If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На дневна графика при ДАУ продължава цената
да тества шията отдолу на H&S (синята линия)
при неуспешен тест (което означава че цената не успее да затвори над нея )
очаквам червената траектория
успехи
И ти както много други гледате ДАУ който е ирелевантен индекс... Що не погледнеш Ръсел2000 да видим как ви линии ще видиш...
Не знам дали е по-лесно да се правят пари от къси или от дълги, но по някаква причина на мен ми е много по-кеф като ги изкарам от късите... иначе за сега се очертава още един скучен ден - поне както е тръгнало...
life is simple and clear when you make the right choices
опънат ластик или не, други решават именно затова , е по- добре да се изчака ясен сигнал.
иначе шта бият стоповете, както последните 3 трейда /а ако беше и дълъг вместо да си мислиш , че си фанал бога на спекулантите за оная работа /
не ми пречиш, а и на останалите , че постваш сделки.честолюбието и обидчивостта не са най-положителните качества що се отнася до пазара
аз лично съм кат фурнаджийска лопата, понякога и като ветропоказател се въртя
а да се правят пари от къси е много по-лесно от дългите, ма требе да си му фанал чалъма
Вярвай ми - не е Много по лесно се влиза от дъно отколкото се пускаш от върха.
Повечето ми позиции са дълги и без стопове. За тази си позволих тъй като имах хубав хедж от къси евра. И не съм си сменил мнението за индексите просто ще изчакам още един сигнал...скоро
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Зор е да се правят $$ на къси, но в момента пазара е като опънат ластик. Не влезеш ли от върха после е трудно.
Както и да е - няма повече да поствам позиции. Късмет на всички
опънат ластик или не, други решават именно затова , е по- добре да се изчака ясен сигнал.
иначе шта бият стоповете, както последните 3 трейда /а ако беше и дълъг вместо да си мислиш , че си фанал бога на спекулантите за оная работа /
не ми пречиш, а и на останалите , че постваш сделки.честолюбието и обидчивостта не са най-положителните качества що се отнася до пазара
аз лично съм кат фурнаджийска лопата, понякога и като ветропоказател се въртя
а да се правят пари от къси е много по-лесно от дългите, ма требе да си му фанал чалъма
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар