То в прогнозите е проблема. Повечето бият консенсуса, но компаниите имат по-слаби очаквания за продажби и печалби от анализаторите за последното тримесичие. От там и разпродажбите. Ще видим как ще продължи тази работа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЗаядливко, ти през последните 3 години колко процентчета профит си отчел?! Говориш /пишеш/ глупости! Добре известно е, че българските компании днес ги има, утре не е ясно... Има там 2-3 мажоритаря дето се ебават с Вас и вие се кефите... мазохизъм!
Мдаа, обичаме да се заяждаме
Ма чат пат знаем поне отде ще ни дойде брадвата, та колкото можем се пазим.
А твойта определено по-сложна.
Или си по интелегентен от нас или по-мазохист. Дано да е първото.
При всички случаи - успех.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи дубрутро. Той под носа Ви, по-спаружен от това надали, дори по зле и от Гърция,
най ниските П/Е П/Б-та из цяла Европа. Участниците - отчаяни и обезверени.
Бе пазар мечта.Че и до болка познат при това.
Малко милки да влязат и ще се изстреля в орбита. Иде и приватизация.
Ма вий си търсете далечко и се потете за всяко %-че профит.
Ми успех с търсенето.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеБлагодаря за съвета,мисля,че всеки търси точно такъв пазар
И Аз го търся, ама нещо ми бега за сега.
най ниските П/Е П/Б-та из цяла Европа. Участниците - отчаяни и обезверени.
Бе пазар мечта.Че и до болка познат при това.
Малко милки да влязат и ще се изстреля в орбита. Иде и приватизация.
Ма вий си търсете далечко и се потете за всяко %-че профит.
Ми успех с търсенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеHemilio,
концентрирай се върху пазари където е ясно, че ще са печеливши следващите годиниБлизо сме до възможност, която ще е с минимум риск и голям потенциал за инвестираното след няколко месеца. ...
И Аз го търся, ама нещо ми бега за сега.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих
Та преди няколко дни моя бъкет-спря търговията с тях- били Джънк акции,и в Щатите акции под 5 долара не се търгували та и наще така решили
Да бе верно кой е тоя смешко дето те лъже така...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих
Та преди няколко дни моя бъкет-спря търговията с тях- били Джънк акции,и в Щатите акции под 5 долара не се търгували та и наще така решили
Кои са тези дет ти обясняват такива простотии
Коментар
-
Мамун-помниш ли ония Дзинги де ги копувахме при ипото на Фейса-е аз още ги държа,даже ги и осерих
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеАнализаторите сите са бичи настроени за Апълката... Ни един няма дето да казва - край това беше пика на компанията, бизнеса и цената и! Този факт сам по себе си е притеснителен!
Иначе определено тренда си е ясен... и следвайки логиката - дъното на корекцията е близо!
Въобще целия тех сектор е много интересен... Като цяло - всички технологични компании са в корекция - без Гугул и ИБМ!
За Гугъл си мисля че ще го разпилеят около отчета... а другите - по-скоро ще ги накупят...Инсайдрски не дремят
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеФондовете умело се възползват от булишнизма на масата и умело чистят Апълката... май някой най-накрая взеха да разбират, че не може една.. "Апълка" да струва колкото цяла Африка или Латинска Америка....Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар