Големите яко натовариха днеска - почти 300 милиона на спайдера. Утре може видим нещо интересно ... както всеки ден де ;-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеЕ, чак стопове на бикове, ако с 1 % ти вземат стопа си прасе, а не бик
Занасям се, комповете си цъкат и на 1% от процента, за нас е важно при малко по големи вълни
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМечетата са тотално препарирани. Е такъв пазар не е имало. Не може да коригира и 1%Взеха стопеве на биковете на много места и според мен утре ще има отваряне с гап даже и да не се напънат днес.
Занасям се, комповете си цъкат и на 1% от процента, за нас е важно при малко по големи вълни
Коментар
-
Добър вечер, задава се една доста бича седмица при Dow и златото ,
доколко обаче тя ще се развие като такава или вече го изконсумираха миналата седмица , това едва ли има кой да го предвиди и само времето ще покаже дали ще изстреляме още 2-3 пъти нагоре или ще консолидираме преди предстоящия спад .
Аз лично ще се включвам тази седмица с краткосрочни/дневни сделки и в двете посоки .Last edited by ВУЙЧО; 17.09.2012, 00:27.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеОтварих късите на Ръсел2000, мисля че няма да има шус обаче има разни компании които ме интересуват като например INTC и на тези нива чисти дълги е много рисково да се играе и затова отворих късите за някакъв хедж. Мислех AMZN да шортна, но и за това има време.аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеBuy Buy Buy 13750 до края на деня!
Не е препоръка.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеBuy Buy Buy 13750 до края на деня!
Не е препоръка.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар