IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вуйчо,

на всички е ясно, че тук повечето сте успешни спекуланти и си изкарвате прехраната единствено със спекула на валутните и фондови пазари .

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Недей да се изказваш така , ако обичаш , за човек , който
    не си изкарва прехраната с краткосрочни спекулации на пазарите , просто не ги
    разбираш , Светлин Минев хубаво ви го беше казал в едно интервю , че грешката
    на по голямата част от вас е това , че просто не разбирате как функционират пазарите
    и цикличността им . Хайде със здраве
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Определено данните ще държат Индексите в интервал . Ще чакаме безработицата в Петък.

Коментар

• Корекцията е в стил "slow motion". Мечките са ужасно травмирани. Много супер акции направиха сериозна корекция а идексите са като от бетон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Ехеееееее много са станали играчите, които искат да фалират
          Недей да се изказваш така , ако обичаш , за човек , който
          не си изкарва прехраната с краткосрочни спекулации на пазарите , просто не ги
          разбираш , Светлин Минев хубаво ви го беше казал в едно интервю , че грешката
          на по голямата част от вас е това , че просто не разбирате как функционират пазарите
          и цикличността им . Хайде със здраве
          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            .

Ехеееееее много са станали играчите, които искат да фалират !!!
            Какви къси при растяща икономика???

Сега скъсявате и като фалирате 5-6 пъти и си проиграте заплатите и спестяванията, след 3-4-5 години ще дойдете и ще купувате тогава по върховете S&P 500 над 2000 и DJIA над 18 000.
            Колега,
            Нека не забравяме, че пазара е този с когото
            всички се съобразяваме. Така да не забравяме и че посоката
            никога не е една. Да не забравяме и фактора тайминг. Да не забравяме, че
            стадото се стриже и в двете посоки. Да не забравяме и алчността, като термин от
            търговията. Много, много още фактори не са за забравяне.

Поздрави и успехи!
            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• .

Ехеееееее много са станали играчите, които искат да фалират !!!
              Какви къси при растяща икономика???

Сега скъсявате и като фалирате 5-6 пъти и си проиграте заплатите и спестяванията, след 3-4-5 години ще дойдете и ще купувате тогава по върховете S&P 500 над 2000 и DJIA над 18 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Ей туй взе да не ми харесва.Много народ мисли за къси вече

По ми беше спокойно,когато си бях къс сам самичък още от декември

иНАЧЕ МНОГО яСНО -КОНТРОЛА(не е за хора със слаби сърца)
                абе вие сте луди вси4ките.дау поне 16000 преди корекция

Коментар

• Ей туй взе да не ми харесва.Много народ мисли за къси вече

По ми беше спокойно,когато си бях къс сам самичък още от декември

иНАЧЕ МНОГО яСНО -КОНТРОЛА(не е за хора със слаби сърца)
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Къси Дау 14600, FTSE 6456.
                    Имам къси и при джапанките и шведите.

Поздрави и успехи!

P.S.
                    Не е препоръка за търговия!
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Така , SELL NAS100 @ 2820 , мисля че бичетата се наиграха и от тук
                      ще започне очакваната корекция , от 2750 го скъсявам и слагам тейк профит
                      на всички позиции (7) на 2700 , не е препоръка , контри се рали , само за ентусиасти
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• дявола

Коментар

• една последна къса на 14666 и после да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Неразбирам от новини но от горе има 1580 все пак е връх а от връх се търсят къси...така знам ...ако бъркам ме поправи
                            http://stockcharts.com/freecharts/hi...l/spx1960.html

Може и „сега е различно“ , но е добре да имаме по-панорамна визия

Коментар

• Неразбирам от новини но от горе има 1580 все пак е връх а от връх се търсят къси...така знам ...ако бъркам ме поправи
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                                Още малко, още малко...
                                Честно казано, основната причина да растат индексите без корекции, освен че рискът беше преекспониран, е че твърде много дребни играчи залагат на спад.
                                Прецедента с Кипър се омаловажава, но ако остане на ниво локален грабеж и не прерастне в системен риск, може и още да изкарат нагоре.

Коментар

Working...
                                X