IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То в прогнозите е проблема. Повечето бият консенсуса, но компаниите имат по-слаби очаквания за продажби и печалби от анализаторите за последното тримесичие. От там и разпродажбите. Ще видим как ще продължи тази работа.

Коментар

• Лошо.. почти всяка акция, която бие прогнозите я разпродават. Просто не е истина че успяват да крепат индексите на тези нива... Прогнози ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        Заядливко, ти през последните 3 години колко процентчета профит си отчел?! Говориш /пишеш/ глупости! Добре известно е, че българските компании днес ги има, утре не е ясно... Има там 2-3 мажоритаря дето се ебават с Вас и вие се кефите... мазохизъм!

Мдаа, обичаме да се заяждаме

Ма чат пат знаем поне отде ще ни дойде брадвата, та колкото можем се пазим.
        А твойта определено по-сложна.
        Или си по интелегентен от нас или по-мазохист. Дано да е първото.
        При всички случаи - успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Ми дубрутро. Той под носа Ви, по-спаружен от това надали, дори по зле и от Гърция,
          най ниските П/Е П/Б-та из цяла Европа. Участниците - отчаяни и обезверени.
          Бе пазар мечта.Че и до болка познат при това.
          Малко милки да влязат и ще се изстреля в орбита. Иде и приватизация.
          Ма вий си търсете далечко и се потете за всяко %-че профит.
          Ми успех с търсенето.
          Заядливко, ти през последните 3 години колко процентчета профит си отчел?! Говориш /пишеш/ глупости! Добре известно е, че българските компании днес ги има, утре не е ясно... Има там 2-3 мажоритаря дето се ебават с Вас и вие се кефите... мазохизъм!
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Благодаря за съвета,мисля,че всеки търси точно такъв пазар

И Аз го търся , ама нещо ми бега за сега.
            Ми дубрутро. Той под носа Ви, по-спаружен от това надали, дори по зле и от Гърция,
            най ниските П/Е П/Б-та из цяла Европа. Участниците - отчаяни и обезверени.
            Бе пазар мечта.Че и до болка познат при това.
            Малко милки да влязат и ще се изстреля в орбита. Иде и приватизация.
            Ма вий си търсете далечко и се потете за всяко %-че профит.
            Ми успех с търсенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
              Hemilio,

концентрирай се върху пазари където е ясно, че ще са печеливши следващите години Близо сме до възможност, която ще е с минимум риск и голям потенциал за инвестираното след няколко месеца. ...
              Благодаря за съвета,мисля,че всеки търси точно такъв пазар

И Аз го търся , ама нещо ми бега за сега.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Hemilio,

концентрирай се върху пазари където е ясно, че ще са печеливши следващите години Близо сме до възможност, която ще е с минимум риск и голям потенциал за инвестираното след няколко месеца. ...
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Trader.bg

иначе,за демо ги оставиха,а пък за реалната ми сметка-цък

Коментар

Мамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих
                    Та преди няколко дни моя бъкет-спря търговията с тях - били Джънк акции,и в Щатите акции под 5 долара не се търгували та и наще така решили

Да бе верно кой е тоя смешко дето те лъже така...
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

Мамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих
                      Та преди няколко дни моя бъкет-спря търговията с тях - били Джънк акции,и в Щатите акции под 5 долара не се търгували та и наще така решили
                      Аз си мислех, че моят бъкет е най-долнопробния Кои са тези дет ти обясняват такива простотии

Коментар

• Мамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          Анализаторите сите са бичи настроени за Апълката... Ни един няма дето да казва - край това беше пика на компанията, бизнеса и цената и! Този факт сам по себе си е притеснителен!
                          Иначе определено тренда си е ясен... и следвайки логиката - дъното на корекцията е близо!

Въобще целия тех сектор е много интересен... Като цяло - всички технологични компании са в корекция - без Гугул и ИБМ!
                          За Гугъл си мисля че ще го разпилеят около отчета... а другите - по-скоро ще ги накупят...
                          На Ябълката отчета ще лош - Iphone 5 за мен няма съществена разлика спрямо 4S. Алкоа как е разпиляха 4-5 поред преди отчета? Инсайдрски не дремят

Коментар

• Идва корекция - СП направи по-нисък връх и по-ниско дъно. Същевременно долара напира за рали. Поне до края на месеца ще има дум дум..
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                              Фондовете умело се възползват от булишнизма на масата и умело чистят Апълката... май някой най-накрая взеха да разбират, че не може една.. "Апълка" да струва колкото цяла Африка или Латинска Америка....
                              Поздравления за фондовете, вожде !
                              Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• опааааааааааааа поради шлюкавицата обърках темата , това беше за еврото и бай реда

Коментар

Working...
                                X