If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понеделник, 1 юни 2009
Обир от трезора на банков клон на “УниКредит Булбанк” е бил извършен тази сутрин около 8 часа, съобщиха от МВР. Банката се намира в обща сграда с жилищна кооперация в Петрич. Човек от охраната е подал сигнал за обира сутринта в полицията.
Полицейски екип, изпратен на мястото, е открил, че е проникнато в гражданския трезор. В стената е направена дупка с размери 50 на 40 см. През отвора е проникнато в избено помещение, собственост на банката. Между него и гражданския трезор е взломена метална врата чрез счупване на патронник, като по този начин крадците са проникнали в трезора.
Разбити са 37 метални касети, от които 27 не се използват. Вещите в тях са били застраховани. По случая е образувано полицейско дознание, сезирана е и прокуратурата. Все още не е ясно точното количество на откраднатото, но е възможно сумата да надхвърли един милион лева.
Това не първият подобен случай в региона. В края на миналата година от клон на същата банка в Благоевград, крадци отмъкнаха 700 000 лв. Трезорът на банката се е използвал също и за съхранение на пари от охранителна фирма “Секюрити сървисис България” АД и обменно бюрo “Панасоник”. Крадците все още не са открити. http://www.vsekiden.com/?p=51916
[color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус
Аз пък искам да ги похваля че премахнаха таксата за вноски на каса,БРАВО!
Аз пък искам да ги похваля за премахната такса " вход в банката" и за предстоящата и много рекламирана услуга " ползване на стол в банката"......
Наистина заслужават похвала че премахнаха таксата за вноски на каса, БРАВО.
Но за сметка на БРАВОТО:
1. Вдигнаха 2 пъти таксата за теглене от каса (аз го разбирам така - за внасяне може, за теглене неможе);
2. Такса обслужване на разплащателна сметка в BGN стана 2лв, за EUR 1.5EUR. Направете справка каква е таксата в другите банки.
3. Такса за превод в друга банка в сметка в BGN стана 1.7лв, не смея и да помисля да направя первод в EUR сметка в друга банка.
4. Курс BGN/EUR е бетер чейндж бюро. Безкасово купува 1.945000 продава 1.960000. Касово купува 1.940000, продава 1.960000. Курс към 03.05.2009. Направете справка в други банки
5. Сурвакаха всички клиенти с вече изтеглени кредити в BGN и EUR с допълнителен коефициент ПРЕМИЯ (т.е. преведено на български език коефициент ПОДИГРАВКА), който в момента за различните кредити e в размер на около 3.0% - 3.5%. Ако питате какво е моето лично менение, то е че за мен този коефициент е коефициент ПОДИГРАВКА с който Банката си прави ТАШАК с клиентите си. За повече информация: http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...a6a480dbcf64f/
Моля да ме поправите веднага ако това не е вярно, благодаря.
Да. И аз това имам предвид (не беше упрек). Наистина са се самозабравили.
Аз също съм в процес на прекратяване на отношенията с банката.
Първоначално изпратено от nns
Първоначално изпратено от stdmv
Не ги оправдавай. Всички нови 'схеми', винаги в ущърб на клиента, особено на обикновения клиент, се решават поне от висшия мениджмънт.
Не си мислете, че мениджмънтът оставя анонимни средни служители да правят каквото си искат.
С големите клиенти е съвсем различно. Те се галят с перце. Но при обикновения клиент е пълен произвол.
А банката е такава, защото клиентите са овце. Ако си тръгват след първия случай на произвол, щеше да е по-различно. Аз си мисля, че това така или иначе ще се случи, макар и по-бавно.
Ама въобще не ги оправдавам , явно не съм бил ясен - толкова са се самозабравили и хвърчат , че няма на къде повече. И знам че лайната се об висшия се бъркат - никой друг няма право на нещо повече от следване на предписанията.
Коментар