Цялата власт лапа оттам, а това не е за пренебрегване ами тогава що не го използват против тях в предизборни кампании[/code]
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лукойл и нереалните цени към потребителите
Collapse
X
-
От 07.00 часа на 16 септември 2008 г. "Лукойл" промени крайните заводски цени на масовите горива, стана ясно от търговската информация публикувана на сайта на компанията.
Цената на бензин А-95 Н се увеличава с 1.24 на сто и цената му вече става 2 151.60 лв./1000 л.
Цената на бензин А-98 Н се вдига с 1.23 процента и вече се предлага за 2 260.80 лв./1000 л.
Цената на евродизела запазва цената си от 2 187.60 лв./1000 л.
Промишленият газьол също не променя цената си от 2 151.60 лв.
Пропан-бутанът обаче променя цената си и вече се предлага за 2 190.00 лв. на тон, което е увеличение с 1.67%Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Re: Лукойл и нереалните цени към потребителите
Първоначално изпратено от Han KrumАбе пичове има две теми за петрола, ама ми се струва, че трябва да се пуснат едно две заглавия в някой ежедневници на 1-ва страница, за да видим как ще се аргументират от дружеството. За мен тия ни рекитират тотално, защото цената трябва да е по груби сметки около 1,95 лв, че и по-надолу"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Мисля си, че не трябва за България петрола да пада, дайте да го увеличим бе, той като се увеличаваше нямаше такива повишения в крайната цена. егати. падна под 100 и пак работели на "загуба", че къде тогава ви е печалбата, само Лукойл ли е на загуба от всички други рафинерии. ако е така,в което се съмнявам, смъквайте кепенците и си ходете...безобразие... сега ще дигнат и хляба... чушките дето ги поливат производителите с А-98 също ще се вдигнат, бакшишите дето карат на метан и пропан-бутан и те ще кажат, че бензинът поскъпнал... така е като няма контролиращи органи, а всеки гледа да лапа....
Българийо за тебе те умряха....
Коментар
Коментар