IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
    Е ,ако ми позволите друго мнение ,но не мисля че среброто ще е надолу до другата седмица Хайде да не се обвиняват едни в лакомия ,други в незнание и т.н. Инвестицията не е краткосрочна ,това много ,ама много добре се знае Хеле нека някой направи разлика между инвестиция и борсови игри ,че да се миряса А и нали знаете -нищо не продължава вечно ....В понеделник при скока ,никой не проговори ,да видим в петък как ще е
    P S : Моля за дефиниция на тази думичка балон и на думичката спекулация ,както и разликите между тях Благодаря !
    Дани, не разбра ли че смъкваме среброто за да се ебаваме с Форекса

А балон, си е балон, имам към 10 кила сребърни прибори и скоро ще заминат, май Майтапа настрана, монетите от римско време, с кофти качество, струват повече като материал в момента!

Прочети за Хънт, защо мислиш че нещо ново под слънцето?!
    Не виждам фундамент, просто страх от инфлация и копи пейст на златото.

Коментар

• Е ,ако ми позволите друго мнение ,но не мисля че среброто ще е надолу до другата седмица Хайде да не се обвиняват едни в лакомия ,други в незнание и т.н. Инвестицията не е краткосрочна ,това много ,ама много добре се знае Хеле нека някой направи разлика между инвестиция и борсови игри ,че да се миряса А и нали знаете -нищо не продължава вечно ....В понеделник при скока ,никой не проговори ,да видим в петък как ще е
      P S : Моля за дефиниция на тази думичка балон и на думичката спекулация ,както и разликите между тях Благодаря !
      Last edited by dani de vito; 11.05.2011, 22:39.

Коментар

• Няма никва конспирация. Това всичко е нормално.

Аз даже се чудя, защо направо не отиде на 10-12$ за 2-3 дни и това да се преключва. Все пак там му е мястото в рамките на 1-а година.
        Няма конспирация...просто неопитните хора купуваха сребро и направиха балона, след срещата на FED на 27-и Април се пропука, почна да се пука и сега просто се пръска. Това е. Няма никва конспирация. Неопитните "инвеститори" направих балона и сега ще си понесат загубите - за тези които не можаха да скочат от потъващия кораб на време.

п.с. балони е имало от както има търгувия/борси... и ще има докато няма сериозни регулации. Т.ч. още такива филми ще гледаме .

Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Какво ще кажете за световната конспирация срещу среброто? 8,3% спад до сега.

Е да, според някои повишението е нормално, а спада е конспирация, незаслужено, несправедлива цена
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Какво ще кажете за световната конспирация срещу среброто? 8,3% спад до сега.

Е да, според някои повишението е нормално, а спада е конспирация, незаслужено, несправедлива цена

Коментар

• Защо да им боде очите?

Среброто трябва да стане 6-8$ до 2-3 години. Там му е мястото.

Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
            Не разбирам ,какво им боде очите това сребро ...Не се занимават със злато ,платина ,осмий ,родий ,уран ...

Коментар

• Голям кеф е да гледаш как среброто отивам към 20$ и златото към 1200$

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
                Понеже е малко и лесно се натиска.
                Като махнеш златото другите съвсем малък пазар имат. Eле пък осмия където цялото производство в света сигурно може да се натовари на един камион.

Коментар

• Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                  Не разбирам ,какво им боде очите това сребро ...Не се занимават със злато ,платина ,осмий ,родий ,уран ...
                  Понеже е малко и лесно се натиска.

Коментар

• Не разбирам ,какво им боде очите това сребро ...Не се занимават със злато ,платина ,осмий ,родий ,уран ...

Коментар

• Следващата атака на дирижорите започна.

Коментар

• Първоначално изпратено от BrickTop Разгледай мнение
                        Бе цитата хубаво , ама не беше ли го каза Джим РЕЙНЪР ? Май не беше Рейнолдс
                        Нали ме разбра ,така съм си го кръстил Ти гледай борсите ,не издребнявай Че виж ква е буря ... с хеви метъл

Коментар

• Бе цитата хубаво , ама не беше ли го каза Джим РЕЙНЪР ? Май не беше Рейнолдс

Първоначално изпратено от dani de vito Разгледай мнение
                          Не се смей Брик ,видях това : Silver Rises $2.13 in 40 Hours!
                          докато играех мисии на крафта
                          Никога бе подценявайте предвидимостта на тъпотията ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BrickTop Разгледай мнение
                            RISE AND SHINE , не
                            ??rising shine?? ...

Така като те гледам , сериозни щети си поел , брато ... = )
                            Не се смей Брик ,видях това : Silver Rises $2.13 in 40 Hours!
                            докато играех мисии на крафта

Коментар

• Извинявам се ,но за какъв дявол са им на Китай и Мексико тия тонове ценен метал,какви излишни пари обира някой ... Не качва ли ликвидността на валутата именно това ,че срещу някаква цифра на купюрата получаваш винаги ! едно и също количество злато ...За момента всички тук знаят какво е обезпечението Несъизмеримо ,може би под 1 процент вече...Не случайно дори имота не се смята за инвестиция Виждаме сега защо ...Само тия метали ,поне засега замразяват остойностен труд ,а не го обезценяват ...Говоря като инвеститор ,който с тежък труд ,мечтае за осигурен живот ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Бензиностанциите в този случай ще затворят не защото няма кой да купува, а защото ще губят пари с всеки продаден литър бензин! Тъй като доставната /пазарната/ цена ще бъде по-висока от максималната цена разрешената от закона!
                                Ти продължаваш да ми говориш за някакви хипотетични максимални цени, които дори и да ги има не се спазват. Аз продължавам да ти казвам, че не съм видял нито в БГ, нито в чужбина затворена бензиностанция, защото петролът свършвал. Точно обратното - навсякъде се оплакват от намалени обороти. Може би и затова вдигат цените за да компенсират .

П.П. Предлагам да пренасочим дискусията в темата за нефта, тука все пак е за металите, е то и при тях същото де Сигурно и тука ще слагат максимална цена на златото и среброто в магазините Колко ще е според теб?
                                Last edited by luboil; 10.05.2011, 20:59.

Коментар

Working...
                                X