Първоначално изпратено от Han Krum
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеПроцента няма никакъв проблем да бъде няколко хиляди процента с деривати на левъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie;1059135303[COLOR="Red"]Не си струва.[/COLOR] Те тези пари така и така ще си ги направят. Въпроса е дали ще бъде за ден или за година две. Предполагам, че доста социопати има на уолстрийт, но щом са стигнали до там предполагам, че поне голямата част от тях могат да си контролират импулсите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПроцента го сметни примерно на няколко млрд. и май, май си струва, а......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеПроцента го сметни примерно на няколко млрд. и май, май си струва, а......Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова са митове и легенди. Специално съм си правил труда покрай фалита на лемън брадърс и два три месеца след него, съм засичал движенията на пазара им ден след ден спрямо новините и решенията които тогава са се взимали. Вече има доста информация и от кухнята за тези дни та не е много трудно.
И това ми проучване показа нищо. липсва каквато и да е прогностична сила в пазара им, също както и в европейските - т.е. сериозно изтичане на вътрешна информация. Масовите търговци в САЩ и Европа са действали само постфактум. Някой неща са се знаели от вътрешни лица седмица или поне няколко дена преди да излезат като новини или решения, но пазарите им реагират чак след като вече всичко е публично.
Все пак едва ли са много хората които биха рискували няколко години в затвор за едни 10-15% екстра доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнениеТе па професионалните им инвеститори са едни ум да ти зайде.....плащат за информация и след това си я търгуват както си искат....
И това ми проучване показа нищо. липсва каквато и да е прогностична сила в пазара им, също както и в европейските - т.е. сериозно изтичане на вътрешна информация. Масовите търговци в САЩ и Европа са действали само постфактум. Някой неща са се знаели от вътрешни лица седмица или поне няколко дена преди да излезат като новини или решения, но пазарите им реагират чак след като вече всичко е публично.
Все пак едва ли са много хората които биха рискували няколко години в затвор за едни 10-15% екстра доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези нищо чудно да завършат около нулата или с малък минус. Баси американците още няколко подобни седмици през следващите месеци и те ще си изгонят всичкото непрофесионален инвеститор от пазарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wert Разгледай мнениеКво става тук?
Защо сринахме на -4.1%, да не взе да свършва света че започнаха такива разпродажби?
Не ми се мисли за утре при нас каква сеч ще е
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеДа вдигнем малко темата по повод ПЪРЗАЛКАТА днес.
Да видим данните в 5 часа, че ако и те са лоши, не ми се мисли и за Дау и за нас утре
Коментар
Коментар