Две години по-късно има много места от които ще ти отпуснат заем без трудов договор. Въпросът е ...каква е цената, която трябва да се плати ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заем без трудов договор ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнениеБлагодаря за отговорите
@Forex Master за съжаление не разполагам с инвестиционно злато.
@Jekata това е въпроса че дори да предложа като ипотека определен имот на банкова институция, най вероятно няма да ме одобрят поради факта че не мога да докажа никакъв доход.
@Мажоритаря, мисля че един от вариантите е този, ще го обмисля
Ето тази фирма и други подобни дават перфектните пари за нужди на хора като теб:
http://agbfinance.com/
За да не помисли някой, че им правя реклама, ВНИМАВАЙТЕ С НЕЯ И ПОДОБНИ!
Взимат ти имотчето и хич не ги интересува. Мой приятел е потърпевш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнение@dosadnik инвеститор, съм намерил, или по скоро институция която ще финансира проекта, на 100%,Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнениено мисля че много трудно може да се намери човек който да се довери и да предостави сумата.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
@dosadnik инвеститор, съм намерил, или по скоро институция която ще финансира проекта, на 100%, въпроса е че ми трябват около 12 000лв. за предварителни неща като документации и разни други, склонен съм да приема заем от така наречените бизнес ангели със лихва, но мисля че много трудно може да се намери човек който да се довери и да предостави сумата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнение@Jekata всъщност да си призная не съм говорил с банкова институция точно дали има вариант, можеби защото знам че в почти 99% ти искат доходи, но ако казваш че има такива варианти, значи може да отскоча до някоя банка и да попитам.
@riddle* и ти си много прав, вярно е че заложните ще ме съдерат после, но ако само това е варианта... разбира се, аз това писах в този форум, защото все някой може да предложи някой различен вариант.
Като гледам няма, ама порови в сайта и ги питай направо там.
А това, че ДРУГ ВАРИАНТ НЯМА, не значи да скачаш.
Щом няма, значи НЯМА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнение@riddle* и ти си много прав, вярно е че заложните ще ме съдерат после, но ако само това е варианта... разбира се, аз това писах в този форум, защото все някой може да предложи някой различен вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнениеБлагодаря за отговорите
@Jekata това е въпроса че дори да предложа като ипотека определен имот на банкова институция, най вероятно няма да ме одобрят поради факта че не мога да докажа никакъв доход.
Коментар
-
@Jekata всъщност да си призная не съм говорил с банкова институция точно дали има вариант, можеби защото знам че в почти 99% ти искат доходи, но ако казваш че има такива варианти, значи може да отскоча до някоя банка и да попитам.
@riddle* и ти си много прав, вярно е че заложните ще ме съдерат после, но ако само това е варианта... разбира се, аз това писах в този форум, защото все някой може да предложи някой различен вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнение@Jekata това е въпроса че дори да предложа като ипотека определен имот на банкова институция, най вероятно няма да ме одобрят поради факта че не мога да докажа никакъв доход.
Не така обаче ще си със сигурност ако минеш през заложната.
Можеш да плащаш високи лихви, ама надали примерно 30-40 % годишно?
А и кому е нужно, като ще има по-тънък вариант.
Друга тема е вече доколко ще е така с бизнес проекта, на който аз желая успех все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеОтивате в заложна къща или подобна институция...
като нямаш постоянни доходи как ще го изплащаш този кредит?
Коментар
-
Благодаря за отговорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от EkoRazvitie Разгледай мнениеПривет, аз също искам да попитам, възможно ли е отпускане на кредит без трудов договор и доказване на доходи, ако не има ли възможност за получаване на такъв от накъде, за бизнес цели, по скоро за документация преди самият бизнес. На мен ми трябват 12 000лв. като бих се съгласил и на по висока лихва.Става въпрос за пари за първоначални разходи, като всичко друго е подготвено, финансиране на проекта, изпълнител, закупуване на продукта и така.Просто не желая да продавам имот, но пък няма как да докажа на банката средства за да получа подобен кредит. БлагодаряСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар