IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Buy AAPL - 558, BUY INTC -20.92. Късите S&P не ги закривам засега за по здрав сън
    BUY GOLD !!!!
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Малий..300 милиона само в спайдера отишли днеска. Май ще сме на керосин скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
        блажиш ли

Коментар

• Buy AAPL - 558, BUY INTC -20.92. Късите S&P не ги закривам засега за по здрав сън

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Мани, аз така съм се ушил в къси
            блажиш ли
            Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Да, очакван (да не кажа чакан) спад, макар че ситуацията е доста различна от преди 4 години, базовият ми сценарий е като описания от Атила.

Пък и са си малко селяци в Щатите, в Европа спада е за след празненството, пример Франция, а тук е неуместно да се чака някакво чувство за такт. Още помня как му развалиха рождения ден на пича.
              Last edited by prodigal; 07.11.2012, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Преди 4 години направиха абсолютно същото! Тогава ДАУ загуби над 1000 пункта за седмица....
                Ако погледнем обаче статистиката за миналия мандат на Обананата - ДАУ е с ръст 70%, СиП-85%, а Насдак 97%....

Американците обичат последователността... Тоя спад беше абсолютно очакван... Още повече, че имаше много "издайнически" фактчета - като напрмер информацията за огромни къси позиции на хдежфондовете върху Футси...

Представям си ако Ромни беше спечелил... и се беше оформила властова дупка от близо 2 месеца (условно до 20 Януари)....
                Предвид, че реално американците ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ на Обама и политиката му - убеден съм че настопящия спад много скоро ще бъде спомен...
                Още повече, че СиП например твърдо стои над ключовите си МА... освен това - Т.н. рискови убежища също не са обект на бясни покупки... т.е. страх няма..

Остава само да видим и в Китай каква ще я ... "снесат" ... и тръгваме по стъпките на Дядо Коледа... с познатия ентусиазъм!

Успех на всички!
                Пазарът забавя, но не забравя. Това което щеше да се случи в дупката до 20 януари ще се отложи за да дойде с по-голяма сила. По мои очаквания посред зима ще е големия гърч, когато цената на петрола от +100$ тресне домакинствата. Те както са го подкарали нищо чудно да почнат да пращат и купони по пощата за бензин..

Коментар

• Преди 4 години направиха абсолютно същото! Тогава ДАУ загуби над 1000 пункта за седмица....
                  Ако погледнем обаче статистиката за миналия мандат на Обананата - ДАУ е с ръст 70%, СиП-85%, а Насдак 97%....

Американците обичат последователността... Тоя спад беше абсолютно очакван... Още повече, че имаше много "издайнически" фактчета - като напрмер информацията за огромни къси позиции на хдежфондовете върху Футси...

Представям си ако Ромни беше спечелил... и се беше оформила властова дупка от близо 2 месеца (условно до 20 Януари)....
                  Предвид, че реално американците ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ на Обама и политиката му - убеден съм че настопящия спад много скоро ще бъде спомен...
                  Още повече, че СиП например твърдо стои над ключовите си МА... освен това - Т.н. рискови убежища също не са обект на бясни покупки... т.е. страх няма..

Остава само да видим и в Китай каква ще я ... "снесат" ... и тръгваме по стъпките на Дядо Коледа... с познатия ентусиазъм!

Успех на всички!

Коментар

• Добро посрещане, на новия стар президент

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Тц, още 15-20 дни никой не може да ме откаже от къси.
                      Пазара?!
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        Мнението ти за маркетите ще е ценно навсякъде ,за разлика от политиката.....
                        Пазарите и лихвената политика в САЩ определят всичко.
                        DAX е следствие, не първопричина и не виждам смисъл да си губя времето с анализ на този пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Искаш да ме преместиш в DAX и току-виж съм се озовал в SOFIX.
                          Мнението ти за маркетите ще е ценно навсякъде ,за разлика от политиката.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Мини моля ти се в тема ДАХ ..
                            Мнението ще ти е по ценно,за мен ДАУ е само индикатор за ДАХ...
                            Поздрави!
                            Искаш да ме преместиш в DAX и току-виж съм се озовал в SOFIX.

Коментар

Монти, само наблюдавай какво става.... щом си заклет бик.
                              Мини моля ти се в тема ДАХ ..
                              Мнението ще ти е по ценно,за мен ДАУ е само индикатор за ДАХ...
                              Поздрави!

Коментар

Обърни внимание колко често пиша в тази тема.

Като ти казвам нещо - приеми го за чиста монета, а не ми говори за "доларовия+%?%"индекс".
                                Монти, само наблюдавай какво става.... щом си заклет бик.

Коментар

Working...
                                X