IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...налЕ !

..това във връзка с приближаващата "азиатска" нова година!
    Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Ей за т'ва не го уважавам ТА-то
    自由西藏

Коментар

• Ей за т'ва не го уважавам ТА-то
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ...другарчета, а лонг,лонг тайм агоу /преди 2 месеца/ некакси нереално ми изглеждаше гущера летящ, таргетите да достигне! Ама ей го на на крачка е от тях!!!
        Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
        ...Другари, въобще не съм си и помислял, че точно тук ще тръгнат да рисуват такава сложна фигура, каквато е дракона! Първият таргет е достигнат...в дебелите книги пише, че този таргет е и тест...евентуални таргети 2 и 3 нагоре...
        Храсиво жиуотно си е драгончето налЕ...
        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Късно е за дълги...Седи си на ръцете
          Какви дълги... много е рисково,,, но и акциите които са добри за шорт падат вече доста дни... индекси да се отварят къси сега нещо не ме влече. Гледам си как най-добрите ми акции си пълзят нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
            Прогнози за днес?
            Късно е за дълги...Седи си на ръцете

Коментар

• Прогнози за днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                баси как държат изкуствено високо есендпито,гледайте само сеир,как ще изкарат още малко ,че нямат безработица Хамериканите.
                Ей с тази кандидат президентска година 2012 Хамериката ще я изкарат цъфнала и вързала!
                И само как се разграничиха от проблемите в Европа-Сладури
                Аз затова продадох снощи 1/3 от RIG акциите си с мин.печалба.
                Като дойде голямата корекция ще усреднявам по-ниско.

Коментар

• баси как държат изкуствено високо есендпито,гледайте само сеир,как ще изкарат още малко ,че нямат безработица Хамериканите.
                  Ей с тази кандидат президентска година 2012 Хамериката ще я изкарат цъфнала и вързала!
                  И само как се разграничиха от проблемите в Европа-Сладури
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Рожбо златна,

има моменти, когато не се гледа технически анализ, не се гледа и фундамента, а се гледа какъв е бизнеса на компанията и дали няма да настъпят събития, които да го изстрелят във висините ....
                    Така е,прав си. Ама откъде си бил сигурен тогава че ще има война и с Иран..тя не че е почнала де.
                    А от друга страна Обама планираше помня да вземе 400 В от бюджета на военните за да намали дефицита когато се разправяха с конгреса лятото.
                    Това едва ли помага много на такива стоки..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Как да влизам на позиции дето са 16-20% над 52с.дъно ?
                      Отвисоко се пада повече и по-боли
                      А и кво - 10% само за това време...
                      ..........................
                      Рожбо златна,

има моменти, когато не се гледа технически анализ, не се гледа и фундамента, а се гледа какъв е бизнеса на компанията и дали няма да настъпят събития, които да го изстрелят във висините ....
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                        Какво толкова невероятно има в цените на тези акции?
                        Ми помисли малко ....
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Intel i msft биват. Ако и някой от тях беше миснал щеше да стане сериозно
                          С колко ...с няколко цента..Goog пропусна с 20% То IMO цялото US Technology е прецакано и не си заслужава риска..

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            докато си напиша трите изречения и гуглето падна с 60. еми... десперадо дано да избие загубите.

гугъла се купува преди рипорта бе хора, за толко време едно и също не се научихте. продава се в дена на репорта. след репорта какво ще стане - божа работа. преди репорта винаги надуват и прайсват добрите данни....
                            Аз от гуглето съм изкарал достатъчно, ще намаля печалбата с 1/3. Ще продам с отварянето утре.

Коментар

• При Big blue ще има мисъл според мен. Покачването е първична реакция

Коментар

• Intel i msft биват. Ако и някой от тях беше миснал щеше да стане сериозно

Коментар

Working...
                                X