IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
    купих си малко ябълки от тука , страхотни нива за ъп
    Ябълките циклят нещо. Това значи, че имат още мегдан за нагоре. Лошото е, че ще им трябва доста време да смелят последните 2 години.
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• купих си малко ябълки от тука , страхотни нива за ъп

Коментар

• Днес взех профит от ходенето нагоре до 1338,и ме е яд ,че не продадох след това,а бях сигурен,че пак ще падне.
        Здраве да е-и утре е ден,май ще се слиза до 1300,преди ъпването нагоре.
        Някой да знае Фомката какво са говорили?
        Среброто готино за купуване днес-ще прави тройно дъно от година и половина насам-26,3 -не може да го пробие!
        Last edited by hemilio; 16.05.2012, 22:01.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• След 11 последователни дни на долара нагоре, днес обема на покупките беше най-много. На това му викам паника...

Коментар

• Оффф, аз щях да стоя мирен, ама не се сдържах. Реших да влезна на късо и да държа до дупка, дълго време, ако трябва. Струва ми се, че се мъчат да си изпросят едно QE от Бенчо, което няма да е утре най-вероятно, ама искат да го притиснат гадините. А пък и той самия няма, кой знае колко избор. Нали все го е страх от дефлация, тръгнат ли надолу пазарите, той няма къде да ходи. Ще поцъка на онази вълшебната клавиатурка, която видяхме няколко поста по-долу. А и много кофти индикатори се събраха. VIX-а скочи, 10 годишните облигации слезнаха под 1,8%, нивото от 1340 го пробиха...Май сме се насочили надолЕ, дано да не бъркам. Внимавайте к'во правите.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
              Успех! На мен ми се виждат големи обеми при пропадане на позициите, които следя и няма да купувам нищо, много взе да прилича пазара есента. Късите ми са малко и не ми покриват спада на дългите вчера и днес. Много яко брулене..
              Капитулация..мършата размирише ли се чакалите ще дойдат

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                тука е дъното. купувам всичко което ми е пред очите
                Успех! На мен ми се виждат големи обеми при пропадане на позициите, които следя и няма да купувам нищо, много взе да прилича пазара есента. Късите ми са малко и не ми покриват спада на дългите вчера и днес. Много яко брулене..

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Олиото сега е на 93$ гледам, $ силен.. Не е толкова далеко времето дето пак ще мине 100$ барела. Според мене който и да хванеш в момента от О&Г сектора няма да се сгреши и бързи 10-15% ще ги има скоро.
                  Освен PBR изкушават ме и BP NOV APA CRR..и други има
                  Иранциии

Коментар

• тука е дъното. купувам всичко което ми е пред очите

Коментар

• Олиото сега е на 93$ гледам, $ силен.. Не е толкова далеко времето дето пак ще мине 100$ барела. Според мене който и да хванеш в момента от О&Г сектора няма да се сгреши и бързи 10-15% ще ги има скоро.
                      Освен PBR изкушават ме и BP NOV APA CRR..и други има

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                        Petrobras imat mnogo golqmo dyrjavno uchastie. TOva gi pravi dyrveni i neefektivni. Ne sluchaino pazaryt gi nakazva
                        Държавното участие е свързано с печатане на кеш! Да ти се изясни картинката!!!

Коментар

• Съгласен съм с колегата аяксчо! Донякъде в момента пазара е доста рисков!

Че кога не е бил рисков?
                          В мътните води се лови голямата риба
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                            Не съм съгласен с теб. При корекция на пазара и силно изиявен тренд надолу си е самоубийство да я купуваш.
                            Лично мнение!
                            Petrobras imat mnogo golqmo dyrjavno uchastie. TOva gi pravi dyrveni i neefektivni. Ne sluchaino pazaryt gi nakazva

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                              Не съм съгласен с теб. При корекция на пазара и силно изиявен тренд надолу си е самоубийство да я купуваш.
                              Лично мнение!
                              Съгласен съм с колегата аяксчо! Донякъде в момента пазара е доста рисков!
                              Бих заложил за-последно на ябълките, бързи 8-10%
                              Нищо не е ясно онези утре може и да прекъснат черната серия

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Една идея от мен - Petrobras.
                                Страхотно е разпродадено в момента. Без особена причина. Мин.Таргет - 30$.
                                Мисля че добра пачка може да се направи тука.

http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR&ty=l&ta=0&p=m
                                Лично мнение!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X