Влакчето потегли нагоре! Какво стана с "Пукк" техническия анализ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениече кой ще го държи няколко месеца
аз съм спекулант-не инвеститор!
Ако падне до 29 ще го продадеш ли ?
П.С. Спекулант и Инвеститор са синоними, за мен разликата е в хоризонта на инвестицията и във времето отделяно за анализ.Last edited by prodigal; 08.10.2011, 21:38.
Коментар
-
До няколко месеца да не го видиш под 25 $ .
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСхема къде се изгуби-среброто пак над 32$-кеф за окотоМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСреброто под 30$ кеф за окото!remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от stamba69 Разгледай мнениеСпоред Глен Нийли златото е завършило 12 год. си бичи тренд
After a nearly $400 drop off this year's high, we can finally say Gold's 12-year bull market is over. For quite some time I've warned that America was on the verge of an entirely new type of economic environment - Deflation! Since our last bout of deflation was 80 years ago, this is a situation virtually no living American can remember. The impact on banks, home values, debts of all kinds and consumers, will be profound. This means that everything denominated in U.S. dollars will - over the next few years - begin to drop in value. That will cause huge problems for all legal contracts based on payments in U.S. dollars, especially housing loans.
Glenn Neely
http://www.neowave.com/company-news.asp
Бълбук.......... бълбук........ златце......... ехаааа .
Как ли пък 12 годишния тренд го резна някаква малка корекция.......... но щом казва човека, така ще да е.......... аз какво ли разбирам.......
Коментар
-
hemilio,
не е сериозно да се говори, че не е падащ .
както и да е... важното е да правиш печалби .
Умната и Успех!
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениезащо да е падащ?
аз го виждам като корекция задържа се 30-32$
имам и други опции-скъсяване!
ще поживеем и ще видим.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Колега на падащ тренд да играеш дълги е доста рисково!!!
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеСхема,аз пък затворих дългите си позиции при среброто на печалба, и пак купих дълги да видим....Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар