If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
toia izpit e pulen tashak! tozi material e basics v universiteta. Az minalata godina go uchih a u nas ti go iskat za lizenz za broker ili konsultant. Egati nivoto ima v BG togava ot univ.konsultanti. ujas prosto ujas. Tozi lizenz e pulen smiah i ili triabva da promeniat materiala s neshto seriozno i segashnite brokeri da se iaviat pak ili da mahnat nujdata ot takuv lizenz
Дори и да си ги спомня някой, едва ли ще ти ги каже ей-така за без пари. А пък те едва ли ще са и същите.
Коментар
Exam
За КФН, брокерите, консултантите, и още нещо...
В събота е изпита за брокери, а в неделя за консултанти - също както предният път.
Аз лично се интересувам от задачите за брокери ...
Коментар
ribata
izpita za brokeri li shte e
Коментар
Exam
Ами понеже ще се явявам на изпита в края на тази седмица, бих искал да помоля ако някой си спомня някои от задачите от предния изпит, да ги сподели тук.
Благодаря предварително
Коментар
Ali G
консултанти и брокери
A ima i drugo neshto- kak shte me konsultira chovek za BG pazara na akcii, sled kato dori edin den ne e gledal pazara i vuobshte ne znae za kakvo stava vupros ???Kakvo kato moje da mi izchisli cenata na opcia, kude i nema takova jivotno po formulata na Black- Scholes ?Sistemata e neveroiatno glupava
Мафиот - не забравяй че таксата за КФН е 300лв. и така или иначе вземат не повече от 30%!
после и по още 60 за мижавия сертификат!
Търговийката (алъшвериша) да върви!
Коментар
Мафиот
консултанти и брокери
Прав си Али, никакъв смисъл няма от сертификата. Мой познат дори не е получил повишение на заплатата, та било то и символично. Просто поредната хартийка в папката с документи. В България малко неща се оценяват. Бягайте зад граница и дано там успеете, ако сте кадърни.!
Коментар
Ali G
консултанти и брокери
Tova puk e nai bezmislenata dlujnost v BG- navsiakude konsultantite se naznachavat za da se izpulniat zakonovite iziskvania. Zashto da se lujem- taka si e!
Коментар
архивар
консултанти и брокери
Пичове, какво ново по тая тема? Останаха ли незапълнени бройки за консултанти по посредниците?
Az lichno sam s mnogo smeseni chustva...
radvam se za novia mi sertificat i mi e mnogo tajno che nima da sam poveche broker
kakvo da se pravi chovek triabva da zahvarli starite si odejdi za da obleche novi...
Коментар
edin ot tqh
Sertificati
Официалното връчване на сертификати за брокер и инвестиционен консултант ще се състои на 22.06.2004 г. от 15 ч. 16.6.2004 г
Комисията за финансов надзор уведомява издържалите изпитите за придобиване на право за извършване на дейност като брокер и инвестиционен консултант, че връчването на сертификатите ще се проведе на 22 юни 2004 г. от 15.00 часа в сградата на КФН. При явяването си лицата трябва да носят документ за самоличност и документ за платена такса, съгласно Приложение към чл. 27, ал. 2 от ЗКФН, т. 1.1., б. “Б”.
Коментар