Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКак мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?
в момента много сметки буквално се изпаряват..
умната
ПП понеже на фори много му знае устата спада от миналата седмица му изяде 'тлъстите лихви' по въпросните пари вложени в сребро натрупани за 3 години....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКак мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkarБи ли споделил откъде ги купуваш все още на тази цена ? В ПИБ цената е 80 лв и в Тавекс е долу - горе толкова в момента?!?
Коментар
-
Мисля, че съм написал в темата .
Ако си следил темата, ще видиш какво съм направил със сребърните къси .
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениесребърнитеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКои къси?"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеДа видим тази седмица как ще се развие пазара на благордни метали ."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнениеВ петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.
http://www.mysmp.com/stocks/bear-market-rally.html"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Такива фундаментални събития очакват света, че никакво гадание на технически анализ, съпоставка с миналото итн. не би могло да определи в момента движението на металите, едно е сигурно златото ще достигне астрономически нива в корелация с инфлацията и безработицата, а в добавка едно оперативно мероприятие на службите в западния свят ще даде гориво за поскъпване при металите и петрола. Всички мислят че света е станал еднополюсен нов световен ред с единен водач пълни глупости светът в момента е много полюсен и това е катализатора за нестабилността на пазара защото различните интереси водят до разместване на пластовете. Идеално време за спекуланта и най-каръшкото за обикновенния човек
Коментар
-
В петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.
Коментар
Коментар