Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоред мен корекцията си е все още в сила , просто запълнихме гапа и сега
по интересното е с какво ускорение ще протече тя , докато дойде време за следващия
цикъл на покачване и тогава естествено само дълги индекси . Не е препоръка !
Пич, каква корекция? Ти виьдал ли си дейли чарта?!Last edited by Ajax4o; 18.03.2013, 20:27.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеIzrodi sa tezi ot USA
ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!
ДОЛУ БЕНЧА!!!
Искаме МАМУН!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениете АД-та не държат пари в банки
кво му е добротоFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТова в Кипър показва, че няма по-добра инвестиция от акциите!
Не съм чул да се облагат акции досега!
Ръсттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт т
кво му е доброто“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Никой нищо няма да тегли. Мярката не е насочена срещу обикновенния спестител, а срещу перачите на пари в Кипър и тяхните капитали.
Мисли за това като еднократен данък "Пране на пари в Европейския Съюз". Ще мине и след 2 седмици ще е забравено.
Никоя друга банкова система в ЕС не е толкова раздута като Кипърската, така че всички други депозити в ЕС са сигурни (поне до 100 000).
Ако има местене на капитали за това е ЕЦБ да ги зареди с ликвидност, и ЕЦБ ще стой за всички банки в ЕС.
Както и застана зад тези мошеници от Кипър (въпреки всичките кражби и измами който ги докараха до фалит).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеМммм не мисля, по начина по който паднаха индексите сутринта и веднага се вдигнаха не мисля че ще има корекция.
Най-лошото от Кипърската криза мина, решението най-вероятно ще е до 100 000 депозити да не се пипат, над 100 000 да го отнесат с по 15-20%.
Което е справедливо, това ще успокой нещата че системата е стабилна, и депозити на граждани са сигурни.
И индексите ще се вдигнат с 0.5-1% (колкото са и на минус в момента) и пак сме нагоре.
Освен ако от USA няма негативни новини за нещо.
Прав си, че всичко това не засяга кой знае колко Америка, но е удобен повод за една техническа корекцийка. Понасъбраха се знаци - здраво гапче надолу, ударено ниво 14500, което отдавна мисля за short term връхче и т.н.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Мммм не мисля, по начина по който паднаха индексите сутринта и веднага се вдигнаха не мисля че ще има корекция.
Най-лошото от Кипърската криза мина, решението най-вероятно ще е до 100 000 депозити да не се пипат, над 100 000 да го отнесат с по 15-20%.
Което е справедливо, това ще успокой нещата че системата е стабилна, и депозити на граждани са сигурни.
И индексите ще се вдигнат с 0.5-1% (колкото са и на минус в момента) и пак сме нагоре.
Освен ако от USA няма негативни новини за нещо.
Коментар
Коментар