IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Станимира Разгледай мнение
    Бих искала да изкажа силното си възмущение от служителите на Уникредит Булбанк! Явно въпросните не са запознати със законодателството на Република България и не признават валидността на документ като нотариално заверено пълномощно! Губят времето на клиентите си, държат се грубо и непристойно, като наред с това превишават пълномощията си! Ако на някого някога му се налага да има работа с Уникредит по какъвто и да било повод, моля бягайте далече!!!
    Не са само те така. И други банки признават пълномощно направено само при тях. И по-добре. От съображения за сигурност. Има какви ли не измами с пълномощни, особено когато се касае за пари, а те може да са много. Какъв е проблема, отивате двамата с този когото упълномощаваш, полагате подписите там на техни бланки и те го вкарват в системата. И готово, после от който и да е клон от който и да е град оперира упълномощения. Така е в банките и по света.
    А за грубото поведение, проблема е в личностите които останаха, това не е лесно, при толкова прост и невъзпитан народ който населява Бг какво очакваш. Това е доминиращата част от населението.
    Last edited by bulgarian lev; 29.10.2015, 10:36.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...aktivi-204996/

Deloitte България ще преглежда качеството на банковите активи...

Офертата на спечелилия кандидат е 1 570 220 лева vs 16 720 000 евро на втория класиран Oliver Wyman... Представителят на Oliver Wyman е отказал да подпише предлаганата цена на Deloitte България... Шокираща разлика. Очевидно е, че Делойт БГ са предпочетени заради цената, но дали тя не трябваше да е с най-малка тежест предвид това, което ще се оценява?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
        Аз може да не мога да смятам теореми и други сложи изчисления, но не мога да не си задам един въпрос: Официално: Цената за Blizoo е 119.7 млн. евро: http://www.capital.bg/biznes/kompani...1197_mln_evro/
        Според друга публикация на в. Капитал пък - "Според Търговския регистър "Близу медиа енд броудбенд" е заложенo като предприятие пред Уникредит Булбанк по договор за заем от 185 млн. евро" http://www.capital.bg/biznes/kompani...o_do_prodajba/
        Е как му излизат сметките на чичо Левон? Два 185 млн. евро кредит на Близу, а то реално на пазара струва 119.7 млн. евро. Това не означавали загуба от 65 млн. евро?
        Очакваш Металурга направен БаММкер да си прави сметки ли
        Той е там като благодарност за нещо от някого

Коментар

• Аз може да не мога да смятам теореми и други сложи изчисления, но не мога да не си задам един въпрос: Официално: Цената за Blizoo е 119.7 млн. евро: http://www.capital.bg/biznes/kompani...1197_mln_evro/
          Според друга публикация на в. Капитал пък - "Според Търговския регистър "Близу медиа енд броудбенд" е заложенo като предприятие пред Уникредит Булбанк по договор за заем от 185 млн. евро" http://www.capital.bg/biznes/kompani...o_do_prodajba/
          Е как му излизат сметките на чичо Левон? Два 185 млн. евро кредит на Близу, а то реално на пазара струва 119.7 млн. евро. Това не означавали загуба от 65 млн. евро?

Коментар

• Първоначално изпратено от Станимира Разгледай мнение
            Бих искала да изкажа силното си възмущение от служителите на Уникредит Булбанк! Явно въпросните не са запознати със законодателството на Република България и не признават валидността на документ като нотариално заверено пълномощно! Губят времето на клиентите си, държат се грубо и непристойно, като наред с това превишават пълномощията си! Ако на някого някога му се налага да има работа с Уникредит по какъвто и да било повод, моля бягайте далече!!!
            Според мен им пиши във фейсбук за случая ти. Като раздухаш нещо публично и компаниите стават много мили и отзивчиви да ти кажа. Аз съм имала проблеми с некоректни фирми и този начин винаги е работил. Разбира се имаш и Комисия за защита на потребителите. Аз също съм се обръщала към тях по различни казуси и винаги са реагирали адекватно. Не знам какъв е случая при теб, ти си прецени.

Коментар

• некомпетентността на служителите

Коментар

• незнам, защо се бутате в тази банка ?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  че къде да идат - в най-стабилната банка на всички земни кълбета, която има двуцифрено число никове на хранилка в този форум, "българската" фибанкасъ ли?
                  Според мен навсякъде другаде ще е по-добре от Уникредит. Само им погледни лихвите по депозитите които дават. Че те утре ще поискат вече и да си плащаш, за да си държиш парите при тях. А таксите и комисионните им са пълен кошмар. Мисля, че даже са най-високи от всички други банки. То да имаше за какво поне, а то само за да се направи голямата печалба. Не са моята банка определено. Все пак не мога да пропусна факта, че прехвърчат искри между мустакаткото и Левон. Имайки предвид, че първият е доказан измамник, бих защитила Левончо в спора тук.

Коментар

• Грую,
                    грешиш, приятелю!
                    Най-стабилната банка на всички времена у нас е именно Уникредит Булбанк!
                    Коя друга банка ще финансира западащ бизнес на банкрутирал олигарх като Иво Прокопиев, ако не стабилната банка на бай Левон?
                    А някъде да си чул нещо по темата?
                    Няма и да чуеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                      Нищо чудно утре да чуем нещо и по негов адрес. Все пак основната част от депозитите в КТБ отидоха в Уникредит. Има за какво да му се мръщи мустакаткото.
                      че къде да идат - в най-стабилната банка на всички земни кълбета, която има двуцифрено число никове на хранилка в този форум, "българската" фибанкасъ ли?
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
                        Май Цветан Василев доста се е изплашил и сега се опитва с всички сили и по всички свои канали да създава паника и скандали. Гледам и лакея на Василев - Миро Иванов е почнал да плюе по бай Левон Вижте:
                        https://www.facebook.com/miroivanovc...51273508484374
                        Нищо чудно утре да чуем нещо и по негов адрес. Все пак основната част от депозитите в КТБ отидоха в Уникредит. Има за какво да му се мръщи мустакаткото.

Коментар

• Май Цветан Василев доста се е изплашил и сега се опитва с всички сили и по всички свои канали да създава паника и скандали. Гледам и лакея на Василев - Миро Иванов е почнал да плюе по бай Левон Вижте:
                          https://www.facebook.com/miroivanovc...51273508484374

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Даже чух, че щял да бъде заместен от един успял бояджия ( пак химик - дизайнер...)
                            И кой тва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                              Unicredit обмисля възможностите за съкращаване на част от служителите си в Италия, Германия и Австрия, дали кризата на банковата група ще засегне и Unicredit България?
                              http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_germaniia_i/
                              Te отдавна имат проблеми там. Миналата година взеха от ЕЦБ май половин милиард евро, за да се рефинансират. Преди това бяха в още по-тежко състояние в началото на кризата. Не помните ли, че бяха отрязли всички дъщерни поделения от към евтини пари и тук се даваша лихви от по 10% на депозити в Уникредит. Сега обаче хората са наплашени от КТБ и Левон се погрижи доста добре по медиите да ги наплаши още. Сега имат страшно много депозити и то на половин процент (което според мен си е подигравка за спестените ми пари) и би трябвало да се чудят какво да правят толкова много пари, при положение, че кредитирането никъде не върви в БГ. Мен лично ме притеснява повече, дали парите на депозантите остават в България или се трансферират, за да подпомагат майката и останалите клонове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov
                                Да Химик Металурга ще е първия уволнен до края на седмицата

Инфото е от достоверен източник
                                Даже чух, че щял да бъде заместен от един успял бояджия ( пак химик - дизайнер...)

Коментар

Working...
                                X