IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дау върви към 8400 ако не и по-долу.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
    Никой не купува сляпо този пазара това че ти нямаш друго обяснениа показва колко наивни са ти аргументите. Този разговор с теб е просто безмислен и няма нужда да продължава. всичко хубаво.

Фундаментите за които говоря от толкова дълго май почнаха да влизат в действие. Дано не си на дълги, че такава брадва се задава ....

Успех ти желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Uraa Разгледай мнение
      Ще бъда "къс" инвестор докато не се убедя, че икономиката не направи завой в плюс посоката.

Още едно нещо научих. Да не подценявам масите от "глупави" пари които купуват пазара, така както масите избраха Буш два пъти така, има и хора които купуват на сляпо сток маркета..... (а също и правителството, което ще бута пазара нагоре даже когато е очевидно, че нещата са наистина зле)
      който следва масите постоянно в крайна сметка ще има успехите на масите.....
      Никой не купува сляпо този пазара това че ти нямаш друго обяснениа показва колко наивни са ти аргументите. Този разговор с теб е просто безмислен и няма нужда да продължава. всичко хубаво.

Коментар

Някой знае ли какво казват добрите астролози, за Америка, икономиката й, за световната икономика.

Аз вчера прочетох, че днешния ден е особено неблагоприятен.

Обаче влиянието на планетите не е задължително веднага да бъде почуствувано.
        Щом и звездите вече почнаха да ти говорят...

Коментар

• Ти изперка от загубите. Хората се опитаха да те вразумят, но ти не ги послуша.

Коментар

• Някой знае ли какво казват добрите астролози, за Америка, икономиката й, за световната икономика.

Аз вчера прочетох, че днешния ден е особено неблагоприятен.. Обаче влиянието на планетите не е задължително веднага да бъде почуствувано.

(За сега обаче се сбъдва предвиждането, планетите предвиждат големи проблеми в близките месеци предполагам максимум до 5-6месеца негативното влияние ще се прояви и на сток маркета а вероятността до 1-2 седмици е голяма ......)
            Last edited by Uraa; 06.08.2010, 18:48.

Коментар

Всички сме били по този път. Повярвай ми, не това пътят към печалби. Дори и да има кой да бута акциите, те имат повече капитал от теб ( а дали това е така а друг въпрос). Добрите трейдари си променят позициято, когато отиде срещу тях, а останалите остават инвеститори... Малко смешно, но ти има опасност да станеш къс инвеститор...Както и да е, всичко добро.

Ще бъда "къс" инвестор докато не се убедя, че икономиката не направи завой в плюс посоката.

Още едно нещо научих. Да не подценявам масите от "глупави" пари които купуват пазара, така както масите избраха Буш два пъти така, има и хора които купуват на сляпо сток маркета..... (а също и правителството, което ще бута пазара нагоре даже когато е очевидно, че нещата са наистина зле)
              който следва масите постоянно в крайна сметка ще има успехите на масите.....

Коментар

Аз загубих доста .... за сега.

Но съм убеден, че нещата не са наред и че ще има Голям спад. В допълнение на всичко дефлацията расте. Режат се цени поголовно, режат се заплати и това ще удари печалбите.... и ще вдигне безработицата.

Не ти ли чудно че въпреки лошите данни пазара е леко надолу, а би трябвало поне 2% да е. Не ти ли се струва че е изкуствено бутан нагоре???

В края на деня днес очаквам разпродаване, че утре май ще е доста турболентен ден с данните за безработицата ако се представят истинските цифри....
                Всички сме били по този път. Повярвай ми, не това пътят към печалби. Дори и да има кой да бута акциите, те имат повече капитал от теб ( а дали това е така а друг въпрос). Добрите трейдари си променят позициято, когато отиде срещу тях, а останалите остават инвеститори... Малко смешно, но ти има опасност да станеш къс инвеститор...Както и да е, всичко добро.

Коментар

В края на деня днес очаквам разпродаване, че утре май ще е доста турболентен ден с данните за безработицата ако се представят истинските цифри....
                  И аз съм на същото мнение и съм вече на къси.
                  Успех!

