IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банка ДСК ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • До края на деня може да се свържат с вас ако сте подали жалба до управителя и сте оставили контактите си. Да разчитате, че някой следи почасово постовете във всички форуми и после издирва анонимни писачи за да се свъърже с тях и да им реши проблема е малко твърде оптимиситчно. Еле пък по празниците....

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Убаво...
      Какъв е проблема ако отидеш на 07.05 да си погасиш кредита...?
      Девойката се притеснява от осчетоводяването или движението на парите и затова не е направила операцията...
      Що си създавате напрежение на душата ....
      Животът е кратък, не си заслужава да го хабиш с глупости...
      Даааааа.... в последното изречение е истината....

      Коментар


      • Убаво...
        Какъв е проблема ако отидеш на 07.05 да си погасиш кредита...?
        Девойката се притеснява от осчетоводяването или движението на парите и затова не е направила операцията...
        Що си създавате напрежение на душата ....
        Животът е кратък, не си заслужава да го хабиш с глупости...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Мисля, че трябва да си пуснеш молба за предсрочно погасяване, то така всеки може всичко да иска на касата. И 100% е така!
          Молба не трябва....отиваш и за секунди ти прибират парите до стотинката щом искаш предсрочно да си погасиш кредита

          Коментар


          • Според мен си избързал като си се прибрал в къщи....от форума проблема няма да се разреши...касиерката може нещо да не е запозната...тръгваш по иерархията - следващият, докато си погасиш кредита....т.е. търсиш кредитен инспектор или там както се нарича....нищо не уточни, но ако си клиент на "частно банкиране" тези погасявания навренето ставаха онлайн, а сега на място в банката за секунди....ако и там нищо не ти съдействат отиваш при шефа на банката...няма такъв филм да не можеш предсрочно да си погасиш кредита и то когато ти желаеш....или си подходил по-ребром и не сте се разбрали- ти си знаеш...дано да съм ти бил полезен...
            Last edited by radon222a; 05.05.2021, 16:15.

            Коментар


            • Просто си попаднал на неграмотна служителка. Гугутка Заспалова. Ще ти вземат парите. Не се сърди.

              Коментар


              • Мисля, че трябва да си пуснеш молба за предсрочно погасяване, то така всеки може всичко да иска на касата. И 100% е така!

                Коментар


                • Банка ДСК ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит

                  Здравейте, както предишни пъти и сега пиша тук за решаване на проблем с банка . По реакцията и на двата предишни случая, знам че тук се чете от представители на ръководните органи на банковите институции (явно тези теми се следят изкъсо).
                  Проблемът е следният:
                  Днес преди около час и половина (5,5,2021) бях в клон на Банка ДСК на улица Пере Тошев в град Пловдив ( бележката№428 ) и на каса 7 поисках предсрочно да си погася остатъчната сума по кредита ми с което погасяване да прекратя всичките договорни отношения свързани с кредита ми с банката ДСК .
                  Дамата оперираща на каса 7 ми отказа категорично да извърши тази операция, причината която ми каза е че днес е дата на падеж. Разбира се настоях да провери че е взета вноската вече и може да каже колко е остатъкът . Това мое твърдение че е взета вече вноската се потвърди усно, но въпреки това Дамата оперираща на каса 7 отново отказа да извърши операция по предсрочно погасяване на кредита. Следващото обяснение е че програмата им не е преизчислила сумата оставащо за погасяване, което преизчислението става в следващ работен ден.
                  Не пожелаха да ми издадат никакви документи с мокър печат на банката с обяснение защо банката ми отказа да приеме предсрочното изпълнение по договорът ми за кредит, с което банката нарушава точка 11,1 на договорът ми за кредит ( Кредитополучателят има право по всяко време да погаси предсрочно или целия остатък от ползваният кредит, включително в гратисен период, а Кредиторът няма право да откаже да приеме предсрочното изпълнение по договорът за кредит)
                  Не пожелаха да ми кажат в писмен вид с колко ще ме компенсират за това че банката не иска да ми вземе парите и предсрочно да ми погаси кредита ми и съответно за бъдещите платени от мен лихви и други разходи.
                  Публично ми накърниха личността, като едва ли не ме изкараха престъпник пред останалите клиенти на банката за това че искам днес 5,5,2021 да си погася предсрочно кредита, с което погасяване да закрия всичките договорни отношения по този кредит с банка ДСК..
                  Надявам се до края на деня да се свържат с мен представители на банка ДСК с което да се реши проблемът.
                  Приятна почивка на всички

                  Last edited by RUBLA; 05.05.2021, 15:25.
                Working...
                X