IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• къси къси , никви дълги

Коментар

• Дълги или къси ...доиде момента на жътвата ...ще бъде интересно и забавно за едни и тъжно за други....Нека си пожелаем Късмет
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• много бици тук ще замлъкнете тук годин две .сечччччч

Коментар

• хахо това брой ли се за рекорд

Коментар

• хахо пусни сега една дълга за гапа горе

Коментар

• хахо копувай това са дъна

Коментар

• съвсем скоро и то надолО

Коментар

• Кво става "инвеститори" ще чупим ли рекорди днес ?

Коментар

• чакаме поредната тъпотия кой имал нужда от помощ и кой ще спасяват гръцко-кипърските омирови мушмули вече ги разиграха като сценарий сега идва интересното

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      Тайминг му е майката и да знаеш кога да кажеш на пазара - Ок пич , не бях прав ,
                      и да се закачиш за другата посока , повярвайте ми успеваемоста се покачва в пъти .
                      Казва ви го човек с опит 8-9 години , нямам интерес никой да губи , ако това време
                      дойде и за моите къси , аз също ще го направя без да се колебая , така както съм го
                      правил винаги Успех на всички вас !
                      При тези нива, средносрочно,
                      без да коригира достатъчно не виждам вариант за
                      закачане в дългите. Корекцията е необходима по ред причини.
                      Удържане на инфлация, емитиране на дълг, опрадаване на
                      количествените улеснения и пр. В противен случай предстои ужасяващ
                      крах, който не е в интерес на много хора. Дот ком балона все още тегне над
                      Уолстрийт и лично аз не вярвам да повторят сценария. По - скоро
                      ще заложат на плавен ръст ако не искат да загубят позициите си и на световна
                      валута. Айде стига, че стана дълго.

Поздрави и успехи!
                      NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                        Пич много си се изнервил, кво става?
                        Да не ти е гръмнал акаунта на късите
                        Виж,Момче,спирам да се занимавам с теб,нямаш уважение,нямаш достойнство,такива хора не свършват добре.
                        Вместо да се опиташ да научиш нещо от по опитните,ти..........
                        Успех все пак в Живота,но с този навирен нос ще ти е трудно!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                          Целта винаги е психически лабилните
                          и комарджиите да не издържат. Сценарии много.
                          Важно е да сме в играта и да намерим нивата и момента, които ни
                          устройват да се прикачим.
                          Тайминг му е майката и да знаеш кога да кажеш на пазара - Ок пич , не бях прав ,
                          и да се закачиш за другата посока , повярвайте ми успеваемоста се покачва в пъти .
                          Казва ви го човек с опит 8-9 години , нямам интерес никой да губи , ако това време
                          дойде и за моите къси , аз също ще го направя без да се колебая , така както съм го
                          правил винаги Успех на всички вас !
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                            Пич много си се изнервил, кво става?
                            Да не ти е гръмнал акаунта на късите
                            Доста мислих дали да ти обърна внимание, но не можах да се въздържа
                            Това с акаунта е много гадно! казва се "да не дава Господ"
                            Вероятно никога не си търгувал реално, защото иначе щеше да си занулил поне ЕДНА сметка и щеше да знаеш какъв голям трън в г...а е!!!!
                            успех все пак! и не пожелавай нещо , което не искаш на теб да се случи!

Коментар

• http://www.bloomberg.com/video/watch...YjzYsxOtg.html

Нещо интересно за мечките, но обърнете внимание, че човекът ОЧАКВА! : )

Успех!
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                                Има го в зарчето.

Поздрави и успехи!
                                Не е зарче, колега:!
                                Вече му викат алгоритъм на машините
                                успех!

Коментар

Working...
                                X