IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уникредит Булбанк

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Малко отговори...

Първоначално изпратено от blah blah
    xxx
    Приятелю, това нещо нецензурно ли замества или смяташ, че Булбанк е нещо от сорта на "Трите Хикса" в банкирането?
    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Банков обир в Петрич
      Разбиха трезор на Булбанк
      понеделник, 1 юни 2009
      Обир от трезора на банков клон на “УниКредит Булбанк” е бил извършен тази сутрин около 8 часа, съобщиха от МВР. Банката се намира в обща сграда с жилищна кооперация в Петрич. Човек от охраната е подал сигнал за обира сутринта в полицията.

Полицейски екип, изпратен на мястото, е открил, че е проникнато в гражданския трезор. В стената е направена дупка с размери 50 на 40 см. През отвора е проникнато в избено помещение, собственост на банката. Между него и гражданския трезор е взломена метална врата чрез счупване на патронник, като по този начин крадците са проникнали в трезора.

Разбити са 37 метални касети, от които 27 не се използват. Вещите в тях са били застраховани. По случая е образувано полицейско дознание, сезирана е и прокуратурата. Все още не е ясно точното количество на откраднатото, но е възможно сумата да надхвърли един милион лева.

Това не първият подобен случай в региона. В края на миналата година от клон на същата банка в Благоевград, крадци отмъкнаха 700 000 лв. Трезорът на банката се е използвал също и за съхранение на пари от охранителна фирма “Секюрити сървисис България” АД и обменно бюрo “Панасоник”. Крадците все още не са открити.
      http://www.vsekiden.com/?p=51916
      [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

Коментар

xxx

Коментар

xxx

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
            Първоначално изпратено от antonii
            Аз пък искам да ги похваля че премахнаха таксата за вноски на каса,БРАВО!
            Аз пък искам да ги похваля за премахната такса " вход в банката" и за предстоящата и много рекламирана услуга " ползване на стол в банката"......
            хихихихи!!!!!!!!! само дето нямат столове - държат да им стоиш на крака!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
              Първоначално изпратено от antonii
              Аз пък искам да ги похваля за премахната такса " вход в банката" и за предстоящата и много рекламирана услуга " ползване на стол в банката"......
              Наистина заслужават похвала че премахнаха таксата за вноски на каса, БРАВО.
              Но за сметка на БРАВОТО:
              1. Вдигнаха 2 пъти таксата за теглене от каса (аз го разбирам така - за внасяне може, за теглене неможе);
              2. Такса обслужване на разплащателна сметка в BGN стана 2лв, за EUR 1.5EUR. Направете справка каква е таксата в другите банки.
              3. Такса за превод в друга банка в сметка в BGN стана 1.7лв, не смея и да помисля да направя первод в EUR сметка в друга банка.
              4. Курс BGN/EUR е бетер чейндж бюро. Безкасово купува 1.945000 продава 1.960000. Касово купува 1.940000, продава 1.960000. Курс към 03.05.2009. Направете справка в други банки
              5. Сурвакаха всички клиенти с вече изтеглени кредити в BGN и EUR с допълнителен коефициент ПРЕМИЯ (т.е. преведено на български език коефициент ПОДИГРАВКА), който в момента за различните кредити e в размер на около 3.0% - 3.5%. Ако питате какво е моето лично менение, то е че за мен този коефициент е коефициент ПОДИГРАВКА с който Банката си прави ТАШАК с клиентите си. За повече информация:
              http://www.moitepari.bg/Spravochnik/...a6a480dbcf64f/

Моля да ме поправите веднага ако това не е вярно, благодаря.

Коментар

• Забравих - БРАВО, БРАВО...

Коментар

• Първоначално изпратено от antonii

Коментар

• Колко напредничаво от страна на Булбанк, нямам думи за тях освен - Българската банка!

Коментар

• Аз пък искам да ги похваля че премахнаха таксата за вноски на каса,БРАВО!

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                        Първоначално изпратено от ssss
                        Първоначално изпратено от wannarock
                        т.нар. банки в бг като всичко останало са под всяка критика
                        A пък в чужбина банките са се утепали така да се каже.
                        А т.н. "българи'' - чуждопоклонници са под всичко което може да се сетиш.
                        банка не е българска дума
                        продължавай да се поланяш на българското
                        И на мен много неща в Родината не ми харесват но чак пък всичко да е скапано?

Коментар

• Първоначално изпратено от ssss
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          банка не е българска дума
                          продължавай да се поланяш на българското
                          Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

Коментар

• т.нар. банки в бг като всичко останало са под всяка критика
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Да. И аз това имам предвид (не беше упрек). Наистина са се самозабравили.
                                Аз също съм в процес на прекратяване на отношенията с банката.

Първоначално изпратено от nns
                                Първоначално изпратено от stdmv
                                Не ги оправдавай. Всички нови 'схеми', винаги в ущърб на клиента, особено на обикновения клиент, се решават поне от висшия мениджмънт.

Не си мислете, че мениджмънтът оставя анонимни средни служители да правят каквото си искат.

С големите клиенти е съвсем различно. Те се галят с перце. Но при обикновения клиент е пълен произвол.

А банката е такава, защото клиентите са овце. Ако си тръгват след първия случай на произвол, щеше да е по-различно. Аз си мисля, че това така или иначе ще се случи, макар и по-бавно.
                                Ама въобще не ги оправдавам , явно не съм бил ясен - толкова са се самозабравили и хвърчат , че няма на къде повече. И знам че лайната се об висшия се бъркат - никой друг няма право на нещо повече от следване на предписанията.

Коментар

Working...
                                X