IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо за дебитните карти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Caessar
    Не се лъжете с тия карти и банки!Както казва един мангал"Крий парата на жоба..."
    До Г-н Боюклиев,
    Директор "Операции и връзки с клиенти" на Пощенска банка

В първите дни на октомври подадох собственоръчно попълнена заявка за
    издаване на кредитна карта VISA classic в плевенския офис на вашата банка.
    Молбата ми беше приета от служителка, представила се като Воислава
    Костикова. На 31.10.2006 получих писмо с ПИН за карта, издадена на Атанас. Аз се казвам Анастас и не мога да си сбъркам
    името, когато го пиша.

Днес 15.10.2006 получих по куриер на "ТИП ТОП" кредитна карта, която е
    VISA electron, а не classic, каквато съм заявил. От две седмици непрекъснато
    звъня на телефон 0800 18 444 с обяснение, че името ми е сгрешено. По
    телефони дадени ми от тях, получих уверение от куриерска фирма "ТИП ТОП", че
    от 7-ми ноември картата се намира при техния куриер в Плевен.

И така, след месец и половина получавам кредитна карта с дата на издаване 26/10/2006, каквато не съм
    искал и издадена на друго лице. Отгоре на всичко, в плевенския офис бяха така добри
    да ми обяснят, че:
    - картата ми ще е недостъпна за интернет банкиране;
    - сметката на картата, до която нямам и няма да имам достъп е вече
    задължена с годишна такса.
    Дължа да подчертая, че в публичните реклами на вашата банка присъства
    промоция за издаването на поисканата от мен карта. Според тази реклама
    годишна такса трябва да се начислява след шестия месец.

Нямам намерение да плащам на вашата банка за сбъркано име, за незаявена
    от мен карта и за услуга която не съм ползвал и не мисля да ползвам.

Длъжен съм да си търся правата по всички законни начини. На първо време
    ще направя публично достояние моето "ходене по мъките". Мисля, че това което
    са направили ваши служители има наказуеми от закона елементи, а аз нямам
    вина.

На адрес http://www.postbank.bg/Transformatio...VisaPromo2006#

сте поставили подвелият ме текст
    За бъдещи картодържатели:
    Присъединете се към Пощенска банка и само за периода от 1.10 до 30.11.2006 вземете вашата кредитна карта Visa с 6 месечно безплатно членство ( годишната такса ще бъде начислена след шестия месец от притежаване на картата).

Коментар

• Не се лъжете с тия карти и банки!Както казва един мангал"Крий парата на жоба..."

Коментар

• ха ха ха ха преди доста време открих сметка в ОББ като отидох след това да внасям на едно въженце стоях 20 - 30 м ,при следващото ми ходене на пост терминал чаках около 40 м след което отидох и закрих сметката като им дръпнах една реч че не ме интересуват ни пропуснати ползи нито евентуални загуби искам си парите затварям всичко и това е
        "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• на АТМ-ите не може да няма бутон Отказ, и аз отначало не знаех как се работи. Има и бутон Въведи. Нещо като Enter и Esc на компютъра:-))
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• И въпреки това съобщението е обидно. който мисли другояче му пожелавам те така да го изненадат с някой "майтап" някой път.

Коментар

• и аз не си спомням съвсем добре, но мисля че може да се задейства излизане от основното меню, чрез този бутон

Коментар

• Не съм 100% сигурен но тогава не видях. сега ще се разходя пак да го проверя но си мисля че няма!

Коментар

• на самия банкомат няма ли бутон "Отказ"

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                    Аз пък оня ден дръпнах кинти от машинка на ОББ и ако вярвам на бележката, която ми пусна тъпият бамкомат, удържали са ми 100 кинта комисион. Само да са ме одрали така, луди ще ги направя, надявам се грешка.
                    Имп, аз също съм ядосан много на ОББ! Мислех да ги съдя за обида като искам публично извинение в Дневник например. Следната е случката:
                    Извадих си карта ( дебитна ) на ЦКБ която исках да дам на майка ми да си плаща от нея през ePay ток, телефон... . За целта трябва на банкомат това да бъде еднократно разрешено. Отивам с картата до близкия банкомат, и какво виждам - предлага ми да тегля различни сумо ( от 10 до 400) или "друга сума". Няма изхот - т.е. не мога да се откажа от главното меню. Понеже не искам да тегля, а картата ми е вътре и като няма "Изход" избирам "друга сума".
                    Тук пе...те тъпи остроумници от ОББ ми се подиграха с надписа "Сумата не може да е в стотинки!" Появи се "Изход" аз си излязох но с кръвно 180!
                    Много се бях амбицирал.

Коментар

• Зависи за колко тегления и обема е комисиона. Няма безплатни обяди

Коментар

• Аз пък оня ден дръпнах кинти от машинка на ОББ и ако вярвам на бележката, която ми пусна тъпият бамкомат, удържали са ми 100 кинта комисион. Само да са ме одрали така, луди ще ги направя, надявам се грешка.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• можеш да използваш без проблем тук и в чужбина,независимо от вида на валутата.освен това таксите са едни и същи.

Коментар

• Ако се използва предимно в чужбина, какво като е валутна сметката...

Коментар

• не е задължително visa да е с валутна сметка.всъщност на повечето места имаш възможност да избираш вида на валутата.аз имам златна visa с левова сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от stenk
                                Как така MasterCard е по-евтина за обслужване от Visa ?
                                Защото Visa е валутна сметка, а Mastercard е в лева.
                                За връзка с мен:
                                web: http://web.hit.bg/myprograms/

Коментар

Working...
                                X