IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То да беше само Пиреос ами и при ПИБ е същото от известно време
    Първоначално изпратено от rasovski Разгледай мнение
    Искам да споделя. че само в рамките на един месец банка Пиреос вдигна таксите си между 50-60% без каквито и да е обяснения или предизвестие.Явно намалените приходи се компенсират с високи такси в ущърб на всички лоялни клиенти.

Коментар

• Искам да споделя. че само в рамките на един месец банка Пиреос вдигна таксите си между 50-60% без каквито и да е обяснения или предизвестие.Явно намалените приходи се компенсират с високи такси в ущърб на всички лоялни клиенти.
      rasovski

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
        Супер, на 30 ги внасят, на 1-ви ги изнасят и всички са щастливи
        Анджък

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
          Някой ще ми изясни ли защо го правят това банките в края на тримесечието ??

30 Март 2011- Баланс Управление емисионно - 21 868 милиона лв.
          31 Март 2011 - Баланс Управление емисионно - 23 878 милиона лв.

Ръст с 2 милиарда за 1 ден или ..

Към 31-ви март 2011 г. балансовото число на управление “Емисионно” нараства рязко с 2 009 млн. лева. Основните промени по пасива на баланса на управление “Емисионно” са както следва: повишение на задълженията към банки с около 1 678 млн. лева и повишение на задълженията към правителството и бюджетни организации с около 207 млн. лв. Горепосочените промени са свързани основно с: постъпления по валутни сметки на търговски банки във връзка с регулации на минималните задължителни резерви – общо в размер на 725 млн. евро; покупки на резервна валута от търговски банки – общо в размер на 305 млн. евро; движение по валутни сметки на правителството и бюджетните организации; преоценка на монетарното злато и специалните права на тираж (СПТ) поради динамиката в цената им на международните пазари.
          http://www.bnb.bg/Statistics/StBNBBa...1&archiveYear=
          и виж наредба 21

Като гледам ,са те светнали с "думи прости"

Коментар

• Супер, на 30 ги внасят, на 1-ви ги изнасят и всички са щастливи

Коментар

• Защото БНБ им иска да си преведат МЗР-тата към 31 число на всеки месец. Преди бяха длъжни да ги поддържат по всяко време, но това беше въведено като антикризисна мярка.

Коментар

• Някой ще ми изясни ли защо го правят това банките в края на тримесечието ??

30 Март 2011- Баланс Управление емисионно - 21 868 милиона лв.
                31 Март 2011 - Баланс Управление емисионно - 23 878 милиона лв.

Ръст с 2 милиарда за 1 ден или ..

Към 31-ви март 2011 г. балансовото число на управление “Емисионно” нараства рязко с 2 009 млн. лева. Основните промени по пасива на баланса на управление “Емисионно” са както следва: повишение на задълженията към банки с около 1 678 млн. лева и повишение на задълженията към правителството и бюджетни организации с около 207 млн. лв. Горепосочените промени са свързани основно с: постъпления по валутни сметки на търговски банки във връзка с регулации на минималните задължителни резерви – общо в размер на 725 млн. евро; покупки на резервна валута от търговски банки – общо в размер на 305 млн. евро; движение по валутни сметки на правителството и бюджетните организации; преоценка на монетарното злато и специалните права на тираж (СПТ) поради динамиката в цената им на международните пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8989 Разгледай мнение
                  Критериите са, че си закъснял с плащане към друга банка или небанкова институция.Затова закриват картата,страх ги е. Иначе е гадно, не защитавам банката
                  Наистина е възможно да са направили справка в Кредитния регистър и там да са излезли лоши неща. Към това мога само да добавя, че имаш право да поискаш и да получиш информация какво пише за теб в Кредитния регистър. Разрови се и ще намериш процедурата.
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Банка ОББ е изключително некоректна

Вчера ходих да си подновя кредитната карта и след половин час чакане служителките да я намерят се оказа, че картата няма да ми бъде преиздадена и ще бъде закрита. Готино, нали!

Към тази карта съм вързал различни сметки да се плащат, регистрирал съм я тук и там и за различни плащания по Интернет и сега изведнъж се оказва, че ще бъде закрита!!!

След въпроса "ЗАЩО МИ ЗАКРИВАТЕ КАРТАТА?" последва още 15 минутно обаждане по телефони и ровене из пощи и в крайна сметка отговорът който ми бе даден беше:

Ами поради НЯКАКВИ СИ критерии, на някои лица не им се преиздават картите !!!

