IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк...?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнение
    В лева или в евро Левон пак ще върти далаверите, с които управлява парите на вложителите. Аз за това винаги си имам си едно наум с него!
    Ако е така - това е най-малкото нелоялна търговска практика! Не е много честно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jawly Разгледай мнение
      Откакто взима кеша си в евра на 0.25% лихва от ЕЦБ и ги раздава при нас на по 5-6-7% лихви по кредитите. Просто като минем в евро, няма да му се налага да превалутира в левове и и ще печели повече.
      В лева или в евро Левон пак ще върти далаверите, с които управлява парите на вложителите. Аз за това винаги си имам си едно наум с него!

Коментар

• Откога Левон е станал такъв привърженик на въвеждането на еврото?

Металурга усеща дебелия дето се задава и се опитва да се измъкне но няма да му се отвори парашута

Тя Европата да не пасе трева че да си вкара такъв автогол - Гърция и стига си мисля

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
          Откога Левон е станал такъв привърженик на въвеждането на еврото?
          Откакто взима кеша си в евра на 0.25% лихва от ЕЦБ и ги раздава при нас на по 5-6-7% лихви по кредитите. Просто като минем в евро, няма да му се налага да превалутира в левове и и ще печели повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Намерих го. При Цветанка Ризова е бил. Интересно какви ли ги е наговорил. Сега ще го гледам и аз. http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...-pazara-2.html
            Откога Левон е станал такъв привърженик на въвеждането на еврото?

Коментар

Днес Левон коментираше важни въпроси в студиото на bTV: някой може ли да даде линк и в кое предаване беше, че не обърнах много внимание в началото?
              Намерих го. При Цветанка Ризова е бил. Интересно какви ли ги е наговорил. Сега ще го гледам и аз. http://www.btv.bg/video/shows/lice-v...-pazara-2.html

Коментар

• Днес Левон коментираше важни въпроси в студиото на bTV: някой може ли да даде линк и в кое предаване беше, че не обърнах много внимание в началото?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                  Честито,

от февруари такса теглене 0.10% мин 1 лев. На всички суми. Сещате се защо. Честито на банковярващите. Аз не съм.
                  ДСК също има такса за теглене - 0.10% върху цялата сума, мин.1.00 лв
                  https://dskbank.bg/repository/docume...ff%20firms.pdf
                  Last edited by Penko; 29.12.2014, 12:29.

Коментар

• ivancholak,

вярно ли? Баси и наглия. Първо плаши народа, за да му събере паричките на смешни лихви, а после го одрусва едно хубаво с нови допълнителни таксички. Този е за съд. То не случайно Уникредит е може би най осъжданата банка в страната от клиентите си.
                    Last edited by chronos; 29.12.2014, 12:06.

Коментар

• Честито,

от февруари такса теглене 0.10% мин 1 лев. На всички суми. Сещате се защо. Честито на банковярващите. Аз не съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Balcerovich Разгледай мнение
                        Колеги, извинявам се, че не съм на автотематика , но си спомням, че Кадафи на времето беше взел един тлъст пакет от Уникредит и източваше либийските пари през Унито. Още ли Либийската централна банка държи над 5% от капитала на Уникредит?
                        Паднаха под 3% след увеличението на капитала преди 2 години

Коментар

• Колеги, извинявам се, че не съм на автотематика , но си спомням, че Кадафи на времето беше взел един тлъст пакет от Уникредит и източваше либийските пари през Унито. Още ли Либийската централна банка държи над 5% от капитала на Уникредит?

Коментар

• Първоначално изпратено от hoodini Разгледай мнение
                            Всъщност условията за изплащане са доста прилични, в сравнение с разните лизинги.
                            Колите няма какво да коментирам, защото е една от най-добрите комбинации марка/вносител. За съжаление местните първенюта не разбират от хубави коли на добра цена, а търсят нещо от VAG..
                            Е то ясно, че могат да предложат по-прилични условия. Все пак могат да натиснат доста вносителите и да се договорят. По-скоро колегите се смееха на това, че не е много удачно да продаваш в банката коли. Малко не сериозна работа. Все пак всяка банка е консервативна институция, която трябва да вдъхва доверие на клиентите си, че може да се грижи за спестяванията им, а не е хипермаркет. Иначе и на мен ще са ми интересни да видя какви са първите данни за продажбите. Както се казва, да видим, кой крив и кой прав.

Коментар

Хайде стига вече толкова шеги и закачки! Нека да видим как ще потръгнат продажбите на количките Мазда и след това да коментираме :-)
                              Всъщност условията за изплащане са доста прилични, в сравнение с разните лизинги.
                              Колите няма какво да коментирам, защото е една от най-добрите комбинации марка/вносител. За съжаление местните първенюта не разбират от хубави коли на добра цена, а търсят нещо от VAG..

Коментар

• Ето я истинската причина за свалянето на рейтинга на Уникредит до този на България (junk) Колкото и да го въртят и сучат, истината си излиза наяве
                                12 европейски банки застрашени от кризата в Русия

"7,5 милиарда евро може да достигнат загубите за 12 европейски банки, ако в Русия се повтори сценария на кризата от 1998 г.", информира Блумбърг, позовавайки се на доклад на анализатори на "Дойче банк".

Според информацията им сред най-пострадалите ще е Raiffeisen Bank International /RBI/, Societe Generale SA и UniCredit SpA. Загубата за всяка една от банките, оценена от финансовите анализатори, възлиза на 1 милиарда евро.

Ако се случи "екстремен сценарии", тогава всички 12 банки ще бъдат принудени да прекратят дейността си в Русия. Според анализатори най-тежко ще бъдат засегнати "Aareal Bank AG", "Commerzbank AG" и "Nordea Bank.

Икономическата криза от август 1998 г. беше една от най-трудните за страната. В резултат на неизпълнение на държавни облигации поради ниските цени на петрола рублата падна за шест месеца повече от 3 пъти.

Автор: Хаштаг-BG

http://hashtag-bg.com/articles/16034...81%D0%B8%D1%8F

Коментар

Working...
                                X