Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеДаксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.Да видим.
Напиши коментар:
-
Даксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътенНамерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
Аз им четох и проспекта, не целия де - той е над 500 страници
http://www.nyse.com/about/listed/lcd...ml?ticker=BSMX
Напиши коментар:
-
@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътенНамерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеБратко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
За човек не смеещ да публикува даже и дългосрочна позиция ,
а какво да говоря за краткосрочните или форекса тогава .
Напиши коментар:
-
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеБратко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
Има си хляб и за дълги и за къси.
Да верно е изгубих доста време с тази ми позиция,но понеже реших да я играя без стоп,се отече малко
Аз днес съм 140 поинта в парите при Дакса-и не затварям!
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Напиши коментар:
-
Епъл късо или дълго от 403 $ ???
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Напиши коментар:
-
Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Напиши коментар:
-
Благодаря , мъжка постъпка !
В момента ми остана само този къс насдак защитен със стоп , след което
мисля да се съсредоточа само и единствено върху EUR/USD , там се чувствам
най-комфортно , така че ще давам мнения само от информативен характер !
Напиши коментар:
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участници
Напиши коментар:
-
Напиши коментар:
Напиши коментар: