IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    за контренето в момента си има лаф "ловене на падащи ками" който има мерак за руска рулетка да се пробва.. според мен даже и да върне в началото на седмицата (за да обрули прекалено рисково настроени мечки) то петъчното затваряне ще е под 35.. да не кажа под 30...

в момента много сметки буквално се изпаряват..

умната

ПП понеже на фори много му знае устата спада от миналата седмица му изяде 'тлъстите лихви' по въпросните пари вложени в сребро натрупани за 3 години....
    Хе-хе, един път го хванахте Мастъра в издънка за 4 години и голям бъзик пада. Дано само да не е занулил.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Как мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?
      за контренето в момента си има лаф "ловене на падащи ками" който има мерак за руска рулетка да се пробва.. според мен даже и да върне в началото на седмицата (за да обрули прекалено рисково настроени мечки) то петъчното затваряне ще е под 35.. да не кажа под 30...

в момента много сметки буквално се изпаряват..

умната

ПП понеже на фори много му знае устата спада от миналата седмица му изяде 'тлъстите лихви' по въпросните пари вложени в сребро натрупани за 3 години....
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Как мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?
        или ще се качи, или не

Коментар

• Как мислите среброто ще качи ли 10-12 % тази седмица?

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar
            Би ли споделил откъде ги купуваш все още на тази цена ? В ПИБ цената е 80 лв и в Тавекс е долу - горе толкова в момента?!?
            За 48лв не знам, но аз си купих миналата седмица от Пловдив в Инвестбанк имаше останали със стари цени на 74лв, но като си тръгнах забелязах, че са ми ги дали за по 72лв. Става въпрос за Африка дива природа от 2009 ако в твоя град има някой от търговските банки разпространяващи продукти на Глобъл коинс може да питаш. Но сега май не е добре да се купува аз поне ще изчакам и позициите съм си хеджирал много се засили на долу.

Коментар

• Мисля, че съм написал в темата .
              Ако си следил темата, ще видиш какво съм направил със сребърните къси .

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
              сребърните
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Кои къси?
                сребърните
                "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Кои къси?

Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                  Закри ли късите

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    Да видим тази седмица как ще се развие пазара на благордни метали .
                    Закри ли късите
                    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Да видим тази седмица как ще се развие пазара на благордни метали .

Коментар

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
                        В петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.
                        Bear Market Rally Definition & Chart Example

http://www.mysmp.com/stocks/bear-market-rally.html

Коментар

• Такива фундаментални събития очакват света, че никакво гадание на технически анализ, съпоставка с миналото итн. не би могло да определи в момента движението на металите, едно е сигурно златото ще достигне астрономически нива в корелация с инфлацията и безработицата, а в добавка едно оперативно мероприятие на службите в западния свят ще даде гориво за поскъпване при металите и петрола. Всички мислят че света е станал еднополюсен нов световен ред с единен водач пълни глупости светът в момента е много полюсен и това е катализатора за нестабилността на пазара защото различните интереси водят до разместване на пластовете. Идеално време за спекуланта и най-каръшкото за обикновенния човек

Коментар

• Аха ,1 към 15 ...или как малка мечешка дупка става голяма бича ....Дали пък не е време на медта ...

Коментар

• Сега си спомних, че Юда Искариотски предава Исус за 30 сребърника, които тогава са били еквивалентни на 2 жълтици. Жълтиците са били за големи покупки - като добитък и др., не винаги е имало, кой да ги развали на дребно.

Коментар

• В петък среброто отново направи огромен трйдинг енвелоп: 33.03 - 36.41 със серия от движения нагоре и надолу. Идеално е за дей-трейдинг, но при такава волатилност е доста трудно да се определят минимумите и максимумите. Доколкото разбрах, Карлос Слим и Сорос са хвърлили кърпата, също както и голяма част от дребните инвеститори но доста други фондове и големи инвеститори продължават да държат дългите си позиции в сребро.

Коментар

Working...
                                X