IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    на борса се търгуват РЕАЛНИ неща пич ...реални ...спот, фючари, опции , акции и т.н..
    йоска, нещо си се объркаал... Реално е само онова което можеш да пипнеш, да опиташ, да вкусиш, да разгледаш от ръзлични страни, да поседнеш върху него, да го подритнеш с крак и т.н. Ако на една борса се търгуват някакви инструменти при изтичането на които няма РЕАЛНА доставка, то ясно е като бял ден че на тази борса нищо реално не се търгува. Търгува се хартия, върху която някой е написал някакво обещание и се е подписал отдолу!!!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Кой те е излъгал за това. Можеш ли да ми дадеш дори и само едно реално обяснение, какво чак толкова се променя в РЕАЛНОТО нещо, което се търгува за месец или за година, че цената му да прави такива колебания.

Само не ми казвай, че се изменят очакванията за него, защото аз точно това твърдя че се търгуват очакванията, а не реалността.
      на борса се търгуват РЕАЛНИ неща пич ...реални ...спот, фючари, опции , акции и т.н....няма значение , но са реални ...друг е въпроса че голяма част от играчите играят с "очаквания " за определено движение и съответно не ги интересува самия актив...а това че цената е избягала нанякъде с голяма вола си е част от пазара...какви са причините за това не ми се плямпа чак толкова много....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        точно на борсите се търгуват РЕАЛНИ неща...друг въпрос при бъкетите какво се търгува...

освен това схемата не го виждам как припка при брокито да си вземе кюлчето със сребро или както е в случая да им го занесе.......
        Кой те е излъгал за това. Можеш ли да ми дадеш дори и само едно реално обяснение, какво чак толкова се променя в РЕАЛНОТО нещо, което се търгува за месец или за година, че цената му да прави такива колебания.

Само не ми казвай, че се изменят очакванията за него, защото аз точно това твърдя че се търгуват очакванията, а не реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
          Айде на пързалката!

Дано да видим среброто днес под 30$ и златото под 1440$

Успех!
          и ще настане всенародна веселба....
          и ще бъде съпроводено с австралиец на 40 цента....хип-хип ура

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Разбира се че е порядъчно. Никой не е обещавал, че на борсите се търгуват реални неща. Официалната гледна точка е че се търгуват очаквания
            точно на борсите се търгуват РЕАЛНИ неща...друг въпрос при бъкетите какво се търгува...

освен това схемата не го виждам как припка при брокито да си вземе кюлчето със сребро или както е в случая да им го занесе.......

Коментар

• Айде на пързалката!

Дано да видим среброто днес под 30$ и златото под 1440$

Успех!
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Какви са тези материали в инвеститора. Всички разпродали суровините да не стане като с имотите купувайте купувайте и накрая.... сега продавайте и...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                  Е че порядъчно ли е това ? Може ли да се търгува нещо което го няма ? Значи ли това че цената на златото не е реална и че значи ли това че толкова се е надуло за последните десет години ?
                  Разбира се че е порядъчно. Никой не е обещавал, че на борсите се търгуват реални неща. Официалната гледна точка е че се търгуват очаквания

Коментар

• Всичко е една пълна измама... балон!

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                    Е че порядъчно ли е това ? Може ли да се търгува нещо което го няма ? Значи ли това че цената на златото не е реална и че значи ли това че толкова се е надуло за последните десет години ?
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Че откритите спекулативни позиции* на златото , са над 2 пъти повече от фактическите наличности ....При среброто ситуацията е сходна .........

---------------------------------------
                      * разбирай CFD
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Suddenly, Gold Isn’t Looking So Solid
                        http://www.nytimes.com/2011/05/15/yo...1&ref=business
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Някой знае ли какво показва таз графика ....
                          Че откритите спекулативни позиции* на златото , са над 2 пъти повече от фактическите наличности ....При среброто ситуацията е сходна .........

---------------------------------------
                          * разбирай CFD
                          Last edited by SPART; 16.05.2011, 23:37.
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Разбирам го като намалени златни запаси на по-висока цена в долари

Коментар

• Някой знае ли какво показва таз графика >>>че не мога да вдяна
                              става въпрос за Щатите

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                                Извинявай, но този разговор ми се вижда безсмислен и мисля да спра. Щом се смяташ за компетентен по въпроса явно няма какво повече да научиш от мен.
                                Е сигурно има какво да науча просто аз говорих точно конкретно, а ти си имал предвид някоя друга измама може би с нещо по-скъпо и рядко продавано. Дано да не си бил ти потърпевшия. Айде успех.

Коментар

Working...
                                X