IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• the architect
    replied
    копувайте бичета за да може продънването тия дни да е по сладко . сеччччччч

Напиши коментар:

• hemilio
    replied
    Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
    Даксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.
    Да видим.

Напиши коментар:

• Stoyan
    replied
    Даксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.

Напиши коментар:

• ravnovesie
    replied
    Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    @ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
    http://www.bloomberg.com/quote/BSMX:US

Аз им четох и проспекта, не целия де - той е над 500 страници

http://www.nyse.com/about/listed/lcd...ml?ticker=BSMX

Напиши коментар:

• snaky
    replied
    @ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?

Напиши коментар:

• ВУЙЧО
    replied
    Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
    Братко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
    Много тежкарско го раздаваш мен
    За човек не смеещ да публикува даже и дългосрочна позиция ,
    а какво да говоря за краткосрочните или форекса тогава .

Напиши коментар:

• desperado
    replied
    Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Епъл късо или дълго от 403 $ ???
    Дълга схема

Напиши коментар:

• hemilio
    replied
    Братко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
    нещо против шорт позиционирането?

Има си хляб и за дълги и за къси.

Да верно е изгубих доста време с тази ми позиция,но понеже реших да я играя без стоп,се отече малко

Аз днес съм 140 поинта в парите при Дакса-и не затварям!

Напиши коментар:

• snaky
    replied
    Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
    Рекох аз по-долу да се чака 300+. Много са брутални по-тази позиция. А конкретната причина тези дни е една информация, че амазонците крадяли дял на iTunes.Това колко е вярно не се знае, ама тези дето се бичат тука ще го вземат за чиста монета.

Напиши коментар:

• Shemata
    replied
    Епъл късо или дълго от 403 $ ???

Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа

Напиши коментар:

• desperado
    replied
    Гледайте сега като опъна смукача какво става с AAPL!!!!!!

Напиши коментар:

• desperado
    replied

Напиши коментар:

• ВУЙЧО
    replied
    Благодаря , мъжка постъпка !
    В момента ми остана само този къс насдак защитен със стоп , след което
    мисля да се съсредоточа само и единствено върху EUR/USD , там се чувствам
    най-комфортно , така че ще давам мнения само от информативен характер !

Напиши коментар:

• Ajax4o
    replied
    Аааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участници
    А да, така си прав! Съгласявам се! : )

Напиши коментар:

• desperado
    replied
    Аааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участници

Напиши коментар:

Working...
X