IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Напротив, масовката в момента мисли точно като теб, и за това се случва това рали. Само огледай форума... Все къси спад и апокалипсис сред 75% от пишещите. И от мои лични контакти хора, които познавам от индустрията, аз съм единственият който не вярва, че ралито е балон. Има ли балон в историята, за който масите да са повтаряли по 10 пъти на ден, че е балон? Това не означава, че корекция няма да има - естествено, че ще има. Аз очаквах една такава от 14500, и от време на време спекулирам с къси, но имам и дългосрочен портфейл, който няма да ликвидирам никак скоро.
    +1

Колега,
    Корекция от 5 - 7% минимум си е необходима.

Поздрави и успехи!
    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Или до новият лемън брадърс който тиктатака ама масовката няма от къде да подозира че има бомба с часовников механизъм сигурна на този свят е само смъртта всичко останало са вероятности
      Напротив, масовката в момента мисли точно като теб, и за това се случва това рали. Само огледай форума... Все къси спад и апокалипсис сред 75% от пишещите. И от мои лични контакти хора, които познавам от индустрията, аз съм единственият който не вярва, че ралито е балон. Има ли балон в историята, за който масите да са повтаряли по 10 пъти на ден, че е балон? Това не означава, че корекция няма да има - естествено, че ще има. Аз очаквах една такава от 14500, и от време на време спекулирам с къси, но имам и дългосрочен портфейл, който няма да ликвидирам никак скоро.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        До 2020 Дау 20000, Насдак 10000
        Или до новият лемън брадърс който тиктатака ама масовката няма от къде да подозира че има бомба с часовников механизъм сигурна на този свят е само смъртта всичко останало са вероятности

Коментар

• До 2020 Дау 20000, Насдак 10000
          GOOG 1000 до края на годината.
          Не е препоръка.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• За сега задръжте късите, ще има 5-6% спад по някое време тази година (ама кога?), ще може да излезете.
            Но след това затваряйте късите и повече не се заигравайте с къси в следващите 3 години.
            Големите "ралита" тепърва предстоят 2014 и 2015 ще е БУМ, започна новият икономически цикъл и надуването на големият балон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              За мене ще направи нов исторически връх след което ще падне здраво като в момента зависи от това дали сега ще се получи една по-дълбока корекция след което възходящото движение ще продължи или директно ще го гониме върха като максимума, който според мене би могъл да бъде достигнат е зоната около 1600 пункта времевата рамка зависи от това дали ще има корекция съпроводени от нови движения нагоре фундамента е новонапечатаната маса от пари която захрани пазарите в противен случай нямаше да наблюдаваме подобни движения мога и да греша така или иначе в момента не пипам Успех и дано нацелиш с правилен анализ посоката на пазара
              Ето да припомним мойта прогноза от 18,02,2013

Коментар

• 1,563 добре добре, утре ще го счупи.
                След това може и да падне малко ... ама не се надявайте на много 2-3%, после има малко сезонност Април, Май може и да падне малко ... ама пак 2-3%.
                Да падне повече трябва да има някаква криза ... такава на хоризонта за сега не се задава.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  Uh,ah,oh
                  нали ти казах ама ти си мислеше че си правя само гаргара издръж още малко и вероятно ще си взимиш парите с печалба

Коментар

• Uh,ah,oh
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• SP на некакви мижави пунктове от сцепване на рекорда както и прогнозирах сега ни трябва цунами 9/11 лемън брадърс или там каквото измислят за да си дойдат нещата на място какво ли не правят прясно напечатаните пари

Коментар

• Айде ... дай газ ... малко остана

Коментар

• къси добавка 14538

Коментар

• Движим се като космически кораб...
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Наистина дълбоко впечатлен съм от това рали. Отдавна го очаквах, но не вярвах, че ще е толкова много, толкова бързо...
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Ебати пауърът!
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X