IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лоши банки - Добри банки

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Помощ за курсов проект

Здравейте!
    Ние сме студенти от Икономически университет - Варна, специалност Маркетинг и правим изследване за банковия сектор, заложено в курсов проект. Вашето мнение по поставените въпроси е изключително важно за нас!
    Анонимността Ви е гарантирана! Краен срок за попълване 14.04.2013 г. Благодарим Ви за отделеното време. http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=BANKS
    Last edited by ElicaNikolaeva; 05.04.2013, 23:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Попълних я , дано да ти е от полза
      И аз, но смятам, че би могла да бъде по-интересна. С повече конкретика за финансовите инструменти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kameliq Angelova Разгледай мнение
        Здравейте! Ще може ли да ви помоля да гласувате в тази анкета, свързана с банките, защото ми е възложено като домашно?
        Благодаря на всеки предварително )
        http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=BANKS
        Попълних я , дано да ти е от полза
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Здравейте! Ще може ли да ви помоля да гласувате в тази анкета, свързана с банките, защото ми е възложено като домашно?
          Благодаря на всеки предварително )
          http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=BANKS

Коментар

• За да взема някакви документи, които трябваше да са готови преди 30 дни ме разкарват от един клон, до друг клон и обратно и така 3 пъти. Като искам да подам жалба ме "съветват", че не е добра идея - Добра или лоша банка?! За информация ЦКБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Обърни се към медиаторска фирма за решаване на търговски спорове и виж какво ще те посъветват там. По-лесно се разрешават проблеми от съда. Гледах реклама на едни медиатори на плакат в СРС онзи ден.
              Благодаря за съвета! Ще потърся.

Коментар

• Първоначално изпратено от amigo_nick Разгледай мнение
                Това искам - рефинансиране от друга банка ама тези 5%, които ми искат ми са много, а наистина не съм бил уведомен
                Обърни се към медиаторска фирма за решаване на търговски спорове и виж какво ще те посъветват там. По-лесно се разрешават проблеми от съда. Гледах реклама на едни медиатори на плакат в СРС онзи ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                  Можеш да си защитиш правата според ЗЗД, но моя съвет е да не хабиш време и нерви за адвокати и съдилища, а да рефинансираш в друга банка където няма такава такса ако смяташ да погасяваш често предрочно.
                  Това искам - рефинансиране от друга банка ама тези 5%, които ми искат ми са много, а наистина не съм бил уведомен

Коментар

Здравейте, имам проблем, за който имам нужда от съвет: през март 2008 тегля ипотечен кредит и в договора, който ми е предоставен е оставено празно полето за такса при предсрочно пълно или частично погасяване. В условията за такси и комисионни на същата банка, валидни от март 2013 г е записано, че таксата за предсрочно погасяване е 5% до третата година и 3% след нея, но това важи за ипотечни кредити сключени след август 2008 год, а за договори преди тази дата (какъвто е и моят) важат индивидуално договорените условия! В банката ми показват тяхния договор, където е записано 5%, което е било дописано, тъй като пак казвам в моя оригинал полето е празно! Моля за съвет - имам ли право да оспоря тези 5%, които ми искат и да не дам наказателна такса за предсрочно погасяване? Благодаря предварително за отговорите!
                    Можеш да си защитиш правата според ЗЗД, но моя съвет е да не хабиш време и нерви за адвокати и съдилища, а да рефинансираш в друга банка където няма такава такса ако смяташ да погасяваш често предрочно.

Коментар

Здравейте, имам проблем, за който имам нужда от съвет: през март 2008 тегля ипотечен кредит и в договора, който ми е предоставен е оставено празно полето за такса при предсрочно пълно или частично погасяване. В условията за такси и комисионни на същата банка, валидни от март 2013 г е записано, че таксата за предсрочно погасяване е 5% до третата година и 3% след нея, но това важи за ипотечни кредити сключени след август 2008 год, а за договори преди тази дата (какъвто е и моят) важат индивидуално договорените условия! В банката ми показват тяхния договор, където е записано 5%, което е било дописано, тъй като пак казвам в моя оригинал полето е празно! Моля за съвет - имам ли право да оспоря тези 5%, които ми искат и да не дам наказателна такса за предсрочно погасяване? Благодаря предварително за отговорите!
                      Ами нямаш много - примоли се поне да те минат на 3% - или си договори по-ниска лихва?

Коментар

• Проблем

Коментар

• Не искам да внушавам нищо, но нормално ли е да искаш да закриеш сметка, да ти дават друго явно, което било за закриване на карта, та след 20 дни да си идел пак да си закриеш и сметката. Но най-вече - никой да не те светне за процедурата и след месеци да видиш дали е закрита - да, ама не.
                          Пощенска му работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
                            Парите по спечеленото дело с/у булбанк, са вече в сметката на ЧСИ... Но защо ли трябваше да се стига до Изпълнителен иск и цялата тази процедура...

Ако мине...на тоя принцип дерат масата.
                            Дано се усети повече народ и на база прецедента да завали промяната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen1967 Разгледай мнение
                              Парите по спечеленото дело с/у булбанк, са вече в сметката на ЧСИ... Но защо ли трябваше да се стига до Изпълнителен иск и цялата тази процедура...
                              Поздравления
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Парите по спечеленото дело.

Коментар

Working...
                                X