If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Светофара свети червено 3ти път и се правят че нищо не виждат. По всяко време може да започне спада, но не посмявам да направя нищо по сериозно освен да отворя къси DAX на 100% от обема на остналите ми дълги позиции.
Да попитам ако имате отговор за следното. В данъчната декларация тази година има промяна относно доходи и информация за притежание на акции в чужбина. CFD-та на акции трябва ли според вас да се пише в информацията за притежавани акии и дялови участия - Приложение 8 ?
За дивидентите от такива CFD-та трябва ли да се отчитат в част първа на Приложение 8 по същия начин като дивиденти от реални акции? Ще съм задължен ако някой се е консултирал по въпроса и ми пише, може и на лични.
Е, извинявай, ама на 13 000 Дау Джоунс 1% му е 130 точки, което нищо, Това е не сериозно, ако говорим за корекция.
Ами в пазарите рядко има прави линии. Псолдените 2 месеца, е почти "идеално" права.. Аз не обичам да търгувам всеки ден, нито да имам позиции дълго време, просто исках да кажа че е необичайно да е така. А тук всички би трябвало да сме големи момчета, ако ти харесва пазара и риска тук, нямам нищо против, пази си дългите позиции, но аз моят капитал е 100% кеш тук.
Коментар