чакаме да гръмне балона и като дойде на промоция си купуваме жълто златце за черни дни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеИ аз гледам да действам по-предпазливо и по-набързо тук .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Здравей! Не можах!Ма...му стара, и в Райфайзен, и в Общ.Б и в Инв.банк бяха на 84-85 лв, хем опитах веднага с вътр.човек.
В Райф.били свършили моментално?! Вероятно служители и приятели са реагирали на момента Жалко, много ме е яд,честно.
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеINOX - купи ли на 59 лв. от Райфа?
Днес гледам са дигнали цената на 85 лв. за Сребърен Орел.
Ама нема начин - БНБ също са вдигнали цените на сребърните монети с 10% .....
Коментар
-
И аз гледам да действам по-предпазливо и по-набързо тук .
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениесреброто ме е страх да го скъсявамМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
БНБ продава ли чисти сребърни монети? Какво им е качеството (чистотата?) - даите линк да разгледам...
аз от край време си купувам по малко от
http://silvergoldbull.com/s/silver-bullion.html
ама те са ми в задния двор, та ми е удобно.life is simple and clear when you make the right choices
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАйде току що 100 къси унции сребро на 37,70!
живи и здрави...каквото таковаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от INOX Разгледай мнениеБлагодаря!
Днес гледам са дигнали цената на 85 лв. за Сребърен Орел.
Ама нема начин - БНБ също са вдигнали цените на сребърните монети с 10% .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнениеХубаво, купувам си 200-300 кг. и после?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
Съветът ми е ТОГАВА да си купите физическо сребро, по възможност в инвестиционна форма - монети, слитъци, кюлчета със съответния сертификат за произход и качество. И да забравите... до деня в който цената му ще се е дигнала десетократно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музиканта Разгледай мнение....съвета ти е за милиони.......МИНИМУМ......
Съветът ми е ТОГАВА да си купите физическо сребро, по възможност в инвестиционна форма - монети, слитъци, кюлчета със съответния сертификат за произход и качество. И да забравите... до деня в който цената му ще се е дигнала десетократно!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
http://finance.yahoo.com/news/New-Re....html?x=0&.v=1
среброто има уникални антибактерицидни свойства....
освен това има широки приложения и в редица иновационни технологии,за който си нямаме и представа....търсенето голямо а предлагането недостатъчно.....и т.н. в този доклад .
FOREX MASTER...........шапка ти свалям.......съвета ти е за милиони.......МИНИМУМ......Мнозина въвлечени, Малцина просветени
Коментар
Коментар