Смешна работа А какви са тези критерии никой не ти казва.

Погасявам сравнително редовно задълженията си по нея (случвало се е да закъснея с по ден-два, но това е неизбежно)
                    Но дори и да не беше така -

Елементарно отношение с клиентите изисква поне да ми изпратят уведомителен мейл или да ми се обадят по телефона, за да ме уведомят!

Затова моят съвет е: Не ползвайте кредитни карти от ОББ!

Преди година по същия начин ми бяха закрили и сметките при тях без никакво предизвестие.

Повече не искам и да чувам за ОББ
                    Критериите са, че си закъснял с плащане към друга банка или небанкова институция.Затова закриват картата,страх ги е. Иначе е гадно, не защитавам банката

Коментар

• Банка ОББ е изключително некоректна

Вчера ходих да си подновя кредитната карта и след половин час чакане служителките да я намерят се оказа, че картата няма да ми бъде преиздадена и ще бъде закрита. Готино, нали!

Към тази карта съм вързал различни сметки да се плащат, регистрирал съм я тук и там и за различни плащания по Интернет и сега изведнъж се оказва, че ще бъде закрита!!!

След въпроса "ЗАЩО МИ ЗАКРИВАТЕ КАРТАТА?" последва още 15 минутно обаждане по телефони и ровене из пощи и в крайна сметка отговорът който ми бе даден беше:

Ами поради НЯКАКВИ СИ критерии, на някои лица не им се преиздават картите !!!

Смешна работа А какви са тези критерии никой не ти казва.

Погасявам сравнително редовно задълженията си по нея (случвало се е да закъснея с по ден-два, но това е неизбежно)
                      Но дори и да не беше така -

Елементарно отношение с клиентите изисква поне да ми изпратят уведомителен мейл или да ми се обадят по телефона, за да ме уведомят!

Затова моят съвет е: Не ползвайте кредитни карти от ОББ!

Преди година по същия начин ми бяха закрили и сметките при тях без никакво предизвестие.

Повече не искам и да чувам за ОББ
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                        добри утро дето викаше един колега

един приятел се върна от САЩ за 2 седмици и направо се хвана за главата като влезна в една БГ баМка . такса тук , такса там , такса за тва , такса за онова ..... така си живеят иконмическите паразити в БГ , много им е добре и на банки , чиновници и политици - като имат нужда от пари - айде да вдигнем таксата , лихвата данъка или каквото и да било и българинът си плаща ли плаща ....
                        такса жив челяк забрави -тя е най важната
                        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Багера ше опрай нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                            Родните банки си начисляват 5300% печалба от таксите за преводи, алармираха гневни граждани, цитирани от "Стандарт". Сега услугата струва средно 5 лева. А стойността на транзакцията от една банка в друга, която прибира БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ, е само 9 стотинки.
                            добри утро дето викаше един колега

един приятел се върна от САЩ за 2 седмици и направо се хвана за главата като влезна в една БГ баМка . такса тук , такса там , такса за тва , такса за онова ..... така си живеят иконмическите паразити в БГ , много им е добре и на банки , чиновници и политици - като имат нужда от пари - айде да вдигнем таксата , лихвата данъка или каквото и да било и българинът си плаща ли плаща ....

Коментар

• Родните банки си начисляват 5300% печалба от таксите за преводи, алармираха гневни граждани, цитирани от "Стандарт". Сега услугата струва средно 5 лева. А стойността на транзакцията от една банка в друга, която прибира БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ, е само 9 стотинки.
                              Last edited by MILOM; 16.03.2011, 12:22.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                                хитър Петър се опитва да се прави на хитър и в тази тема . че лихвите в БГ са 3 пъти по -виоски от Европа е факт . кво точно пак ломотиш не е ясно . че и Маркса вкара .
                                я пак се изкажи как нищо не зависило от министъра на финасите да се посмеем малко
                                Не съм ти виновен че не можеш да си плащаш кимизарника.Лихвите трябва да са високи за да се възпират такива като теб дето решили да се правят на баровци с гол задник.Вземи та напиши скалата за ДОД щото орева и плоския данък.Вземи работи да се облагодетелстваш и ти а не гледай в чуждите паници.

Коментар

Working...
                                X