IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Според мен корекцията си е все още в сила , просто запълнихме гапа и сега
    по интересното е с какво ускорение ще протече тя , докато дойде време за следващия
    цикъл на покачване и тогава естествено само дълги индекси . Не е препоръка !
    няма корекция много сметки просто няма да я дочакат

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
      Според мен корекцията си е все още в сила , просто запълнихме гапа и сега
      по интересното е с какво ускорение ще протече тя , докато дойде време за следващия
      http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$INDU
      Пич, каква корекция? Ти виьдал ли си дейли чарта?!
      Last edited by Ajax4o; 18.03.2013, 20:27.
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Izrodi sa tezi ot USA
        Мамка им! Ама и нашто време ша доде само МАМУН го няма

ДОЛУ БАНЕРИТЕ!!!

ДОЛУ БЕНЧА!!!

Искаме МАМУН!!!

Коментар

• Според мен корекцията си е все още в сила , просто запълнихме гапа и сега
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Izrodi sa tezi ot USA
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
              те АД-та не държат пари в банки
              кво му е доброто
              А да, Apple си държи 100 милиарда кеш в специален трезор под централата ли според теб?
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
                Това в Кипър показва, че няма по-добра инвестиция от акциите!
                Не съм чул да се облагат акции досега!

Ръсттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт т
                те АД-та не държат пари в банки
                кво му е доброто
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Това в Кипър показва, че няма по-добра инвестиция от акциите!
                  Не съм чул да се облагат акции досега!

Ръсттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттттт т
                  Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Е тя се проля вече, DJI -0.28%
                    Сррррриииииввввввв !!!
                    Борсата се срути, корекция голяма, изгубиха си инвеститорите парите.

Коментар

• Ей сега мисля, че ще се пролее мнооого аматьорска кръв!
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Никой нищо няма да тегли. Мярката не е насочена срещу обикновенния спестител, а срещу перачите на пари в Кипър и тяхните капитали.
                        Мисли за това като еднократен данък "Пране на пари в Европейския Съюз". Ще мине и след 2 седмици ще е забравено.
                        Никоя друга банкова система в ЕС не е толкова раздута като Кипърската, така че всички други депозити в ЕС са сигурни (поне до 100 000).
                        Ако има местене на капитали за това е ЕЦБ да ги зареди с ликвидност, и ЕЦБ ще стой за всички банки в ЕС.
                        Както и застана зад тези мошеници от Кипър (въпреки всичките кражби и измами който ги докараха до фалит).

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Мммм не мисля, по начина по който паднаха индексите сутринта и веднага се вдигнаха не мисля че ще има корекция.
                          Най-лошото от Кипърската криза мина, решението най-вероятно ще е до 100 000 депозити да не се пипат, над 100 000 да го отнесат с по 15-20%.
                          Което е справедливо, това ще успокой нещата че системата е стабилна, и депозити на граждани са сигурни.
                          И индексите ще се вдигнат с 0.5-1% (колкото са и на минус в момента) и пак сме нагоре.
                          Освен ако от USA няма негативни новини за нещо.
                          Не виждам нищо стабилно и справедливо в това да ти вземат парите ако имаш над 100 000 евро... А и хората, които имат тия пари, като си ги изтеглят от периферията на еврозоната да не настане повсеместен недостиг на ликвидите ?
                          Прав си, че всичко това не засяга кой знае колко Америка, но е удобен повод за една техническа корекцийка. Понасъбраха се знаци - здраво гапче надолу, ударено ниво 14500, което отдавна мисля за short term връхче и т.н.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Мммм не мисля, по начина по който паднаха индексите сутринта и веднага се вдигнаха не мисля че ще има корекция.
                            Най-лошото от Кипърската криза мина, решението най-вероятно ще е до 100 000 депозити да не се пипат, над 100 000 да го отнесат с по 15-20%.
                            Което е справедливо, това ще успокой нещата че системата е стабилна, и депозити на граждани са сигурни.
                            И индексите ще се вдигнат с 0.5-1% (колкото са и на минус в момента) и пак сме нагоре.
                            Освен ако от USA няма негативни новини за нещо.

Коментар

• Тук започва поне седмица корекция - 5-6% минимум, най-вероятно 10-тина.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Кипърската криза слаба ракия се оказа, няма да е това старта на корекцията.
                                Пазара е много много Bullish.
                                Индексите паднаха 1.5% и бичетата веднага напазариха евтино и индексите се качиха отново.
                                Добър момента за top-up за който е long в дългосрочен план.

Коментар

Working...
                                X