Toва ми прилича на поредния идиотски номер от тази банка.Според мен единствената цел е да се затруднят максимално клиентите.ИМАМ СМЕТКИ В ТАЯ ТЪЙ НАРЕЧЕНА БАНКА още от времето на Булбанк.Да се таковам в главта проста
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уникредит Булбанк...?!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеЕ защо е това ограничение на клоновете? Не виждам никаква логика....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеЗа максимално улеснение на клиентите получаването на влоговете ще става в 43 филиала на УниКредит Булбанк в 29 града в страната.
За София са определени шест филиала. Пълен списък с филиалите, техните адреси и работно време ще бъде достъпен за всички заинтересовани на официалния сайт на УниКредит Булбанк. Изплащането на депозитите ще се извършва в работните дни от седмицата.
В банката е създадена организация, така че обслужването на клиенти да премине гладко. В изплащането на гарантираните суми ще бъдат ангажирани над 270 служители, които са добре обучени и ще могат да окажат необходимото съдействие на всички, така че да не бъде нарушен и обичайният ритъм на работа в тези 43 филиала.
Допълнителна информация за клиенти:
УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти
тел: 0700 1 84 84
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Me...EWS_24_11_2014
Изобщо не им вярвам. Очакват ни огромни опашки... но какво да се прави късмет.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
За максимално улеснение на клиентите получаването на влоговете ще става в 43 филиала на УниКредит Булбанк в 29 града в страната.
За София са определени шест филиала. Пълен списък с филиалите, техните адреси и работно време ще бъде достъпен за всички заинтересовани на официалния сайт на УниКредит Булбанк. Изплащането на депозитите ще се извършва в работните дни от седмицата.
В банката е създадена организация, така че обслужването на клиенти да премине гладко. В изплащането на гарантираните суми ще бъдат ангажирани над 270 служители, които са добре обучени и ще могат да окажат необходимото съдействие на всички, така че да не бъде нарушен и обичайният ритъм на работа в тези 43 филиала.
Допълнителна информация за клиенти:
УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти
тел: 0700 1 84 84
http://www.unicreditbulbank.bg/bg/Me...EWS_24_11_2014
Изобщо не им вярвам. Очакват ни огромни опашки... но какво да се прави късмет.
Коментар
-
Интересното е, че Уникредит не само, че не са банката с най-голям брой клонове, но и на сайта на Фонда списъкът им с офиси/клонове, където ще се обслужват клиенти на КТБ е нищожен спрямо този на останалите банки. За сравнение ЦКБ примерно са посочили 4-5 пъти повече обекти... Интересно ми е как ще се справят в този случай с двете цифрички ))
Уникредит
http://dif.bg/wp-content/uploads/201...0%B8%D1%82.pdf
ЦКБ
http://dif.bg/wp-content/uploads/201...0%9A%D0%91.pdf
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнениеМоже би има малко вложители, чиито ЕГН-та завършват на 5, и за това са сложили още една група, които завършват на 6. Между впрочем, като гледам обявените клонове на Уникредит, през които ще се плащат парите, те са изключително малко, на фона на останалите банки, защото не през всички клонове на банката ще се плащат парите от КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nstancheff Разгледай мнениеИзпуснал си малката подробност, че само 6 клона на Булбанк в София ще изплащат през фонда според документа качен на dif.bg. За останалите клонове пише "За вложителите с гарантирани влогове от КТБ, които са и клиенти на ОБ, по нейна преценка се предоставя възможност за безкасово изплащане на обезщетението по сметките им при нея , чрез останалите клонове на банката извън приложения списък."
Коментар
-
В последния момент може да пуснат корекция с БАКБ ...само предполагамПървоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИзвинявайте, но сега видях кои банки ще връщат депозитите на КТБ
ЕГН/ЕИК Банка
0. Банка ДСК ЕАД
1. Обединена българска банка АД
2. Юробанк България АД
3. Райфайзенбанк (България) ЕАД
4. Алианц Банк България АД
5. УниКредит Булбанк АД
6. УниКредит Булбанк АД
7. Централна кооперативна банка АД
8. СИБАНК ЕАД
9. Първа инвестиционна банка АД, вкл. обслужването на чуждестранните лица
Можете ли да ми обясните, защо Уникредит участва два пъти? Каква точно е логиката?
Според информацията на сайта им те имат приблизително 200 клона в цялата страна, а ЦКБ например имат 268 , ДСК пък имат (към 2009 г. 376) . Та можете ли да ми обясните как така Левон лапа два пъти повече от всички други?
Очаквам обяснение, защото явно на никой не му направи впечатление тази лекинка новинка, а само че 9 банки ще изплащат депозитите на КТБ.
Коментар
-
Изпуснал си малката подробност, че само 6 клона на Булбанк в София ще изплащат през фонда според документа качен на dif.bg. За останалите клонове пише "За вложителите с гарантирани влогове от КТБ, които са и клиенти на ОБ, по нейна преценка се предоставя възможност за безкасово изплащане на обезщетението по сметките им при нея , чрез останалите клонове на банката извън приложения списък."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИзвинявайте, но сега видях кои банки ще връщат депозитите на КТБ
ЕГН/ЕИК Банка
0. Банка ДСК ЕАД
2. Юробанк България АД
5. УниКредит Булбанк АД
6. УниКредит Булбанк АД
8. СИБАНК ЕАД
Можете ли да ми обясните, защо Уникредит участва два пъти? Каква точно е логиката?
Според информацията на сайта им те имат приблизително 200 клона в цялата страна, а ЦКБ например имат 268 , ДСК пък имат (към 2009 г. 376) . Та можете ли да ми обясните как така Левон лапа два пъти повече от всички други?
Очаквам обяснение, защото явно на никой не му направи впечатление тази лекинка новинка, а само че 9 банки ще изплащат депозитите на КТБ.Last edited by kat123; 25.11.2014, 19:12.
Коментар
-
Извинявайте, но сега видях кои банки ще връщат депозитите на КТБ
ЕГН/ЕИК Банка
0. Банка ДСК ЕАД
2. Юробанк България АД
5. УниКредит Булбанк АД
6. УниКредит Булбанк АД
8. СИБАНК ЕАД
Очаквам обяснение, защото явно на никой не му направи впечатление тази лекинка новинка, а само че 9 банки ще изплащат депозитите на КТБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение+1!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение"Последното ѝ назначение от края на 2013 г. е като директор на отдел „Частни клиенти""
Тая, пък! Директор на отдел е като мениджър на водопад.....
Коментар
Коментар