Първоначално изпратено от volatilnia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Днес взех профит от ходенето нагоре до 1338,и ме е яд ,че не продадох след това,а бях сигурен,че пак ще падне.
Здраве да е-и утре е ден,май ще се слиза до 1300,преди ъпването нагоре.
Някой да знае Фомката какво са говорили?
Среброто готино за купуване днес-ще прави тройно дъно от година и половина насам-26,3 -не може да го пробие!Last edited by hemilio; 16.05.2012, 22:01.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Оффф, аз щях да стоя мирен, ама не се сдържах. Реших да влезна на късо и да държа до дупка, дълго време, ако трябва. Струва ми се, че се мъчат да си изпросят едно QE от Бенчо, което няма да е утре най-вероятно, ама искат да го притиснат гадините. А пък и той самия няма, кой знае колко избор. Нали все го е страх от дефлация, тръгнат ли надолу пазарите, той няма къде да ходи. Ще поцъка на онази вълшебната клавиатурка, която видяхме няколко поста по-долу.А и много кофти индикатори се събраха. VIX-а скочи, 10 годишните облигации слезнаха под 1,8%, нивото от 1340 го пробиха...Май сме се насочили надолЕ, дано да не бъркам. Внимавайте к'во правите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеУспех! На мен ми се виждат големи обеми при пропадане на позициите, които следя и няма да купувам нищо, много взе да прилича пазара есента. Късите ми са малко и не ми покриват спада на дългите вчера и днес. Много яко брулене..I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениетука е дъното. купувам всичко което ми е пред очите
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОлиото сега е на 93$ гледам, $ силен.. Не е толкова далеко времето дето пак ще мине 100$ барела. Според мене който и да хванеш в момента от О&Г сектора няма да се сгреши и бързи 10-15% ще ги има скоро.
Освен PBR изкушават ме и BP NOV APA CRR..и други има
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнениеPetrobras imat mnogo golqmo dyrjavno uchastie. TOva gi pravi dyrveni i neefektivni. Ne sluchaino pazaryt gi nakazva
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе съм съгласен с теб. При корекция на пазара и силно изиявен тренд надолу си е самоубийство да я купуваш.
Лично мнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе съм съгласен с теб. При корекция на пазара и силно изиявен тренд надолу си е самоубийство да я купуваш.
Лично мнение!
Бих заложил за-последно на ябълките, бързи 8-10%
Нищо не е ясно онези утре може и да прекъснат черната серия
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕдна идея от мен - Petrobras.
Страхотно е разпродадено в момента. Без особена причина. Мин.Таргет - 30$.
Мисля че добра пачка може да се направи тука.
http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR&ty=l&ta=0&p=m
Лично мнение!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар