IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.bloomberg.com/news/2012-0...t-concern.html

айде минаха отчетите..накълваха се ритейл клиентите и сега могат да подпукат европата по линия PIIGS
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Aбе това AMZN няма ли кой да го пукне. Бати малоумието стадно. P/E 160 !!!!!! В същото време Фолсфаген P/E 6.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Днес излезе инфо ,че 84% от търговията на пазарите се извършва от роботи като първенци в това отношение са .....Голдманите-имали специално звено за разработка на модели за търговия....
        На ДАХ кой оперират...
        Цирк е като вървят първо две напред едно назад ,после две напред, едно назад... При комерса са поръчки по 10 к против търсенето ,после сменят курса...Това е главно следобед между 13-15 ч. БГ време...

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          За половин час ми се изпариха 1000$ от природен газ. Тези от Голдман са беспощадни. Казаха днес че виждат намаляване на продукцията и по високи цени и точно когато тълпата наскача ги ушиха. Средната ми е 2,07 и се чудя какво да правя
          Бе Голдмън слушал - слушай мен! Сега щеше да си само минус два процента
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• . Следствието е Междусъюзническата война - която всъщност е преломният момент не само в българската изтория, и моментът в който духът на нацията е пречупен! Националната кауза (каузата на Възраждането) е рухнала.... Разгромът ни в тази война реално предопределя изборът ни в следващите конфликти.."

Така е но забравяш кой е виновникът. Прадядото на Симо и който си е повярвал че ще стане цар на всички на Балканите и заповядва да бъдат нападнати съюзниците....
            БА няма загуба, но дипломатите провалят следващият век....

Сега писах в Еларг и благодарение на теб обърнах внимание на акцията . Държиш ли я още.....

Коментар

За половин час ми се изпариха 1000$ от природен газ. Тези от Голдман са беспощадни. Казаха днес че виждат намаляване на продукцията и по високи цени и точно когато тълпата наскача ги ушиха. Средната ми е 2,07 и се чудя какво да правя
              Днес излезе инфо ,че 84% от търговията на пазарите се извършва от роботи като първенци в това отношение са .....Голдманите-имали специално звено за разработка на модели за търговия....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                Ами прибирай профита.
                Аз такива леки профити не обичам да прибирам, тренд линията е на 2,09. Има и голям спред така че ще оставя така без никакви стопове пък да видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Само за протокола .....Два съюза с Германия и две национални катастрофи.....
                  Пич, в политическа риторика няма да влизам... само ще кажа - че съюзите с Германия са били продиктувани изцяло от конюнктурата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Т.н. управление на Батемберг - реално Руската империя ни управлява като РУСКА ГУБЕРНИЯ! И дори самото сваляне на Батемберг е заради Русия!

2. Липсата на държавен суверинитет съвсем естествено води до прозападна реакция в образованите буржоазни слоеве в българскто общество - и така съвсем естествено на власт идва Стамболов - който реално означава - каквото и да е само да не е руския ботуш!

3., Под бруталната руска агресия - Стамболов съвсем естествено търси источеският враг на Русия - и това е Германия! Това е първият прецедент!

4. Балканският съюз е създаден - побеждаваме Турция! Всичко това е под Руската егида - и когато трябва да се решат споровете между съюзниците - Русия подкрепя Сърбия - защото ние сме твърде силни вече и реално сме заплаха за Проливите!

5. Следствието е Междусъюзническата война - която всъщност е преломният момент не само в българската изтория, и моментът в който духът на нацията е пречупен! Националната кауза (каузата на Възраждането) е рухнала.... Разгромът ни в тази война реално предопределя изборът ни в следващите конфликти!

5. ПСВ - подкрепяме Германия - защоти тя единствено ни обещава национално обединение! Съюзниците НИЩО НЕ ДАВАТ - и как биха могли като с тях са и Сърби, и Гърци и Румънци!

6. ВСВ - влизаме в съюз с германия - защото: 1. тя не само ни обещава територии, но и ни дава - Южна Добруджа! 2. защото изборът е или да подкрепим германците, или да бъдем окупирани както сърби и гърци - т.е. да бъде ликвидирана българската държавност! т.е. виждаш - ИЗБОР НЕ Е ИМАЛО!

И само ще отбележа - настоящият ГЕНОЦИД с българската нация - вече не се вмества в описанието национална катастрофа!
                  - Наблюдаваме не само подмяна на генофонда - но и перманентното му изличаване! - А вторият аспект е тоталното оскотяване и маргинализация на хората - което всъщност не най-страшното!
                  Защото исторически - една общност може да е от 100 000 души - но приносът и към световното богатство да е незаменим! А може и да е 10 000 000 или дори 100 000 000 и приносът и да е НУЛЕВ!

Коментар

Ами прибирай профита.

Коментар

Тегли им една сосна... благословия
                      Така де... смисъл съчувствам ти, да не излезе че се подигравам
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• За половин час ми се изпариха 1000$ от природен газ. Тези от Голдман са беспощадни. Казаха днес че виждат намаляване на продукцията и по високи цени и точно когато тълпата наскача ги ушиха. Средната ми е 2,07 и се чудя какво да правя

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Картофа сигурно ще се пръсне от кеф...

А бегетовеца доволно ще мляска кучешкия салам пред телевизора вечерта и ще си припомня какъв страотен избор е направил!

Макар че - между еврогея Станишев, Картофа и крадеца от Мадрид - няма как да не се сгреши ми се струва... Щото просто такъв е модела на БеГетовицата - ОЛИГАРХИЯ (копие на руската, естествено)

Междувпрочем - исторически - нищо добро не е дошло в нашите земи от Изток! Нищо! Никога!
                          Само за протокола .....Два съюза с Германия и две национални катастрофи.....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                            Нали има нова спирка на метрото..какво още
                            Картофа сигурно ще се пръсне от кеф...

А бегетовеца доволно ще мляска кучешкия салам пред телевизора вечерта и ще си припомня какъв страотен избор е направил!

Макар че - между еврогея Станишев, Картофа и крадеца от Мадрид - няма как да не се сгреши ми се струва... Щото просто такъв е модела на БеГетовицата - ОЛИГАРХИЯ (копие на руската, естествено)

Междувпрочем - исторически - нищо добро не е дошло в нашите земи от Изток! Нищо! Никога!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Много оптимизъм по света!

За съжаление - същия абсолютно липсва в кочината БеГетовска!
                              Нали има нова спирка на метрото..какво още
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Много оптимизъм по света!

За съжаление - същия абсолютно липсва в кочината БеГетовска!

Коментар

Working...
                                X