IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kредитна карта Visa Electron - плащане в интернет

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• книги с Visa Electron?

Някой може ли да ми каже откъде мога да купувам книги като изключим българските е-книжарници с Visa Electron. В amazon.com примерно няма опция метод на плащане - Visa electron

Коментар

• Имам Виза Елек. от 3 год. ,ползвам я в интернет в България ,в Германия, в Австриия - до момента никакви проблеми.Всяка година ми вдигат кредитния лимит.Бяха съобщили за някакъв проблем с Виза карти издадени от ДСК, но не съм запознат.Моята е от ОББ
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• А защо повечето доставчици/ако не всички/, искат само кредитни. При положение че имам дебитна Visa Electron, ми се наложи да си вадя кредитна. И то за някакви си пикливи 10 евро! Вярно, далаверата за банките е по голяма щото лихвата е голяма. Но какво печелят от това доставчиците на услугата?
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Ами там е работата че май не може навсякъде особенно в чужбина. Вече няколко случая чувам за проблеми с visa electron. Единия е site5.com за хост за сайт примерно. Както и други места където картата не се приема. Или както бях написал преди приема се но след това се отхвърля транзакцията. Което е още по-странно. Сигурно за БГ става но за чужбина нямаш гаранция дали ще успееш да направиш плащането или не

Коментар

• MOJE Da se plashta s visa electron, puk bilo to i na DSk, az li4no imam debitna s logoto na Visa electron i to v DSK, i niamam nikakvi problemi da plashtam kudeto i da bilo v internet. ne vijdam smisal da plashtash taksa za kreditna karta ako ti triabva samo za plashtane v internet.

Коментар

• И последно как да разбера дали мода да ползвам Visa Electron на даден сайт? Май най-добре първо да питам и тогава да плащам? Чух че един познат е платил с такава карта но след "'1 месец" от сайта са му казали че транзакцията е отхвърлена !!! Тия от ДСК май се гъбаркат с клиентите. Уж може да се плаща в интернет ама само на места ДСК директ е нещо като интернет банкиране. Управляваш си парите в сметките си през интернет.

Коментар

• И аз се подлъгах през 2002 година с такава от ОББ и се оказа, че не става за плащане в интернет - при електроните зависи от коя банка е издадена, даали търговеца в интернет има споразумение със съотвтната банка - понастоящем съм чувал, че се приема сравнително добре тази на Експресбанк, Райфайзенбанк и Дск - но от последната иниституция аз гледам да стоя надалеч - там измислиха едно творение ДСК директ, на което не мога да разбера смисъла и досега съм чул да има само проблеми - по принцип трябва да има логото Visa Electron на съотвтния сайт - но и това не винаги е гаранция - това, че енарисувано логото на Visa не е достатъчно само по себе си - моят съвет е да си звадиш истинска Visa, а не орязна версия казано на компютърен език - разликата в таксите е 30 лв. но се избива за сметка на икономисаните нерви и разправии с банкови служители - освен това съм чувал от хора притежатели на Visa Electron за проблеми при обръщането на курса от порядъка на 3 % процента средно, какъвто проблем аз ве съм имал с Visa Clasic с изключение на Булбанк преди 3 години

Коментар

• dam az tochno w GoDaddy.com si registrirah domeina
                  i pri tova s visa cenite sa edni ot nai-niskite

Коментар

• Re: кредитна карта Visa Electron - плащане в интернет

GoDaddy.com приемат Виза Електрон, а и цените на домейните са по-ниски

Първоначално изпратено от bai_deni
                    Извадих си кредитна карта Visa Electron, някой използвал ли е за пазаруване в интернет?Аз исках да си купа домейн с нея, ама не стана - требва регистрация в epay.bg, а кредината карта visa elektron не става за плащане през epay. Някой знае ли сайт в който може да се пазарува с тази карта? Гледам, че в moneybookers.com я има нарисувана визата, ама .....
                    10х предварително

Коментар

• С VISA ELECTRON може да си направиш акаунт в sportingbet.com. Примерно. :-)

Коментар

• Kредитна карта Visa Electron - плащане в интернет

Извадих си кредитна карта Visa Electron, някой използвал ли е за пазаруване в интернет?Аз исках да си купа домейн с нея, ама не стана - требва регистрация в epay.bg, а кредината карта visa elektron не става за плащане през epay. Някой знае ли сайт в който може да се пазарува с тази карта? Гледам, че в moneybookers.com я има нарисувана визата, ама .....
                        10х предварително
                      Working...
                      X