Коментар

Пак само приказки ама както и да е. Явно не си загубил достатъчно на късите си позиции. Всичко добро.
                    Аз загубих доста .... за сега.

Но съм убеден, че нещата не са наред и че ще има Голям спад. В допълнение на всичко дефлацията расте. Режат се цени поголовно, режат се заплати и това ще удари печалбите.... и ще вдигне безработицата.

Не ти ли чудно че въпреки лошите данни пазара е леко надолу, а би трябвало поне 2% да е. Не ти ли се струва че е изкуствено бутан нагоре???

Last edited by Uraa; 05.08.2010, 19:16.

Коментар

Не става въпрос за никаква "гордост".

Моите убеждения са такива, че нещата са по-зле от преди няколко месеца.

Има и фундаментални фактори, като спад на БНП, консюмър конфидънс или доверие на лиента...

Аз бих искал да съм булиш, ама не виждам да е по-сигурно.

Ралито нагоре въобще не е убедително, няма ги институциите т.е. умните пари не участвуват.

Днес пазара основно бе нагоре заради Китай.
                      Долара падна и с това също благоприятствува скока на пазара.

Големите бизнеси изглежда са на +, обаче не е така с малките...

Безработицата не се намалява...

Само с ура тута нагоре пазара няма да расте вечно.

Пазара расте нагоре по стълби а слиза надолу с асансьор.

Вярно е че за момента съм в губещата страна, но съм за себе си убеден, че нещата ще си дойдат на мястото.

Фирми и държави пред банкрутно състояние "мълчат" до дупка, докато вече от немай къде излизат с белия байрак и обявяват финансова несъстоятелност.

Като почнеш от Енрон, Лехман Брадърс, Дубай, Гърция и т.н. всички криеха а някои лъжеха до последно, че всичко им е наред.

Вие наистина ли смятате, че всичко или почти всичко е наред в ЕС и Китай? Китай май тепърва ще има проблеми с недвижимите имоти.
                      Пак само приказки ама както и да е. Явно не си загубил достатъчно на късите си позиции. Всичко добро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
                        Е какво сега, още ли не иска, да пада това инато магаре, ха ха, ще ви земе съня накрая а най-накрая и деня
                        Шефа му е на лятна ваканция

Коментар

• Е какво сега, още ли не иска, да пада това инато магаре, ха ха, ще ви земе съня накрая а най-накрая и деня

Коментар

• Consumer spending and personal incomes both weak

Martin Crutsinger, AP Economics Writer, On Tuesday August 3, 2010, 10:27 am EDT
                            WASHINGTON (AP) -- Consumers did not boost their spending in June and their incomes failed to increase, further evidence that the economic recovery slowed in the spring. And Americans saved at the highest rate in nearly a year.

Personal spending was unchanged in June, the Commerce Department reported Tuesday. It was the third straight month of lackluster consumer demand. Incomes were also flat, the weakest showing in nine months.

The disappointing report on spending and income was among a raft of data released Tuesday that confirmed the economy ended the April-to-June quarter on a weak note.

Factory orders dropped 1.2 percent in June to a seasonally adjusted $406.4 billion, the Commerce Department said. It was the second consecutive decline after nine straight months of gains. Lower demand for steel, construction machinery and aircraft dragged down the figure.

And the number of buyers who signed contracts to purchase homes fell in June. The National Association of Realtors says its seasonally adjusted index of sales agreements for previously occupied homes dipped 2.6 percent to a reading of 75.7. That was the lowest on records dating back to 2001 and down nearly 19 percent from the same month a year earlier
                            ................

http://finance.yahoo.com/news/Consum...23844.html?x=0

Къде е реалното подобрение?

Пазара като по правило расте на Слаб Обем.. И се Разпродава на Голям. А трябва да е обратното за да съм булиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе Разгледай мнение
                              Май не разбираш че не БВП е паднал, а темпа му на ръст!?!
                              Трябва още да почетеш Макроикономикс
                              Тъй, тъй ....

Коментар

• те знаещите ако четяха ......

Коментар

Working...
                                X