IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много нагло:депутатите-на 55г. в пенсия,със 70% от заплатата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefal
    Първоначално изпратено от Perun
    http://news.ibox.bg/news/id_531101038

?1500 пенсия поиска депутат

Аз мисля, че народният представител трябва да взима над 1500 евро пенсия.
    Това заяви в Пазарджик депутатът от БСП Костадин Кобаков, цитиран от БНР.

Той съобщи, че утре ще предизвика дискусия в парламентарната група на социалистите за предстоящите промени в кодекса за социалното осигуряване, свързани с депутатските пенсии.
    „Един съдия взима 2400 лв., един народен представител - 1210 лв.", направи сравнение Кобаков и продължи: „И се нахвърляте върху тези хора, които са най-прозрачните, от които нищо не зависи".
    По думите му народът е мързелив и не работи.
    Кобаков уточни, че скандалът с депутатските пенсии е изкуствено създаден поради което темата ще бъде поставен на обсъждане в парламента.
    Добре е човек да знае какво иска.
    Проблемът не е в искането, а в народа. Кога народа най-после ще се научи да работи и да не мързелува като сега, за да има повече пари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Perun
      http://news.ibox.bg/news/id_531101038

Той съобщи, че утре ще предизвика дискусия в парламентарната група на социалистите за предстоящите промени в кодекса за социалното осигуряване, свързани с депутатските пенсии.
      „Един съдия взима 2400 лв., един народен представител - 1210 лв.", направи сравнение Кобаков и продължи: „И се нахвърляте върху тези хора, които са най-прозрачните, от които нищо не зависи".
      Кобаков уточни, че скандалът с депутатските пенсии е изкуствено създаден поради което темата ще бъде поставен на обсъждане в парламента.
      Добре е човек да знае какво иска.

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_531101038

Коментар

• конгениално -
          би казал Остап Бендер. но не този от форума а онзи другия - истинския.

това не вярвам дори и на него да му хрумне. на онзи истинския който знае 400 начина за направа на водка, дори от табуретки /табуретовка/ .
          и над сто начина за печалба на пари.

вместо да четем кийосаки дали да не повторим "12-те стола" и как беше другата че не се сещам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
            Чини ми се, тънък ход да се опразни откъм по-възрастни Парламунтата - как ви се струва, дали по-старите кучета ще клъвнат?
            абсурд такова нещо да стане причина за който и да е от по възрастните да се оттегли по-рано от колкото е смятал ..капка в море е тази пенсия

Коментар

• Чини ми се, тънък ход да се опразни откъм по-възрастни Парламунтата - как ви се струва, дали по-старите кучета ще клъвнат?

Коментар

• Много лесно могат да си решат проблема със заетостта след напускане на депутатскито място. Да отидат при някой прокурор, да си признаят и ще са дълго време на държавна издръжка. След това може и да не работят, ако искат по-дълго време държавата да се грижи за тях

Коментар

• да бяха свършили поне едно нещо като хората, че поне да има за какво да си заслужат тия пенсии. на вас ви трябва едно нещо само и то иде от братска Русия, единственото много ефективно от тая държава и премахва всякакви проблеми. Викат му АК47.

Коментар

• ДЪРВО И ВЪЖЕ ТВА ИМ ТРЕБЕ!!!

Коментар

• Като го приемат - забележете -като не ако , дали мнозинството не си вкарва автогол?
                      Как ще се почувсвтват основните им избиратели - знаем кои са ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pmsp
                        майките им да е**м... да не говорим, че изобщо не им трябват пенсиите
                        Това е поредната демонстративна подигравка с безсилието на народа.

Коментар

• майките им да е**м... да не говорим, че изобщо не им трябват пенсиите

Коментар

• Да Ви ебам и тъпото правителство и тъпата коалиция аз вече. Що на 55 да се пенсионирате бе, много сте се преуморили, много ви е стресът ли какво?а на тия дето работят по мините, в големите заводи и тн, те не са нали, давай да няма за тях пенсия, дигнете им границата до 80, хем 80% няма да доживяват до там, хем париците от безсмислените им дарения към държавата (осигуровките) ще бъдат прехвърлени за ваши премийки. безсрамници, мен ако питате да земете сами да се шитнете от парламента и да се затвори, така и така файда няма и нищо не правите освен да гушкате. да не говорим за новит еколи дето ги искате, стана ви навик да си ги менкате и да търкате кирливите си задници по кожените салони. това не е държава и ме е срам, че ме управляват такива хора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от teranova
                              Засега е само законопроект.
                              А ето и кои са 11-те вносители:

1. Ваню Хърков - Атака
                              2. Иван Даков - БСП
                              3. Йордан Величков - независим
                              4. Валентин Милтенов - БНД
                              5. Костадин Кобаков - БСП
                              6. Христо Попов - Атака
                              7. Станка Маринчева - БСП
                              8. Борис Николов - БСП
                              9. Петър Берон - независим
                              10. Илиян Илиев - Атака
                              11. Николай Свинаров - БНД.
                              Това списъка за разстрел ли е?Да се яват един по един.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Вместо да гласуват незаконосъобразно пенсии в размер над тавана, да вземат да гласуват съкращаване на народните представители от 240 на 120 човека. Тогава вече може да си говорим за по високи заплати или пенсии. Хем и на 120 човека по лесно ще им се държи сметка, защо не са в парламента и за къв хуй ще взимат толкова пари без да си седят на работното място

Коментар

Working...
                                X