IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Oлиото ако пробие 89.50 - такова насиране ни чака - че дълго ще се говори за тоя 4 август!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Май нещата наистина отиват много на зле!

Вчерашното изсипване на индексите изглеждаше като панически климакс, още повече че последва мощно бичо поглъщане! Но днес сме на нива под вчерашното дъно - много зле!

Като прибавим и провала на интервенциите на ШЦБ и ЯЦБ (неиминуемо ще се допровали)... картината наистина заприличва на събитията от 2008 г. Пилота е напуснал кабината!
      Още преди обяд написах в друга тема,че нещата стават страшни .европа от зелена за няколко часа почервеня здраво.Ако бъдат пробити някои нива..не ми се мисли какво ще става.За нашата борса не ми се говори...при тази ликвидност.....Има една приказка,че покрай сухото и мокрото гори.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Май нещата наистина отиват много на зле!

Вчерашното изсипване на индексите изглеждаше като панически климакс, още повече че последва мощно бичо поглъщане! Но днес сме на нива под вчерашното дъно - много зле!

Като прибавим и провала на интервенциите на ШЦБ и ЯЦБ (неиминуемо ще се допровали)... картината наистина заприличва на събитията от 2008 г. Пилота е напуснал кабината!

Определено! При положение, че голяма част от индексите прескочиха дъната от заметресението... Скоро ще последва тест на дъната от "flash - crash"-a от 06.05.2010 г. !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Разбрах. Мерси много.

аз пуснах 1 дълаг SP500 от 1233.5$ просто ей така за здраве
          Изглежда обичаш да играеш против пазара

Коментар

• Май нещата наистина отиват много на зле!

Коментар

• Разбрах. Мерси много.

аз пуснах 1 дълаг SP500 от 1233.5$ просто ей така за здраве

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Не това дето си цитирал е поредицата от 78-ма в DOW. Вчера имаше възможност да направи 9-та сесия на минус, но излезе на +. За тва днес го връща с лихвите
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Извинявай НАИВНИК,

това от последните 9 сесии ли е? 9 поредни сесии на DOW /SP500 все минуси ли са???
                Не това дето си цитирал е поредицата от 78-ма в DOW. Вчера имаше възможност да направи 9-та сесия на минус, но излезе на +. За тва днес го връща с лихвите

Коментар

• Извинявай НАИВНИК,

това от последните 9 сесии ли е? 9 поредни сесии на DOW /SP500 все минуси ли са???

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  И аз го открих. До сега плясках ифове на ексела

-0.26
                  -3.38
                  -0.6
                  -6.85
                  -3.47
                  -8.75
                  -1.56
                  -1.82
                  -4.85

Това е единствената поредица от 9. Вчера имахме възможност но се прецакаха нещата
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• да, наистина гавра, но кога ли не е било толкова страшно. гледайте китайците как ще отиграят... ако задържат тази седмица ще има отскок... От плахото ми влизане от 2- дни насам доесега голяма кланница. Ще седим и гледаме
                    Опита ми е доказал че и малко по рано затжорени къси не е болка за умиране

Коментар

• сигурно Алън (ПК) е спечелил зелена карта
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Абе да не би да е започнала трета световна война!!!
                        Защото, ако е заради Апокалипсиса,дали ще си във финансови инстументи,злато или пари все тая!!!

Коментар

• Днес гаврата продължава.
                          Явно ще се играе така докато не излезе нов стимул от ФЕД - нещо като QE3 .. Оттам е ясно какво следва...

Иначе нямат логика тези спадове сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            За нищо.

Инфото ми е от нета. Ти може да си по-точен с Ексела и ако данните са ти от достоверен източник.
                            Йъхуууто. Да е достоверен, колко да е достоверен. Но има данни от 28-ма г дето лесно могат да се ръгат в таблици.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

мерси, макар че това от 41г при мен излизат 12. Както и да е. Беше ми интересно да знам
                              За нищо.

Инфото ми е от нета. Ти може да си по-точен с Ексела и ако данните са ти от достоверен източник.

Коментар

• [QUOTE=anon6706;1059130005]февруари 1978

Ето ти повече инфо:

мерси, макар че това от 41г при мен излизат 12. Както и да е. Беше ми интересно да знам

Коментар

Working...
                                X