Първоначално изпратено от desperado
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Да, очакван (да не кажа чакан) спад, макар че ситуацията е доста различна от преди 4 години, базовият ми сценарий е като описания от Атила.
Пък и са си малко селяци в Щатите, в Европа спада е за след празненството, пример Франция, а тук е неуместно да се чака някакво чувство за такт.Още помня как му развалиха рождения ден на пича.
Last edited by prodigal; 07.11.2012, 19:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеПреди 4 години направиха абсолютно същото! Тогава ДАУ загуби над 1000 пункта за седмица....
Ако погледнем обаче статистиката за миналия мандат на Обананата - ДАУ е с ръст 70%, СиП-85%, а Насдак 97%....
Американците обичат последователността... Тоя спад беше абсолютно очакван... Още повече, че имаше много "издайнически" фактчета - като напрмер информацията за огромни къси позиции на хдежфондовете върху Футси...
Представям си ако Ромни беше спечелил... и се беше оформила властова дупка от близо 2 месеца (условно до 20 Януари)....
Предвид, че реално американците ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ на Обама и политиката му - убеден съм че настопящия спад много скоро ще бъде спомен...
Още повече, че СиП например твърдо стои над ключовите си МА... освен това - Т.н. рискови убежища също не са обект на бясни покупки... т.е. страх няма..
Остава само да видим и в Китай каква ще я ... "снесат" ... и тръгваме по стъпките на Дядо Коледа... с познатия ентусиазъм!
Успех на всички!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Преди 4 години направиха абсолютно същото! Тогава ДАУ загуби над 1000 пункта за седмица....
Ако погледнем обаче статистиката за миналия мандат на Обананата - ДАУ е с ръст 70%, СиП-85%, а Насдак 97%....
Американците обичат последователността... Тоя спад беше абсолютно очакван... Още повече, че имаше много "издайнически" фактчета - като напрмер информацията за огромни къси позиции на хдежфондовете върху Футси...
Представям си ако Ромни беше спечелил... и се беше оформила властова дупка от близо 2 месеца (условно до 20 Януари)....
Предвид, че реално американците ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ на Обама и политиката му - убеден съм че настопящия спад много скоро ще бъде спомен...
Още повече, че СиП например твърдо стои над ключовите си МА... освен това - Т.н. рискови убежища също не са обект на бясни покупки... т.е. страх няма..
Остава само да видим и в Китай каква ще я ... "снесат" ... и тръгваме по стъпките на Дядо Коледа... с познатия ентусиазъм!
Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТц, още 15-20 дни никой не може да ме откаже от къси.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМнението ти за маркетите ще е ценно навсякъде ,за разлика от политиката.....
DAX е следствие, не първопричина и не виждам смисъл да си губя времето с анализ на този пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеИскаш да ме преместиш в DAX и току-виж съм се озовал в SOFIX.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМини моля ти се в тема ДАХ ..
Мнението ще ти е по ценно,за мен ДАУ е само индикатор за ДАХ...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМонти, само наблюдавай какво става.... щом си заклет бик.
Мнението ще ти е по ценно,за мен ДАУ е само индикатор за ДАХ...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеОбърни внимание колко често пиша в тази тема.
Като ти казвам нещо - приеми го за чиста монета, а не ми говори за "доларовия+%?%"индекс".
Коментар
Коментар