IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чакаме да гръмне балона и като дойде на промоция си купуваме жълто златце за черни дни.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Според цената на златото е балонирана. Нищо не му пречи да се надува още. Всички са на мнение, че златото ще поскъпва... Интересно е да видим как ще се развият нещата.

Коментар

• Текуща цена на сребро Американски орел 1 унция е 32,66 Евро в Европа, тука му искат по 85 лева в момента и как да инвестираш при такава разлика в цената

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          И аз гледам да действам по-предпазливо и по-набързо тук .
          Едно е да гледаш, друго е да можеш... Среброто изби тавана!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• относно сребърните инв.монети

Колеги, ето една интересна статия на руски, с приложена графика.
            http://mixednews.ru/?p=4993[/URL]

Ръста на покупките на среб.инв.монети за последните години е много впечатляващ!

Коментар

• Здравей! Не можах!Ма...му стара, и в Райфайзен, и в Общ.Б и в Инв.банк бяха на 84-85 лв, хем опитах веднага с вътр.човек.
              В Райф.били свършили моментално?! Вероятно служители и приятели са реагирали на момента Жалко, много ме е яд,честно.

Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
              INOX - купи ли на 59 лв. от Райфа?
              Днес гледам са дигнали цената на 85 лв. за Сребърен Орел.
              Ама нема начин - БНБ също са вдигнали цените на сребърните монети с 10% .....

Коментар

• И аз гледам да действам по-предпазливо и по-набързо тук .

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                среброто ме е страх да го скъсявам
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• БНБ продава ли чисти сребърни монети? Какво им е качеството (чистотата?) - даите линк да разгледам...
                  аз от край време си купувам по малко от
                  http://silvergoldbull.com/s/silver-bullion.html
                  ама те са ми в задния двор, та ми е удобно.
                  life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Айде току що 100 къси унции сребро на 37,70!
                    живи и здрави...каквото такова
                    среброто ме е страх да го скъсявам
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Айде току що 100 къси унции сребро на 37,70!
                      живи и здрави...каквото такова
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX Разгледай мнение
                        Благодаря!
                        INOX - купи ли на 59 лв. от Райфа?
                        Днес гледам са дигнали цената на 85 лв. за Сребърен Орел.
                        Ама нема начин - БНБ също са вдигнали цените на сребърните монети с 10% .....
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                          Хубаво, купувам си 200-300 кг. и после?
                          После правиш това което са правили поколения преди теб векове наред... Копаш дупка в земята на скришно място и го заравяш... Сега вече си облагодетелстван обаче, вече можеш да го сложиш във вакумирана трайна опаковка преди да го закопаш!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение

Съветът ми е ТОГАВА да си купите физическо сребро, по възможност в инвестиционна форма - монети, слитъци, кюлчета със съответния сертификат за произход и качество. И да забравите... до деня в който цената му ще се е дигнала десетократно!
                            Хубаво, купувам си 200-300 кг. и после? Да го закопам на двора на село или да си го държа в къщи под леглото!? Щото с 2-3 кг става, ама пък предполагам не става дума да инвестираме джобните си?

Коментар

• Първоначално изпратено от музиканта Разгледай мнение
                              ....съвета ти е за милиони.......МИНИМУМ......
                              Още веднъж да уточня... Съветът ми НЕ Е да купувате сребро по сметка! Защото по сметка ще ви продадат толкова колкото може да купите. Вие може да фалирате по-бързо от тези които манипулират този пазар от десетилетия!!! Ще има двойно дънно рецесията това е неизбежно, през което време МОЖЕ да сме свидетели на голяма но краткотрайна корекция в цените на суровини, горива и метали. Това "МОЖЕ" зависи единствено дали ще продължават да се печатат трилиони долари и евро!!! Или ще се уплашат от вълненията на топящата се средна класа в развитите държави!

Съветът ми е ТОГАВА да си купите физическо сребро, по възможност в инвестиционна форма - монети, слитъци, кюлчета със съответния сертификат за произход и качество. И да забравите... до деня в който цената му ще се е дигнала десетократно!

Коментар

• http://finance.yahoo.com/news/New-Re....html?x=0&.v=1

среброто има уникални антибактерицидни свойства....
                                освен това има широки приложения и в редица иновационни технологии,за който си нямаме и представа....търсенето голямо а предлагането недостатъчно.....и т.н. в този доклад .

FOREX MASTER...........шапка ти свалям.......съвета ти е за милиони.......МИНИМУМ......
                                Мнозина въвлечени, Малцина просветени

Коментар

Working...
                                X