IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Virtual POS / Credit Card Processing / Merchant Account

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравей! Мисля, че ПИБ предлага виртуални POS услуги. Успех
    Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Virtual POS / Credit Card Processing / Merchant Account

Здравейте,

Може ли някой да ми каже как е възможно някой от България да си регистрира интернет процесване на кредитни карти при някакви нормални такси на транзакция около 4-6%. Без месечни такси, сума на транзакция, огромни такси за регистрация и т.н.

За процесване на Виза и Мастер международни най-вече, за другите съвсем не мога и да си мечтая.

Third party internet sellers като 2CO.com, ccavenue.com, worldpay.com и други като чуят България и категорично те отхвърлят или учтиво ти отказват.

Българските банки не искат да предложат нищо при никакви условия, даже и индивидуален договор при възможно най-лоши условия. Ако някой може да ми помогне по този въпрос ще съм супер благодарен най-малкото ....понякога нервите не ми стигат да съм българин, особено като ми кажат, имате много висок % измами и сте рискова група.

Димитър Иванов
    Working...
    X