IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

С ЧИП ? - новите карти на ПИБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зависи от системата на Visa, а не от банката, която ти е издала картата. С една дума, независимо от банката, чипа и картата, Я ПАЗИ. Не я давай никога на никой! Плащай сам и гледай какво правиш! Никога не давай картата на обслужващия да ти я носи някъде и да се обслужва с нея.

И си пусни SMS известяване. Не е скъпо.

Първоначално изпратено от ПешоКенин
    Първоначално изпратено от Наблюдател
    Някой има ли идея защо след като имам Visa карта с чип на ПИБ, след 1-то ми успешно плащане през ПОС терминал, с въвеждане на ПИН, вече не ми иска ПИН, а плащането е като със старата ми карта - това доста ме изнервя
    Загубих доста време и нерви за (насилствената) подмяна
    По-старите пос-терминали не искат ПИН. Може да си попаднал на такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наблюдател
      Някой има ли идея защо след като имам Visa карта с чип на ПИБ, след 1-то ми успешно плащане през ПОС терминал, с въвеждане на ПИН, вече не ми иска ПИН, а плащането е като със старата ми карта - това доста ме изнервя
      По-старите пос-терминали не искат ПИН. Може да си попаднал на такъв.

Коментар

• Някой има ли идея защо след като имам Visa карта с чип на ПИБ, след 1-то ми успешно плащане през ПОС терминал, с въвеждане на ПИН, вече не ми иска ПИН, а плащането е като със старата ми карта - това доста ме изнервя

Коментар

• Първоначално изпратено от The Economist
          Новите дебитни карти с чип работят след пране с течен Persil и центрофуга, установих вчера.
          хехехехе това е за Бисери и Вицове.

Коментар

• мод, тази тема защо не си е в темата за самата банка!???

мерси за редовното триене

Коментар

• Новите дебитни карти с чип работят след пране с течен Persil и центрофуга, установих вчера.

Коментар

• За да си следиш паричните потоци, влез във виртуалния клон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Main_Power
                  Първоначално изпратено от kif
                  можеш да си следиш сметката и по телефона, но трябва да изискаш тази услуга от някой клон - дават ти номер с парола, а ти заявяваш от кои номера ще се обаждаш и така
                  Карта с чип от ПИБ звучи много хубаво и сигурно само дето на служителите си да сложат един чип за да се внимава с личните данни на хората -ще дадът карта на някой който не трябва -с данните с носителя -всичко и после само ще предложат да се издаде нова карта- ама аз съм спокоен и не се разправях много понеже е дебитна а ако беше кредитна някой щеше да цока чип уволнение ама са като са ми дали данните на друг да не съм луд да внясам и да се чудя кой и кога ще ми ги изтегли
                  Да дадАт /не дадът/ картата ти на някой др. е лошо, но не знам дали знаеш, че при злоупотреба с карта, ПИБ възстановява парите. Няма по-глезени от клиентите на ПИБ /посети няколко др. банки и ще се увериш - от опит знам/, но няма и по-кисели и по-недоволни от тях, но нали знаеш било жена му избягала или мъжът й изневерил и тръгнали хората да търсят поле за изява и да се правят на велики. Абе колкото повече му даваш на един човек, толкова повече той се самозабравя.

Коментар

• А може ли с картите на другите банки?

Между другото, ПИБ има електронно банкиране, според мен най-доброто. Може да си го пуснете само за гледане.

Първоначално изпратено от pavel
                    Първоначално изпратено от bondinio
                    Аз все още не мога да следя през ePay наличност на моята сметка в ПИБ...
                    и аз имам същия проблем.. не са се подготвили достатъчно технически ПИБ преди да пуснат картите..
                    ...мда, трябва да ходя всеки път до банкомата, вместо да си клатя краката пред компютъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      можеш да си следиш сметката и по телефона, но трябва да изискаш тази услуга от някой клон - дават ти номер с парола, а ти заявяваш от кои номера ще се обаждаш и така
                      Карта с чип от ПИБ звучи много хубаво и сигурно само дето на служителите си да сложат един чип за да се внимава с личните данни на хората -ще дадът карта на някой който не трябва -с данните с носителя -всичко и после само ще предложат да се издаде нова карта- ама аз съм спокоен и не се разправях много понеже е дебитна а ако беше кредитна някой щеше да цока чип уволнение ама са като са ми дали данните на друг да не съм луд да внясам и да се чудя кой и кога ще ми ги изтегли

Коментар

• можеш да си следиш сметката и по телефона, но трябва да изискаш тази услуга от някой клон - дават ти номер с парола, а ти заявяваш от кои номера ще се обаждаш и така
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                          и аз имам същия проблем.. не са се подготвили достатъчно технически ПИБ преди да пуснат картите..
                          ...мда, трябва да ходя всеки път до банкомата, вместо да си клатя краката пред компютъра.
                          За връзка с мен:
                          web: http://web.hit.bg/myprograms/

Коментар

• Първоначално изпратено от pavel

Коментар

• Аз все още не мога да следя през ePay наличност на моята сметка в ПИБ...
                              За връзка с мен:
                              web: http://web.hit.bg/myprograms/

Коментар

• Може навсякъде където пише Maestro. Вкл. и epay.

Коментар

Working...
                                X