Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Злато,Сребро и Скъпоценни метали - Технически анализ
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКой те е излъгал за това. Можеш ли да ми дадеш дори и само едно реално обяснение, какво чак толкова се променя в РЕАЛНОТО нещо, което се търгува за месец или за година, че цената му да прави такива колебания.
Само не ми казвай, че се изменят очакванията за него, защото аз точно това твърдя че се търгуват очакванията, а не реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеточно на борсите се търгуват РЕАЛНИ неща...друг въпрос при бъкетите какво се търгува...
освен това схемата не го виждам как припка при брокито да си вземе кюлчето със сребро или както е в случая да им го занесе.......
Само не ми казвай, че се изменят очакванията за него, защото аз точно това твърдя че се търгуват очакванията, а не реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАйде на пързалката!
Дано да видим среброто днес под 30$ и златото под 1440$
Успех!
и ще бъде съпроводено с австралиец на 40 цента....хип-хип ура
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеРазбира се че е порядъчно. Никой не е обещавал, че на борсите се търгуват реални неща. Официалната гледна точка е че се търгуват очаквания
освен това схемата не го виждам как припка при брокито да си вземе кюлчето със сребро или както е в случая да им го занесе.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕ че порядъчно ли е това ? Може ли да се търгува нещо което го няма ? Значи ли това че цената на златото не е реална и че значи ли това че толкова се е надуло за последните десет години ?
Коментар
-
Всичко е една пълна измама... балон!
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеЕ че порядъчно ли е това ? Може ли да се търгува нещо което го няма ? Значи ли това че цената на златото не е реална и че значи ли това че толкова се е надуло за последните десет години ?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЧе откритите спекулативни позиции* на златото , са над 2 пъти повече от фактическите наличности ....При среброто ситуацията е сходна .........
---------------------------------------
* разбирай CFDХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Suddenly, Gold Isn’t Looking So Solid
http://www.nytimes.com/2011/05/15/yo...1&ref=business"Nothing shakes the faith of a true believer."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнениеНякой знае ли какво показва таз графика ....
---------------------------------------
* разбирай CFDLast edited by SPART; 16.05.2011, 23:37.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнениеИзвинявай, но този разговор ми се вижда безсмислен и мисля да спра. Щом се смяташ за компетентен по въпроса явно няма какво повече да научиш от мен.
Коментар
Коментар