IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Както предполагам добре знаеш, лудоста на пазарите обикновенно продължава много по-дълго отколкото очакваш
    Вярно, ама малко месеци ли го гледаме вече....

от друга страна, традиционно мечките настъпват през Май... далече ми се вижда!

олиото е хубав индикатор - сега е почти на абсолютни върхове (изключае безумието от 2008)... Ама нищо чудно да го държат високо и него до сезона на отпуските и ураганите... още повече, че ресурса (евтините пари) го има... А като добавим и политическия заряд в САЩ - където тадиционно цените на горивата са един от основните елементи в политическата риторика (нека не забравяме силните позиции на републиканците в сектора)...

Истината е, че дирижора иска ли и до 1550 ша го откара Сип... и никой нищо не може да направи!

Стига съм писателствал! И утре свинщини ще се случват по света - и ще ги мислим...

Спокойна нощ от мен!
    Last edited by ATILA; 27.03.2012, 00:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      само да почнат отчетите - ше го разпилеят маркета... ама дотогава - лудите ще се налодуват!

И разбира се - не се знае Печатара какво л.йно може да изс.... по всяко време
      Не можеш да имаш добри новини и ниски цени

BTW днес като гледах 200 МА на златото се сетих, че СП атакува неговата 200 началото на зимата поне 10 пъти преди да я пробие :-) В момента е стречнато точно толкова над нея колкото беше отдолу на 3 октомври..
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

само да почнат отчетите - ше го разпилеят маркета... ама дотогава - лудите ще се налодуват!

Както предполагам добре знаеш, лудоста на пазарите обикновенно продължава много по-дълго отколкото очакваш

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
          Мда..всичка тази дискусия може да е добър знак, че сме на някое или дъно, или връх...и ме кара да се подготвя за покупка на долари .. СКОРО

Коментар

а Апъл (тоя титан) какво ще донесе на акционерите си?? 13$ за година - 1% За 100 г. ще си избият инвестицията, да ама тогава с 1000$ ще си купуват 1 ходдог!

Апъл вече ще прави богати мениджърите си! Кеша, под формата на байбак ще отива в техните джобове...

Амазон, днес с 7$ ръст е с П/Е 143, П/Б12... Всички знаят, че е колос на глинени крака... Но въпреки това, днес поскъпна с незнамси колко процента... хубав знак ли е това?? За един здрав маркет?!
            Това са най-силните компании това е
            Поне те дават работни места, развиват се, имат бъдеща

А кешът, златото, платианта - нямат бъдеща, няма полза от тях
            There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

• Мда..всичка тази дискусия може да е добър знак, че сме на някое или дъно, или връх...и ме кара да се подготвя за покупка на долари .. СКОРО
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                Какви балони

Виж една Апъл - ами тя владее света

Единственият балон са парите

Акциите на силни, не задлъжнели компании няма как да са балон

Никога

Насдак - 10 000 - запомнете това от мен
                а Апъл (тоя титан) какво ще донесе на акционерите си?? 13$ за година - 1% За 100 г. ще си избият инвестицията, да ама тогава с 1000$ ще си купуват 1 ходдог!

Апъл вече ще прави богати мениджърите си! Кеша, под формата на байбак ще отива в техните джобове...

Амазон, днес с 7$ ръст е с П/Е 143, П/Б12... Всички знаят, че е колос на глинени крака... Но въпреки това, днес поскъпна с незнамси колко процента... хубав знак ли е това?? За един здрав маркет?!

Коментар

Какви балони

Никога

.....................
                  ОК! Всеки гащник с 5 акции - милионер!

Коментар

Човек, това което се случва е супер бързото девалвиране на парите - и капиталите няма къде да се заврът освен в някакви активи! Които, в резултат се балонират!

Вияхме златото на 2000$ почти, франка и йената на немислими стойности! Акциите и те в тази посока отиват! Ти разглеждал ли си въобще финансовите показатели на т.н. сини технологични чипове???

Този ръст означава само и единствено едно: реалното обедняване на хората - драстиен спад в покупателната им способност... с други думи инфлация!

Не става дума за угодия! да, аз съм скъсил маркета, но съм се хеджирал! Загубата ми не расте, а дори я намалявам с последващите си действия! Истината е, че подцених печатницата... като фундаменталист - пиша си двойка за това!

пак казвам - от тези безумици - реално не печелим ние!!!!!! Просто покупателната ни способност пада!
                    Какви балони

Никога

There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Като пада БФБ се възмущавате
                      сега като скачат борсите в САЩ

няма угодия за вас

истината е, че там не уважат вече каша, а уважават нещо много по-стойностно - това акциите на силните и големи компаннии които владеят света - и това е съвсем естествено според мен
                      Човек, това което се случва е супер бързото девалвиране на парите - и капиталите няма къде да се заврът освен в някакви активи! Които, в резултат се балонират!

Вияхме златото на 2000$ почти, франка и йената на немислими стойности! Акциите и те в тази посока отиват! Ти разглеждал ли си въобще финансовите показатели на т.н. сини технологични чипове???

Този ръст означава само и единствено едно: реалното обедняване на хората - драстиен спад в покупателната им способност... с други думи инфлация!

Не става дума за угодия! да, аз съм скъсил маркета, но съм се хеджирал! Загубата ми не расте, а дори я намалявам с последващите си действия! Истината е, че подцених печатницата... като фундаменталист - пиша си двойка за това!

пак казвам - от тези безумици - реално не печелим ние!!!!!! Просто покупателната ни способност пада!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Crazy 1420
                        Докато девалвират валутите като бесни - няма как да има корекция по борсите (говоря за световните - не за беГетовската)...

САЩ са си създали понзи схема в пенсионната и здравната системи - и единственият им полезен ход е да държат силен маркет... обикновено с цената на девалвация на долара... А в случая така се получава и вторичен ефект - свързан с реалното намаляване на дълговото бреме....

Ще гледаме... Засега мечките са обезкуражени на 100%... Крайност, която не може да продължава до безкрайност...

Коментар

Гледай какво става на постмаркета...

Бахти изродщината...

Изродите наистина мое да се пробат и на 1550 до края на годината!

И долара - в канала си отива, барабар с еврака...
                          Като пада БФБ се възмущавате
                          сега като скачат борсите в САЩ

няма угодия за вас

истината е, че там не уважат вече каша, а уважават нещо много по-стойностно - това акциите на силните и големи компаннии които владеят света - и това е съвсем естествено според мен

Коментар

• Crazy 1420
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Гледай какво става на постмаркета...

Бахти изродщината...

Изродите наистина мое да се пробат и на 1550 до края на годината!

И долара - в канала си отива, барабар с еврака...

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                                ....аааааа,несъм сигурен 4е Бернанке мафиа искат осте УП от тук ,но ...сега аз за такива неста неговориа стото са в сферата на може и да е така може и да не е така...аз играиа само реалност !!!!!.....изчислена във вероиатности които клониат в моиа полза ......ако се сьберем да пиинем да си дранкаме ок

...Внимание 1 410.85 !!!!!
                                Безумни са ръстовете! А най-страшното е какво стой зад тях - тоталната и реална девалвация на парите... и реално обедняването на всички по света... С изключение на шепата олигарси (и марионетките им), които дърпат конците!

Коментар

X