Oлиото ако пробие 89.50 - такова насиране ни чака - че дълго ще се говори за тоя 4 август!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМай нещата наистина отиват много на зле!
Вчерашното изсипване на индексите изглеждаше като панически климакс, още повече че последва мощно бичо поглъщане! Но днес сме на нива под вчерашното дъно - много зле!
Като прибавим и провала на интервенциите на ШЦБ и ЯЦБ (неиминуемо ще се допровали)... картината наистина заприличва на събитията от 2008 г. Пилота е напуснал кабината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеМай нещата наистина отиват много на зле!
Вчерашното изсипване на индексите изглеждаше като панически климакс, още повече че последва мощно бичо поглъщане! Но днес сме на нива под вчерашното дъно - много зле!
Като прибавим и провала на интервенциите на ШЦБ и ЯЦБ (неиминуемо ще се допровали)... картината наистина заприличва на събитията от 2008 г. Пилота е напуснал кабината!
Определено! При положение, че голяма част от индексите прескочиха дъната от заметресението... Скоро ще последва тест на дъната от "flash - crash"-a от 06.05.2010 г. !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеРазбрах. Мерси много.
аз пуснах 1 дълаг SP500 от 1233.5$ просто ей така за здраве
Коментар
-
Май нещата наистина отиват много на зле!
Коментар
-
Разбрах. Мерси много.
аз пуснах 1 дълаг SP500 от 1233.5$ просто ей така за здраве
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе това дето си цитирал е поредицата от 78-ма в DOW. Вчера имаше възможност да направи 9-та сесия на минус, но излезе на +. За тва днес го връща с лихвитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИзвинявай НАИВНИК,
това от последните 9 сесии ли е? 9 поредни сесии на DOW /SP500 все минуси ли са???
Коментар
-
Извинявай НАИВНИК,
това от последните 9 сесии ли е? 9 поредни сесии на DOW /SP500 все минуси ли са???
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз го открих. До сега плясках ифове на ексела
-0.26
-3.38
-0.6
-6.85
-3.47
-8.75
-1.56
-1.82
-4.85
Това е единствената поредица от 9. Вчера имахме възможност но се прецакаха нещатаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
да, наистина гавра, но кога ли не е било толкова страшно. гледайте китайците как ще отиграят... ако задържат тази седмица ще има отскок... От плахото ми влизане от 2- дни насам доесега голяма кланница. Ще седим и гледаме
Опита ми е доказал че и малко по рано затжорени къси не е болка за умиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗа нищо.
Инфото ми е от нета. Ти може да си по-точен с Ексела и ако данните са ти от достоверен източник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
мерси, макар че това от 41г при мен излизат 12. Както и да е. Беше ми интересно да знам
Инфото ми е от нета. Ти може да си по-точен с Ексела и ако данните са ти от достоверен източник.
Коментар
Коментар