозен акционер и да видим докъде ще се докараме
      И на мен ми се струва, че Епъл може да дръпне доста нагоре, а и се говори за обратно изкупуване за 30 милиарда.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
        Мани бегай. Слуховете бяха вчера. Днес беше официалното комюнике. Ама не за 700 млн, а за 2,5 млрд. Лошото е, че си купих преди 2 дена 2200 бройки. Ама нищо де, не е болка за умиране. Поне ще се отърват от държавата в капитала и почти ще стигнат до заветните 9% Core Tier 1. Ще спрат спекулациите с увеличаването на капитала. Вече е факт. Добре, че имам Дойче и БНП, че тез са много хабни.
        Да, прочетох после че става въпрос за повече пари, но първата статия пишеше само толкова и тове ме учуди и ме накара да купувам иначе едва ли щях да купя. Засега съм ОК, купих на 1.22 и имам досега доста печалба (с малкки суми, но редовно) от търговия последните 6 месеца,

Коментар

Срив поради слухове за набиране на 700 млн чрез увеличение на капитала.
          Мани бегай. Слуховете бяха вчера. Днес беше официалното комюнике. Ама не за 700 млн, а за 2,5 млрд. Лошото е, че си купих преди 2 дена 2200 бройки. Ама нищо де, не е болка за умиране. Поне ще се отърват от държавата в капитала и почти ще стигнат до заветните 9% Core Tier 1. Ще спрат спекулациите с увеличаването на капитала. Вече е факт. Добре, че имам Дойче и БНП, че тез са много хабни.

Коментар

• биците , като затворим долу гапа на 13130 сигурно ще реват на умряло , че е започнала трета световна , имайки предвид как са се натопорчили

Коментар

• прав си .....пази боже отвчера взех 2 днес една къса ....сега пак пробвам сипито от 57....доларът го пуснаха ....тои няма накаде повече много дапада за днес....спокоино могат да испускат индексите бес дасе притисняват
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Да не дава Господ стилът БФБ да се разпространява, че ще трябва да се преквалифицираме... завръщане към корените...
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Тия момчета днес запретнаха ръкави да плашат още от премаркета много стронг бай компании. Опита ме е научил че щом това почне да се случва е много трудно да се уцели момент за покупка и единсвената игра е по малко и без стопове. В Европа показаха че могат да го играят и в стил БФБ - не искат да купуват готини акции. Не си спонмям да е имало толкова нисък оборот по позициите които гледам

Коментар

Уха, густо.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Какво е ставало с коба, че ме мързи да отварям да видя.

Коментар

Епъл прави дъно. Първа цел 441. Днес беше луд ден за акционерите на Комерцбанк. Имах смешните 200 акции за да ги следя, но от днес съм сериозен акционер и да видим докъде ще се докараме
                        Какво е ставало с коба, че ме мързи да отварям да видя.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Епъл прави дъно. Първа цел 441. Днес беше луд ден за акционерите на Комерцбанк. Имах смешните 200 акции за да ги следя, но от днес съм сериозен акционер и да видим докъде ще се докараме

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Днес ще е скука ... малко надолу, малко нагоре и накрая ще свърши около 0
                            Викаш малко напред, малко назад и накрая ще свърши

Коментар

• Днес ще е скука ... малко надолу, малко нагоре и накрая ще свърши около 0

Коментар

• какво чакате
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X