IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Кое всичко , в последните години компаниите си печелят както обикновенно, пари се печатат като обикновенно, само моля те не ми обяснявай че този път е различно

Дай доводи, евтини или скъпи са фундаментално, ама не вестникарски а реални.
    От кога да е различно - винаги е едно и също: печатането приключва с краш. И сега ще е така. Само че като гледам колко са напечатали..Това не значи, че ще стане утре, но е вече късно да се отмени.

Какви доводи да ти дам - черно на бяло не вярвам. Всеки може си измисля числа..Излез по улицата и виж сам дали всичко е както по време на бум-а
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Индексите са на хвърлей от рекордни върхове при рекордна безработица, дефицит и намалено потребление. Само по себе си това е меко казано 'нелогично'. За полседните две години цената им зависи единствено от политиката на ФЕД - ако дръпнат кола дето подпира къщата всичко става на каша
      Кое всичко , в последните години компаниите си печелят както обикновенно, пари се печатат като обикновенно, само моля те не ми обяснявай че този път е различно

Дай доводи, евтини или скъпи са фундаментално, ама не вестникарски а реални.

Коментар

Не се обиждай, но май чуваш каквото ти казват да чуваш Ако говорим за фундамент, се абстрахирай от това какво ти говорят и дай доводи, че в средносрочен или дългосрочен план акциите в даден индекс са скъпи или евтини.
        Апропо, 80 % от БВП на САЩ са услуги и не ми е ясно защо всички у нас си представят икономиката като редици от стругове ..
        Индексите са на хвърлей от рекордни върхове при рекордна безработица, дефицит и намалено потребление. Само по себе си това е меко казано 'нелогично'. За полседните две години цената им зависи единствено от политиката на ФЕД - ако дръпнат кола дето подпира къщата всичко става на каша
        Last edited by IvanG; 26.10.2012, 21:42.

Коментар

Какви графики - не гледаш ли обяваването на печалбите: пропуски в продажби, регистрирана печалба. Печалба от съкращаване на работни места и финансиране на проекти. Изнасяне на производство в Азиа за сметка трупане на кеш. Докато един ден изчезне и последния купувач защото работното му място е било заменено с китаец а китаеца с тайванец, тайванеца с виетнамец а последния с робот и вече никой няма да има нужда от работници, но цените пак няма да падат щото ...банките нали те така искат да държат растежа и печатат ли печатат.
          Не се обиждай, но май чуваш каквото ти казват да чуваш Ако говорим за фундамент, се абстрахирай от това какво ти говорят и дай доводи, че в средносрочен или дългосрочен план акциите в даден индекс са скъпи или евтини.
          Апропо, 80 % от БВП на САЩ са услуги и не ми е ясно защо всички у нас си представят икономиката като редици от стругове ..

Коментар

Нима, имаш ли под ръка графики за цена балансова и цена печалба да илюстрираш подобно твърдение
            Моментното ни мислене относно какво се счита за евтино, е по-важно, разбира се, но фундамента никак не е лош понастоящем, ретроспективно!
            Така или иначе парите се обезценяват всеки божи ден и трябва да се вложат в нещо, ти залагаш на злато, друг в по-широк аспект на суровини, трети на технологии, а олд скул дори смята че банките така или иначе ще разпределят парите
            Какви графики - не гледаш ли обяваването на печалбите: пропуски в продажби, регистрирана печалба. Печалба от съкращаване на работни места и финансиране на проекти. Изнасяне на производство в Азиа за сметка трупане на кеш. Докато един ден изчезне и последния купувач защото работното му място е било заменено с китаец а китаеца с тайванец, тайванеца с виетнамец а последния с робот и вече никой няма да има нужда от работници, но цените пак няма да падат щото ...банките нали те така искат да държат растежа и печатат ли печатат.

Коментар

Фундамента на индексите трака като лагери на 20 годишна пералня..Лангър лангър...цял ден..Ябълката пада и покрай нея всичко дет шава
              Нима, имаш ли под ръка графики за цена балансова и цена печалба да илюстрираш подобно твърдение
              Моментното ни мислене относно какво се счита за евтино, е по-важно, разбира се, но фундамента никак не е лош понастоящем, ретроспективно!
              Така или иначе парите се обезценяват всеки божи ден и трябва да се вложат в нещо, ти залагаш на злато, друг в по-широк аспект на суровини, трети на технологии, а олд скул дори смята че банките така или иначе ще разпределят парите

Коментар

Фундамента на индексите трака като лагери на 20 годишна пералня..Лангър лангър...цял ден..Ябълката пада и покрай нея всичко дет шава
                Той трака ама и печатниците по света тракат Ей сега от понеделник
                ще видите как тихомълком ще обърне краткосрочният тренд и Дау нищо чудно
                на 13500 а златото атака на 1750 . НЕ Е ПРЕПОРЪКА !
                Last edited by ВУЙЧО; 26.10.2012, 20:06.
                Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Фундамента на индексите трака като лагери на 20 годишна пералня..Лангър лангър...цял ден..Ябълката пада и покрай нея всичко дет шава

Коментар

Единствения шепот който се чува е монотонен звук от печатарска машина. Не си играйте с късите
                    краткосрочно говорим
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      И аз съм за скъсяване на индексите-така ми шепнат шарените чертички
                      П.С. Жабок-само тука те нямаше!
                      Единствения шепот който се чува е монотонен звук от печатарска машина. Не си играйте с късите

Коментар

• И аз съм за скъсяване на индексите-така ми шепнат шарените чертички
                        П.С. Жабок-само тука те нямаше!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ииииииииииииииихааааааааааааааааааааааааааа

Коментар

Amazon пропусна. -8% after hours.

Apple пропуска също... Утре ще е мама миа..
                            ANZN върна обратно на 222 при сериозен обем. Тия са безумци. Не се предват, предусещах че ще пропусне, но закрих късите още вчера със сносен профит. Изглежда акцията е несломима, а относно пазара много хора чакаха днес да видят ААPL i AMZN. Утре сме нагоре за нагоре

Коментар

• Amazon пропусна. -8% after hours.

Apple пропуска също... Утре ще е мама миа..
                              Last edited by IvanG; 25.10.2012, 23:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Господа, не искам да ви плаша и със сигурност не е препоръка, но според нещата не са добре. Мирише ми на мощен краш от епичен характер... Само помислете, дори и QE вече не може да напомпа пазара... отчетите съкваха... само едни избори останаха като предстоящ event... а после??? Мирише на отчаяние и капитулация. Просто пазарът вече не може да вдига самолета!
                                Три дена..

Коментар

Working...
                                X