If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Силно червен ден при мен. Пазара е ужасно извратен в момента. Всичко до което се докоснах (наистина символични покупки, толкова леко не съм пипал никога) през последните 2 седмици падна. Това което продадох и прибрах печалби не ще да пада.. добре че и не се вдига. Викса се спихна и при неразтящи индекси... просто пазара не е нормален и някои предпочитат да закриват позиции и да гледат отколкото да хеджират.... че и ризите от гърба им свалиха на хеджиращите.. Дано утре да има екшън какъвто и да е.
И какво събитие ще зарадва нашият сив и скучен живот да не би да те усенило някакво ново и непознато прозрение чадо на мене твоят изповедник можеш да споделиш всичко защото само аз мога да спася твоята спекулантска душа от огненият ад на материалното което те е завладял и ще те погуби
Small caps ce държат много солидно. Ръсела май ще ходи на 843 - 3% нагоре още и там ще има мислене или срив. Интересното е че всичко което следя е доста наведено днес, но ми прави впечатление че почти 80% от малките компании последните седмици които рипортват или имат други новини скачат и то с доста. И категорично не щат да купуват путчета и волатилноста отново се спихна. Днес Крамър каза да не се гонят акции в такива моменти а да се продава това което се е вдигнало, което според мен не е правилната стратегия и ще видим тези дни
Довечера Бернанке ,след това всичките ЕС и ЕЦБ ще правят консултации и мерки за излизане от кризата ,след това Конститучионният съд на Германия ,след това Гърция а до изборите в Щатите не остана....
Внимателно с късите -дългосрочно...
Солидно съм подплатен с къси. Оставям 3 мноого дългосрочни позиции и една където шорт интереста е 25%, което със сегашния оборот означава месец да купуват само те за да закрият напълно позицията. Това което очаквам там е някой хубав ден тези шортещи да се изплашат че не могат да излязат от позиция и да скочи 20-30%. Това, че не става все още е чудо на чудесата, но аз съм търпелив.
Днес за първи път от един месец ,Дау ще пробва какво има под 13к
То това е да подплашат Бернанке довечера , какво може да се случи ако маркета се ядоса....
Така че пред избори ако загуби Обама на Бернанке ще му е през онази работа ако падне маркета и ако спечели Ромни така че ще обещава иначе 12К до седмица или 14 до седмица....
Коментар