IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• надоле до към 12к
    там ще е битката

Коментар

• Силно червен ден при мен. Пазара е ужасно извратен в момента. Всичко до което се докоснах (наистина символични покупки, толкова леко не съм пипал никога) през последните 2 седмици падна. Това което продадох и прибрах печалби не ще да пада.. добре че и не се вдига. Викса се спихна и при неразтящи индекси... просто пазара не е нормален и някои предпочитат да закриват позиции и да гледат отколкото да хеджират.... че и ризите от гърба им свалиха на хеджиращите.. Дано утре да има екшън какъвто и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        скоро идва часа на истината .
        И какво събитие ще зарадва нашият сив и скучен живот да не би да те усенило някакво ново и непознато прозрение чадо на мене твоят изповедник можеш да споделиш всичко защото само аз мога да спася твоята спекулантска душа от огненият ад на материалното което те е завладял и ще те погуби

Коментар

• скоро идва часа на истината .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Small caps ce държат много солидно. Ръсела май ще ходи на 843 - 3% нагоре още и там ще има мислене или срив. Интересното е че всичко което следя е доста наведено днес, но ми прави впечатление че почти 80% от малките компании последните седмици които рипортват или имат други новини скачат и то с доста. И категорично не щат да купуват путчета и волатилноста отново се спихна. Днес Крамър каза да не се гонят акции в такива моменти а да се продава това което се е вдигнало, което според мен не е правилната стратегия и ще видим тези дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Според мен ще има голяма пързалка при S&P500...
              Довечера Бернанке ,след това всичките ЕС и ЕЦБ ще правят консултации и мерки за излизане от кризата ,след това Конститучионният съд на Германия ,след това Гърция а до изборите в Щатите не остана....
              Внимателно с късите -дългосрочно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Купувам , Даймлер и Коба.....
                Колкото сега е надолу ДАХ толкова утре ще е шанса да се възстанови....
                Според мен ще има голяма пързалка при S&P500...

Коментар

Красота...
                  Купувам , Даймлер и Коба.....
                  Колкото сега е надолу ДАХ толкова утре ще е шанса да се възстанови....

Коментар

• Красота...

Коментар

Май почна sell-off-а...
                      Солидно съм подплатен с къси. Оставям 3 мноого дългосрочни позиции и една където шорт интереста е 25%, което със сегашния оборот означава месец да купуват само те за да закрият напълно позицията. Това което очаквам там е някой хубав ден тези шортещи да се изплашат че не могат да излязат от позиция и да скочи 20-30%. Това, че не става все още е чудо на чудесата, но аз съм търпелив.

Коментар

• Май почна sell-off-а...

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
                          Днес за първи път от един месец ,Дау ще пробва какво има под 13к
                          То това е да подплашат Бернанке довечера , какво може да се случи ако маркета се ядоса....
                          Така че пред избори ако загуби Обама на Бернанке ще му е през онази работа ако падне маркета и ако спечели Ромни така че ще обещава иначе 12К до седмица или 14 до седмица....

Коментар

• Днес за първи път от един месец ,Дау ще пробва какво има под 13к

Коментар

• Би трябвало при нисък обем да расте .

Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                              Обема много изтъня, дали не започва спускането?
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Обема много изтъня, дали не започва спускането?

Коментар

Working...
                                X