Найк направи голямo рали!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеДългосрочно или деътрейдинг обмисляш? И при двата случая изчакай да обътне тренда. Не играй срещу него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНаблюдавам POZEN и обмислям при по-голямо понижение на цената да си купя акции, някой може ли да каже мнение за тази компания?
Иначе днес затворих къси Quiksilver на печалба, ако се вдигнат ще пусна пак къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеНапълно е възможно да е лъжливо движение.
Да направи 1571, а Дау да тества отново 14550
за да хвана това движение . А вече съм сложил на половината ми SELL
поръчки стоп на малък + , та и стопа да ми удари на другата половина
не е болка за умиране , но силно се съмнявам , аз както казах съм къс в
NASDAQ 100 , NDX , от 2750 до 2800 съм усреднявал , успех и на тебМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеSVU кърти. Направи дабъл от началото на годината. А некои спекуланти се занимават с индекси
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе беше сарказъм Ако знаеш как се губят 60% за един ден от такива акции - погледни графиката от миналата година... .... но със здрави нерви идват и добрите печалбиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениееми толкова си можемLast edited by desperado; 21.03.2013, 22:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеSVU кърти. Направи дабъл от началото на годината. А некои спекуланти се занимават с индекси
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеSVU кърти. Направи дабъл от началото на годината. А некои спекуланти се занимават с индексиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениемда и аз така мисля,дано обаче не си остане само пожелание,че те обичат здраво да обезкуражават преди обръщането
Иначе елеватора после е в пъти по-бърз от стълбите които катери вече няколко месеца.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнениеКолега,
Може и да се напънат. Тъкмо да се накачулят
още маймунки на клона. При подобен бичи тренд
аз лично очаквам внезапно обръщане със сериозен гап.
Още не сме го видели. Иначе корекция от 2-3 %
е несериозно. Ще видим.
Поздрави и успехи!
Иначе елеватора после е в пъти по-бърз от стълбите които катери вече няколко месеца.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВсеки има свое виждане
Уважавам и това на опонентите ми и се съобразявам с него,но ако не слушам това което виждам и си мисля,значи не се уважавам-нали?
А ако не се уважавам,а търгувам по препоръки-е какво правя на пазара въобще?
имам си тука едни индикаторчета,и ..........,абе ще видим -не казвам ,че моето мнение е миродавно.
мисля,че Европа ще обърне тренда,а нивото 1565-не е задължително да бъде пробито-та то е и съпротива!!!
Успехи!
Може и да се напънат. Тъкмо да се накачулят
още маймунки на клона. При подобен бичи тренд
аз лично очаквам внезапно обръщане със сериозен гап.
Още не сме го видели. Иначе корекция от 2-3 %
е несериозно. Ще видим.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар