IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Малии, USA мечоците тропкат здраво пак.
    И аз кат Схемата нямам работа тука, ма се оглеждам ко да чакам на БФБ.
    Днеска си взехме малко въздух, ма утре ще се адалдисва пак. Щото тя и Европата цафнала та вързала. За БГ да не говорим.
    Не е лошо, ще ми се изпълняват заявки утре.
    Аз съм се подготвил адекватно за Софикс до 250-60. Ако е по-надоле - събувам гащи и ставам дъъълъг, много.

Я да се махам , че ей сега ще ме подметне пак Хунския вожд че съм хейтър
    Поне си знаеш какъв си!

Вероятно не си успял да осмислиш това което ти наисах днеска! Жалко за теб!

Коментар

• Малии, USA мечоците тропкат здраво пак.
      И аз кат Схемата нямам работа тука, ма се оглеждам ко да чакам на БФБ.
      Днеска си взехме малко въздух, ма утре ще се адалдисва пак. Щото тя и Европата цафнала та вързала. За БГ да не говорим.
      Не е лошо, ще ми се изпълняват заявки утре.
      Аз съм се подготвил адекватно за Софикс до 250-60. Ако е по-надоле - събувам гащи и ставам дъъълъг, много.

Я да се махам , че ей сега ще ме подметне пак Хунския вожд че съм хейтър
      Last edited by pipbel; 21.06.2012, 20:06.

Коментар

• М дааа... Кукловодите пак вкараха тежката артилерия в играта:

мЪди'с ще сваля рейтингите на водещите световни банки!

Да е*а боклуците му, да е*а! Не изчакаха дори ден след световния форум, че да почнат пак....

6 сесии до края на 6 месечието! Аз упорито си чакам силен клоуз на маркетите на 29.06!

Но признавам, че вчерашната ми теория вече е девалидирана....

Хубав знак обаче остана само слабата йена....
        Last edited by blagunka5; 21.06.2012, 20:01.

Коментар

• тази тенденция на "падащи суровини и леко растящи индекси"
          няма да е дълго ако суровините задълбаят надолу

Коментар

• Аз нямам позиции в индекси . Т.ч. реално погледнато мен ме интересува, за да си правя сметка за посоката на глобалната икономика, т.к. имам акции на БФБ.

А в момента много се радвам, че имаме падащи суровини и леко растящи индекси.

Това не съм го виждал от началото на кризата от 2007-2008 . Т.ч. в момента съм много радостен .

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Според мен ще е по важно да си в посоката, в която са поели
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              След ФЕД и днес след данните за молбите за безработни ще е важно в коя посока ще поемат индексите .
              Според мен ще е по важно да си в посоката, в която са поели

Коментар

• След ФЕД и днес след данните за молбите за безработни ще е важно в коя посока ще поемат индексите .
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  с малки обеми
                  колкото да ни е по интересно.
                  хе -хе! няма смисъл само от тръпката! Пари трябва да се правят! Т.е. пазарът с доста сложен! и ако не се капитализира от правилната търговия - рискът не си струва усилията, времето, инвестициите и най-вече нервите!

Без тия фактори - всяка търговия влиза в категорията на хазарта! А има къде, по лесни и зареждащи с адреналин хазартни игри - покерче, еврофутбол и т.н....

Коментар

• с малки обеми
                    колкото да ни е по интересно.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      @Atila - петролът е загадката на пазара в момента, така както Апъл беше зимата. И никой не може да каже какво ще стане. Всеко който прави прогнози само гадае...Може да обърне всеки един ден
                      о, да съгласен съм!
                      просто тук има много сериозни макрофактори, които влияят на поведението на цената!
                      Но чисто технически - сегашната ситуация е направо.... купонлива!
                      Ще гледаме! аз не бих го търгувал сега! Но успех на смелчаците!

Коментар

• VIX-а може още да се свлече... Исторически тук важната кота (където обръща) е 15.....

Аз не бих бързал с покупките...

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Маллллиииии им ли купили VIX. Сега е момента
                          Не ми говори за викса .. Също като февруари

@Atila - петролът е загадката на пазара в момента, така както Апъл беше зимата. И никой не може да каже какво ще стане. Всеко който прави прогнози само гадае...Може да обърне всеки един ден
                          Last edited by IvanG; 20.06.2012, 23:13.
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Петролът е на ръба на голямо изсипване!

75 дали ще го тестваме тези дни се питам! Или мечетата ще си запазят "правото" за след 2 седмици?

Във всеки случай - добър индикатор за посоката на борсите ще е такъв пробив! Много по-показателен от еврака - там много шум се събра - покрай вербалните и не само, интервенции на отговорните фактори...

Коментар

• Маллллиииии им ли купили VIX. Сега е момента

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum Разгледай мнение
                                А числата от тотото що не поискаш направо бре...
                                Едно по едно хане. Не ме хващай от вратата за краката. Нека стане джакпота поне 14 мил и после ще искаме числата
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X